Sada je: ned srp 13, 2025 12:11 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 27 postova ]  Stranica 1 2 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet ruj 14, 2007 11:24 am 
Veteran
Veteran

Da li se to samo meni cini ili ste i vi primjetili da je u zadnje vrijeme sve vise nervoze i nekorektnih postova? Mozda se varam, ali mislim da je razina komunikacije pala ispod onoga sto bi se ocekivalo od kluba obozavatelja Volva. Stvarno bih sve molio da malo poradimo na tome da ne dodjemo na razinu nekih drugih foruma/klubova/...

Ispravite me ako grijesim, bit cu jako sretan ako je tako.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 12:03 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
I ja se slazem sa tobom Grimi,bilo je i sa moje strane glupih ispada ali vjerujte ako sam nekoga nekad uvrijedio ili ucinio manje vaznim to nije bilo namjerno jer nekad sam razjeban od posla i puno drugih stvari koje nebi sad spominjao.Trudim se da budem sto pristojniji i pristupacniji prema svima a narocito prema klubu (forumu) jer ipak mi smo stvorili klub i zelio bi da ne bude kao ostali klubovi, Jer to nije TRLA-BRLA klub nego

VOLVO KLUB HRVATSKA

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 12:25 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Mislim da nam je svima potrebno malo tolerancije. O ukusima ne treba raspravljati, ali misljenja treba cijeniti.

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 2:30 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Istina, u zadnje vrijeme, valjda jer je bila sezona kiselih krastavaca, bilo je par tema čije su diskusije prešle u vrijeđanje, direktno/indirektno. Forum jest forma koja je zamišljena kao mjesto gdje se između ostalog i raspravlja o temama. Razliku između rasprave i svađe vjerojatno ne treba posebno objašnjavati. Zato idući puta prije nego što stisnete gumb na kojem piše Potvrdi i pošaljete sadržaj posta na forum, upitajte se što sam tim postom želio postići, argumentirano raspravljati ili uvrijediti nekoga. I ne zaboravite, svatko ima pravo na svoje mišljenje koje se neće promjeniti samo zato jer ste vi nekom iznjeli nepobitne činjenice. Promijeniti će se kad osoba kojoj su činjenice bile upućene sama uvidi njihovu ispravnost. A uvidjet će je puno prije ako se činjenice iznesu bez da se osoba omalovažava, ismijava ili nedajbože vrijeđa.
Što se tiće ukusa o tome ne treba raspravljati, nekome se netko ili nešto sviđa a nekome ne. O tome je najbolje ne raspravljati, pogotovo ako ne poštujete onu "Živi i pusti da i drugi žive". Pri tome ne mislim da bi trebalo prestati pisati sviđa li se nekome neki model Volva ili ne, ili bilo što drugo što ima veze s impresijama a ne s faktima. Sto ljudi sto ćudi i sto ukusa.
Također smo tu na forumu svi tehnički nejednako potkovani, kao što nas je inaće Bog stvorio različitima. Zato kada dajete savjete drugima budite strpljivi s njihovim ne/znanjem.
I na kraju budimo što tolerantniji i formu će i dalje biti mjesto za ugodnu razmjenu iskustava o našim autima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 6:56 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Ljudi moji na forumu ima trenutno 150 i nešto registriranih ljudi.Dobro mnogi uopće ne sudjeluju u raspravama ustvari stavili su možda jedan ili dva posta i više ih nema.Reciti vi meni tko normalan može očekivati da između toliko ipak samo ljudi neče biti različitosti u razmišljanju i načinu na koji gleda na ove ili one stvari :?: Da slažem se da treba malo tolerancije ali ako neko baš ima potrebu da se ispuca na ovom forumu samo napred,pa ovo je javni forum zar ne :?: Kome se ne sviđa ne mora čitati :wink:
Naravno direktno pljuvanje jednih po drugima ni ja ne podržavam ali da li se neki autu sviđa nekome ili ne,njegova stvar.
Stoga samo napred u prepucavanju tko ili što je bolje,ali bez ružnih rijeći 8)

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 7:47 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Ljudi moji na forumu ima trenutno 150 i nešto registriranih ljudi.Dobro mnogi uopće ne sudjeluju u raspravama ustvari stavili su možda jedan ili dva posta i više ih nema.Reciti vi meni tko normalan može očekivati da između toliko ipak samo ljudi neče biti različitosti u razmišljanju i načinu na koji gleda na ove ili one stvari :?: Da slažem se da treba malo tolerancije ali ako neko baš ima potrebu da se ispuca na ovom forumu samo napred,pa ovo je javni forum zar ne :?: Kome se ne sviđa ne mora čitati :wink:
Naravno direktno pljuvanje jednih po drugima ni ja ne podržavam ali da li se neki autu sviđa nekome ili ne,njegova stvar.
Tooo te jaaaa pitaaammmm (3 palca gore)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 8:48 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
na ovom forumu se tak i tak ne događa ništa interesantnoga pa ako nam još zabrane volju slobodnog izražavanja onda znate i sami na što će forum ličiti.
vrijeđanje i vulgarne riječi nitko od nas ne koristi i netreba ni ubuduće :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 9:33 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: XC70
Citat:
U pravu si. Svađati se tko je u pravu a tko u krivu, prepucavati sa i prepirati oko raznih stvari, te iznositi svoje mišljenje kakvo je da je, po meni je sama draž foruma.
Citat:
Ovo u potpunosti stoji.

Napraviti ćemo slijedeće (za svaki slučaj):
1. Grimi je administrator foruma i ima pravo postupati prema pravilima istog. Sve što piše u pravilima Grimi ima pravo primjeniti. Do sada je obavljao super posao i mogu se samo nadati da će tako biti i dalje. Mislim da za njega, sa te strane nitko ne može reći da nisam u pravu. Čovjek se trudi da ne može bolje, a i najzaslužniji je što uopće i imamo forum.
Izvan pravila foruma, Grimi smije postupati isključivo u konzultaciji samnom ili na moj zahtjev. On je moja desna ruka za forum.

2. Iako je naš klub "demokratski", kao predsjednik kluba mislim da moram "nametnuti" jednu stvar. Iako se potpuno slažem sa svim vrstama prepucavanja, pametovanja, svađanja, itd... Direktno i indirektno vrijeđanje, omalovažavanje, pljuvanje, te ostale nedolične radnje na našem forumu usmjerene na naše članove nisu dozvoljene. Izvinite sad na rječniku ali da budem i malo prost, ali podjebavanje, zajebavanje, te razne šale i pošalice na račun članova, ako nisu zlonamjerne i ako su u nekim granicama (ne pretjerane i učestale) mislim da se mogu tolerirati. Ali na kraju sve zavisi od pojedinoga člana kako će to podnijeti.
Zbog toga uvodim slijedeće. Svaki član foruma ako nešto smatra nedoličnim, neprihvatljivim, uvredljivim ili smatra da ga se vrijeđa na neki naćin, molim da mi se obrati na PM. Zatim ću ja osobno kontaktirati člana na kojeg se to odnosi, te probati razriješiti situaciju. Diskrecija je zagarantirana, jer mislim da u tim slučajevima detalji nisu za "javnost". Prijetnji ban-om sa foruma ili izgonom iz kluba nema niti neće biti! Odrasli smo ljudi i smatram da se sve može riješiti staromodnom civiliziranom diskusijom. Iako stvarno "drastični" ispadi podrazumijevaju gore navedeno.
Nakon što se obratim članu za kojega postoji pritužba, kao i člana koji ju je podnio (od trenutka podnošenja), očekujem da trenutno prestanu sa temom koja je izazvala "sukob". Ako se tema nastavi dok situacija nije razriješena, postovi i citati istih biti će automatski brisani.
I na kraju. U slućaju da članovi ne uspiju sami pomiriti, moram reči da kao trenutni predsjednik kluba ja imam završnu rijeć i da je moja je odluka konačna, te da će se članovi na koje se odnosi morati obavezati poštivati istu. Nadam se da do toga nikada neće doći, ali moram naglasiti da su diskrecija, nepristranost i poštenje zagarantirani.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 12:20 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
On je rekao!
Ave!

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 3:56 am 
.
.

Deviniusom je sve i najbolje rekao.
Prijetnje banovima i izgonom su mjere primjerene djeci predškolskog odgoja, s kojima se čovjek ne može argumentirano svađat, niti im može išta dokazati, a niti ima smisla.

Nadam se da nitko na forumu nije zloban i da ne iznosi stavove kojima nije cilj nešto dokazat il obraniti, nego direktna uvreda i omalovažavanje člana,
i mislim da se sukobi (velika većina) dogode oko nekih mišljenja, kada netko malo burnije iznese svoje mišljenje, ne misleće da će možda pritom drugoga uvrijediti, a druga stranka to shvati kao uvredu i napad na sebe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 12:22 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
na ovom forumu se tak i tak ne događa ništa interesantnoga pa ako nam još zabrane volju slobodnog izražavanja onda znate i sami na što će forum ličiti.
vrijeđanje i vulgarne riječi nitko od nas ne koristi i netreba ni ubuduće :wink:
Sto tocno podrazumijevas pod "na forumu se ne dogadja nista interesantno"? Tko spominje zabranu slobode slobodnog izrazavanja? Nisam primjetio nista takvog. Ali, apeliram na ljude da ponekad ipak 2x procitaju post prije nego ga postaju :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 12:31 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Sto tocno podrazumijevas pod "na forumu se ne dogadja nista interesantno"? Tko spominje zabranu slobode slobodnog izrazavanja? Nisam primjetio nista takvog. Ali, apeliram na ljude da ponekad ipak 2x procitaju post prije nego ga postaju :wink:

@Devinius: hvala na lijepim rijecima, trudit cu se i dalje koliko ce to biti u mojoj moci. Sto se tice banova, tu se ne slazem. Ja uvjek dajem sve od sebe da rijesim stvari na civiliziran nacin, ali ako stvarno nece ici drugacije, "hladjenje" ili ukidanje accounta ostavljam kao otvorenu mogucnost. Do sada takvih situacija nije bilo, i nadam se da nece ni biti.

@Nenad: ovo je javni forum i tak jasno da nemamo svi isto misljenje. Na kraju krajeva, kud bi to sve vodilo da nije tako? Ali mislim da se svi mozemo drzat jednog pravila: "Imaj svoje misljenje, ali postuj i tudje". Moze? Sto se tice ispucavanja na forumu, ja sam radje za da se ono obavi negdje sa drustvom na nogometu, kosarci, teretani, a onda lijepo sjedne za komp pa na forum :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 1:02 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
@Nenad: ovo je javni forum i tak jasno da nemamo svi isto misljenje. Na kraju krajeva, kud bi to sve vodilo da nije tako? Ali mislim da se svi mozemo drzat jednog pravila: "Imaj svoje misljenje, ali postuj i tudje". Moze? Sto se tice ispucavanja na forumu, ja sam radje za da se ono obavi negdje sa drustvom na nogometu, kosarci, teretani, a onda lijepo sjedne za komp pa na forum :wink:
Kaj ti misliš da imaju svi kondicije za trčanje i ostale sportove :?:

WG-tjuner

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 1:09 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Kaj ti misliš da imaju svi kondicije za trčanje i ostale sportove :?:
Kazu da je i Call of Duty dobar za takve stvari :wink: :lol:

Ajde, sad lijepo popravi quote!

Zadnja izmjena: grimreaper, dana/u sub ruj 15, 2007 1:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 15, 2007 1:15 pm 
član VKH
član VKH

Bi poprtavil bi kad bi znal :!:

WG-tjuner

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 27 postova ]  Stranica 1 2 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: