Citat:
Prvo se pitaj koliko namjeravaš zadržati vozilo kod sebe, jer ako ćeš ga mijenjati u slijedećih 5-7godina onda možeš ići komotno na varijantu originalnog ETM-a, ako ga kaniš zadržavati duže onda preporučam Xmodexovu varijantu. Kod rabljenih dobro odvagni da li ti se isplati uzimati jer su dosta skupi a mogu krepati opet za tjedan, mjesec ili dva... nikad neznaš....
Zadrzao bi ga duze, dobro ocuvan primjerak sa ne previse kilometara (bomboncic), a sa parama koje dobim za njega mogu sugavog golfa kupit tako da skora prodaja ne dolazi u obzir. Kada se kupi novi oriđiđi ETM jos uvijek je u njemu taj senzor kaj se grebe? Nevjerojatno mi je da Volvo taj problem star desetak godina nije rijesio. Kako stoji stvar sa novijim godistem istog modela 04'-06'? dal pasu iz njih ETM za mog 00'g? Nije valjda da je Xmodex jedino koji to radi? I jos me muci pitanje koje mi se vrti da nije nesto drugo problem? Kako dijagnosticirati i otkloniti sumnje na ostale svari i da budem siguran da je ETM. Bio sam u risu na dijagnostici i dosta mi tamo aljkavo djeluju, ne znaju mi isto tocno reci sto je. Isto mi nabrajuju ETM, MAF, lambda
da bi to sve trebalo izmjenjat da bi znali sto je. Pa to sve mi kod njih dodje ko suho zlato

Jel ima netko na forumu tko bi to mogao bolje pogledat? Vidio sam da je jako puno ljudi dobilo jako dobre savjete ovdje i da ce mi netko uspjet pomoc. Hvala.