Citat:
Ljudi moji na forumu ima trenutno 150 i nešto registriranih ljudi.Dobro mnogi uopće ne sudjeluju u raspravama ustvari stavili su možda jedan ili dva posta i više ih nema.Reciti vi meni tko normalan može očekivati da između toliko ipak samo ljudi neče biti različitosti u razmišljanju i načinu na koji gleda na ove ili one stvari

Da slažem se da treba malo tolerancije ali ako neko baš ima potrebu da se ispuca na ovom forumu samo napred,pa ovo je javni forum zar ne

Kome se ne sviđa ne mora čitati
U pravu si. Svađati se tko je u pravu a tko u krivu, prepucavati sa i prepirati oko raznih stvari, te iznositi svoje mišljenje kakvo je da je, po meni je sama draž foruma.
Citat:
Naravno direktno pljuvanje jednih po drugima ni ja ne podržavam ali da li se neki autu sviđa nekome ili ne,njegova stvar.
Stoga samo napred u prepucavanju tko ili što je bolje,ali bez ružnih rijeći 8)
Ovo u potpunosti stoji.
Napraviti ćemo slijedeće (za svaki slučaj):
1. Grimi je administrator foruma i ima pravo postupati prema pravilima istog. Sve što piše u pravilima Grimi ima pravo primjeniti. Do sada je obavljao super posao i mogu se samo nadati da će tako biti i dalje. Mislim da za njega, sa te strane nitko ne može reći da nisam u pravu. Čovjek se trudi da ne može bolje, a i najzaslužniji je što uopće i imamo forum.
Izvan pravila foruma, Grimi smije postupati isključivo u konzultaciji samnom ili na moj zahtjev. On je moja desna ruka za forum.
2. Iako je naš klub "demokratski", kao predsjednik kluba mislim da moram "nametnuti" jednu stvar. Iako se potpuno slažem sa svim vrstama prepucavanja, pametovanja, svađanja, itd... Direktno i indirektno vrijeđanje, omalovažavanje, pljuvanje, te ostale nedolične radnje na našem forumu usmjerene na naše članove nisu dozvoljene. Izvinite sad na rječniku ali da budem i malo prost, ali podjebavanje, zajebavanje, te razne šale i pošalice na račun članova, ako nisu zlonamjerne i ako su u nekim granicama (ne pretjerane i učestale) mislim da se mogu tolerirati. Ali na kraju sve zavisi od pojedinoga člana kako će to podnijeti.
Zbog toga uvodim slijedeće. Svaki član foruma ako nešto smatra nedoličnim, neprihvatljivim, uvredljivim ili smatra da ga se vrijeđa na neki naćin, molim da mi se obrati na PM. Zatim ću ja osobno kontaktirati člana na kojeg se to odnosi, te probati razriješiti situaciju. Diskrecija je zagarantirana, jer mislim da u tim slučajevima detalji nisu za "javnost". Prijetnji ban-om sa foruma ili izgonom iz kluba nema niti neće biti! Odrasli smo ljudi i smatram da se sve može riješiti staromodnom civiliziranom diskusijom. Iako stvarno "drastični" ispadi podrazumijevaju gore navedeno.
Nakon što se obratim članu za kojega postoji pritužba, kao i člana koji ju je podnio (od trenutka podnošenja), očekujem da trenutno prestanu sa temom koja je izazvala "sukob". Ako se tema nastavi dok situacija nije razriješena, postovi i citati istih biti će automatski brisani.
I na kraju. U slućaju da članovi ne uspiju sami pomiriti, moram reči da kao trenutni predsjednik kluba ja imam završnu rijeć i da je moja je odluka konačna, te da će se članovi na koje se odnosi morati obavezati poštivati istu. Nadam se da do toga nikada neće doći, ali moram naglasiti da su diskrecija, nepristranost i poštenje zagarantirani.