Pozdrav svima...
pred kupnjom sam Volva S60 D5 A/T SUMMUM 2006. godište sa cca 160.000 tkm.
Auto je izvana identičan kao što ga vozi član foruma "Domo" a mislim da je i iznutra također jer ima bež odn sivu kožu.
Uglavnom, auto mi je strava jer sam ga vozio prije koju godinu u bivšoj firmi i znam da ga dan danas još voze. Ovaj koji sam našao je registriran na firmu i istekao je leasing i mogu ga dobiti za dosta dobre novce. Auto je unutra dobro očuvan. Habanje je vidljivo samo na gumbu ručne kočnice i ručki vozačevih vrata, čak je i volan u vrlo dobrom stanju. Oprema je full full ima i dodatno ugrađen bluetooth.
Auto je redovno servisiran svakih 20000km u Baotiću gdje je i kupljen i koliko sam vidio na naljepnici pod haubom pored motora, piše da je zupčasti promjenjen na 120000km. Uskoro dolazi servis sa 160000km pa me zanima što se točno radi na tom servisu i kolika je cijena servisa otprilike?
Iskopirao sam prometnu dozvolu pa me zanima da li se ikako može i gdje provjeriti da li je auto bio karamboliran ili sl? Ako je bilo neko farbanje branika to mi uopće nije bitno, važnije mi je da auto nije bio sklapan, ravnan i sl.
Do koliko ti motori izdrže kilometara? Ja radim cca 15000km godišnje i namjeravam ga voziti barem idućih 5 godina.
Sve u svemu na korak sam do kupnje pa uz provjeru o karambolu ako imate kakav dobar savjet bio bih vam zahvalan.