to se isto meni dogodilo dva puta (baš pokušavam rješiti taj problem):
prvi put je to bilo kad sam stavio ngk bkr6evx svječice. jedva sam ga dovezao do kuće, ne prima gas, kao da ne radi na sve cilindre... međutim, u ja imam plin u t4 pa su mi u dućanu (drugom) rekli da idu različite svječice ako auto ima plin pa sam promijenio, stavio neke beru čini mi se, i auto je tjednima radio normalno;
zadnji put prekjučer na autoputu zg-ri kad sam pustio auto bez gasa nizbrdo u petoj i onda dodao gas, auto je cuknuo, upalila se "lampica od motora" (Check engine lamp) i dsa lampica. no, ovaj put je auto vozio normalno nakon toga sve do rijeke (s upaljenim lampicama). ujutro nije gorila niti jedna.
jučer sam izvukao bobine i vidio da je jedna napukla (pukotina po dužini) pa vjerojatno tu baca iskru van - tako sam čitao na forumu ovdje, ja sam totalni laik za to. ali sam primjetio i da kontakti žica koje idu na bobine su jako loši pa sam to počistio i bolje povezao i sad sve radi odlično. auto ne trza ni na kojim okretajima, dođe do 200

bez i jednog skosa...
uglavnom, idem u utorak do trsta vidjeti koliko su tamo bobine i svi kablovi koji imaju veze s njima, pa zamijeniti.