nisam ni jednog trena ni pomislio da me nesto zelis zeznuti, odvratiti, prevariti....
vise je nego ocigledno da mi dajes iskreni savet, kao sto bi to verujem bilo ko ovde sa foruma dao ako zna i zaista ti hvala na svemu do sada jos od prve poruke sa hondaclub-a i na svemu ubuduce sto cu te daviti oko raznih stvari kroz koje si prosao
tudje iskustvo je neprocenjivo sto se tice ovakvih stvari i moze mnogo glavobolje, vremena i novca da ustedi
iskreno, krivo mi je sto je tako mala ponuda delova za tuning T4, kao i to sto su periferije osakacene za neki upgrade, ali na prvo mestu mi je kako se auto vozi za tih 200ks, a ne neke bolense performanse iako me sve to naravno jako vuce i izaziva
ali eto, za razliku od T4, sx je bio odlicna osnova za tuning, ali dzaba mu sve to kad je u svakodnevnoj voznji stvarao probleme, obzirom da su prenosni odnosi jako dugi, T28 turbo je relativno kasno davao pozitivni boost, motor iako sa VVT je takodje dosta niske kompresije (8,5) i bez turba totalno nemocan, motor je imao 200ks, ali i svega 265Nm na kasnih 4800rpm
sve to kad se sabere davalo je osetan lag i u svakodnevnoj voznji zadavalo glavobolje kad treba da se krene na semaforu, kad treba da se pretekne vozilo, da se vozi po uzbrdicama....
kada se prebaci 3000rpm, auto pocinje da rastura, ali sve ispod toga je mucenje