Citat:
evo i kod mene isti slucaj. poceo se gasit na benzinu... Jednostavno trokira kad ga pokusam vozit po nizbrdici. Upali on i sve ali nako cca 30 sec, nekad manje nekad vise, se jednostavno samo ugasi kado da ostane bez benzina... Na plin radi normalno.
Isto sam tako mislio da nije mozda zbog rezerve i stavio oko 30l benzina i nije nista pomoglo.
Najjednosavnije bi bilo da je samo mozda filter ???? Ili mozda pumpa ????? Ili su dizne fućććć.....
Nekako sam to naveo od najjeftinijeg .......

Meni je gubio snagu i krepavao kada sam išao u lijevi zavoj , bilo je smiješno majstorima dok sam im objašnjavao sve dok se nismo provozali , UPS TAK JE , DIAGNOZA JE BILA PUMPA GORIVA , kod skidanja pumpe bio sam prisutan i vidio kad je majstor izvadio punpu iz rezervara onaj komad cijevi koji je spojen na pumpu i gore na izlaz sa onog dijela na izlazu je ispao , nije se crijevo držalo za gornji kraj a pošto je armaturno crijevo i čvrsto i kratko pa se nije puno svijalo i pumpa ja tjerala gorivo ali nije mogla nabit pritisak , i majstori meni metnu novu pumpu i al meni nije vrag dao mira i ja nakon tri dana sam skinem pumpu a pošto sam uzeo kao onu neispravnu probam vratit staru i stara šljaka bolje neg nova , tak da sad imam rezervnu pumpu u biti samo se crijevo rasustilo i spalo trebalo ga samo ponovo zategnit , u biti promjenili smo ga jer je izgledalo malo na knap pa smo metnuli duže i sve šljaka .