Sada je: sub svi 10, 2025 6:52 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 35 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon lip 30, 2008 10:04 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Ako si imao malo goriva onda je to to :wink: 850 ima vrlo nepravilan rezervoar za gorivo a pumpa goriva je na jednoj strani(gledano straga desno naprijed)pa kad auto ostane nagnut ili na uzbrdici eto frke :lol:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 30, 2008 11:07 am 
..
..

Vozi: volvo 850- S 80
Bogme to šta nenad kaže je točno.I meni se dogodilo više puta da kad sam na rezervi (baš sam pratio znači uvijek kad je rezerva) I kad parkiran negdje bočno s jednom stranom podignutom ili parkiran na uzbrdici evo ti problema neče da upali a kad auto stavim na ravno nakon nekog vremena upali,a desilo mi se i par puta na večoj uzbrdici kad sam ga malo bolje stisnuo po gasu da zatrokira( napominjem uvijek pod reservom).Od sada ga uvijek vozim sa pola rezervara benzina i nema tih problema .

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 30, 2008 12:16 pm 

Vozi: volvo s80 t5
Citat:
Citat:
Danas mi auto cijeli dan bio na suncu i kad sam pridveče sjeo u njega upalio on upali i krepa i više ni dabi vrti vrti ali se uopće ni malo ne javlja da bi upalio ,a pošto sam sve kodove resetiro sve bilo na nuli pregledam kodove ukopčam ga na A3 i on mi očita (5-1-1 Adaptive oxygen sensor control-lean mixture at idle ) nisam odma skužio koji je to senzor pa sam se konzultirao sa Nenadom i na kraju LAMBDA SONDA najvjerojatnije , ali pošto mi je auto stojao na uzbrdici na mostu ja ga spustim nakon 40 min pokušanog palenja i konzultacija sa Nenadom i pregledavanja VADISA spustim ga na cestu naguram ga na ravno okrenem ključ i on upali sad ti budi pametan .
ne bi li ti logično bilo da ti pumpa nije dobavila benzina jel? Sad ili si ga malo imao ili imaš problem s rezervoarom, pumpom ili nečim, vrag će ga znat.
Benzina pol rezervara , negdije prije promijenio pumpu goriva :o :evil: :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 30, 2008 1:16 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
onda imaš vjerojatno negdje u rezervoaru problematiku, pa pumpa nije mogla nabit tlak. ništ, ne parkiraj uzbrdo više :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 30, 2008 10:42 pm 

Citat:
onda imaš vjerojatno negdje u rezervoaru problematiku, pa pumpa nije mogla nabit tlak. ništ, ne parkiraj uzbrdo više :)
Da sad ga parkiram na most obratno pa cu vidjeti

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 01, 2008 9:59 am 
..
..

Pa sada dali ima veze dal je pumpa benzina nova ili stara ili je tih slučajeva ne paljenja auta kad je na rezervi i kad je nova pumpa to neznam.( možda im je to mana iako sumnjam)A šta bi u stvari sve trebalo pregledati u rezervaru dabi sve funkcioniralo kako treba . :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 01, 2008 10:55 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Da li je pumpa u ležištu, jer ako nije onda se događaju opisane stvari :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 1:00 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
evo i kod mene isti slucaj. poceo se gasit na benzinu... Jednostavno trokira kad ga pokusam vozit po nizbrdici. Upali on i sve ali nako cca 30 sec, nekad manje nekad vise, se jednostavno samo ugasi kado da ostane bez benzina... Na plin radi normalno.
Isto sam tako mislio da nije mozda zbog rezerve i stavio oko 30l benzina i nije nista pomoglo.

Najjednosavnije bi bilo da je samo mozda filter ???? Ili mozda pumpa ????? Ili su dizne fućććć..... :D

Nekako sam to naveo od najjeftinijeg ....... :wink: :wink:

Ako sam sisao vesla, ne znaci da sam pusio gliser...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 1:02 am 
Veteran
Veteran

Malo je OT ali neka i moderatori rade nesto, nemogu jos i na to mislit..... :wink: :wink: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 10:13 am 
..
..

Kod mog prijatelja je bio isti problem htio je puno ušparati (veliki je škrtica) uvijek je vozio samo na
plin pa su mu dizne zaštekale.Trebalo bi svako tolko voziti na benzinu i nemaš frke . :D :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 12:34 pm 

Citat:
evo i kod mene isti slucaj. poceo se gasit na benzinu... Jednostavno trokira kad ga pokusam vozit po nizbrdici. Upali on i sve ali nako cca 30 sec, nekad manje nekad vise, se jednostavno samo ugasi kado da ostane bez benzina... Na plin radi normalno.
Isto sam tako mislio da nije mozda zbog rezerve i stavio oko 30l benzina i nije nista pomoglo.

Najjednosavnije bi bilo da je samo mozda filter ???? Ili mozda pumpa ????? Ili su dizne fućććć..... :D

Nekako sam to naveo od najjeftinijeg ....... :wink: :wink:
Meni je gubio snagu i krepavao kada sam išao u lijevi zavoj , bilo je smiješno majstorima dok sam im objašnjavao sve dok se nismo provozali , UPS TAK JE , DIAGNOZA JE BILA PUMPA GORIVA , kod skidanja pumpe bio sam prisutan i vidio kad je majstor izvadio punpu iz rezervara onaj komad cijevi koji je spojen na pumpu i gore na izlaz sa onog dijela na izlazu je ispao , nije se crijevo držalo za gornji kraj a pošto je armaturno crijevo i čvrsto i kratko pa se nije puno svijalo i pumpa ja tjerala gorivo ali nije mogla nabit pritisak , i majstori meni metnu novu pumpu i al meni nije vrag dao mira i ja nakon tri dana sam skinem pumpu a pošto sam uzeo kao onu neispravnu probam vratit staru i stara šljaka bolje neg nova , tak da sad imam rezervnu pumpu u biti samo se crijevo rasustilo i spalo trebalo ga samo ponovo zategnit , u biti promjenili smo ga jer je izgledalo malo na knap pa smo metnuli duže i sve šljaka .

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 3:49 pm 
..
..

Bogme ču sutra i ja moju da skinem pa da pogledam o čemu se radi možda i meni pumpa stvara problem.Dali se dala skinuti bez problema (jer kod nekih auta bude problem ako nemaš pravi ključ za skinuti onaj veliki šaraf. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 4:00 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Kod mog prijatelja je bio isti problem htio je puno ušparati (veliki je škrtica) uvijek je vozio samo na
plin pa su mu dizne zaštekale.Trebalo bi svako tolko voziti na benzinu i nemaš frke . :D :lol:
Kod mene i nije bas tako.... Ja jedanput tjedno cca 100km napravim na benzinu ali postenih 100 km... :wink: I stvarno sam pazio na to jer znam sta na kraju dodje ali eto.... :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 4:11 pm 
..
..

Možda malo skrečem sa teme ali samo za info. Koliko dođe ugradnja plina u 2.5 20 v

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 02, 2008 4:40 pm 

Citat:
Bogme ču sutra i ja moju da skinem pa da pogledam o čemu se radi možda i meni pumpa stvara problem.Dali se dala skinuti bez problema (jer kod nekih auta bude problem ako nemaš pravi ključ za skinuti onaj veliki šaraf. :?
ak neide rukom onda sa dva veča šarafcigera i jedan na spram drugog i ide kod mene nakon par skidanja ide rukom , sretno

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 35 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: