Citat:
Još ništa ne znam šta je s autom. Iskreno, ni sam ne znam šta ću. Potajno bih želio promjeniti motor i koliko sam skužio to nije puno više para nega da ga slažeš, ovisi šta je otišlo. Također, uvijek me strah mijenjanja motora jer ne znaš šta kupuješ.
Jel velika komplikacija stavit T4 u T?
Možda se u Biškupu dogovaraju kak da ti priopće tužnu vijest. Zezam se
Mislim da fizički ne bi trebala biti velika komplikacija jer su to isti blokovi, nosaći... No moglo bi biti oko softvera. Naime za obadva motora postoje dvije verzije. Jedna je imala (mlađa) fazno upravljanje usisinim ventilima jedna nije. Oću reći možda bi trebao i elektroniku mjenjati.
Onda je tu i getriba tj. kuplung lamela koja bi svakako trebala biti za T4 model jer on ima 70 Nm više nego tvoj. Kaj se tiće diferencijala i prijenosa u getribi to je više manje. Mogu ostati i stari, auto nebu išel brže nego T verzija. Imal buš skračenu getribu. I ak metneš taj motor trebal bi razmišljati i o otvrđivanju ovjesa (krući amortizeri, čvrće i niže opruge kao i deblje balans štange). I tak, jedno vuće drugo.
U stvari nemam poima, nagađam.
P.S. Ono kaj ja mislim je da ak napraviš generalku kak bog zapoveda, možeš brojčanik kaj se motora tiće stavit na nulu. Al ak se napravi kak bog zapoveda i kompletna. Dok za polovni motor nikad nisi siguran što kupuješ. Morti bu me sad neko pohračakl al.....