Sada je: pet lip 20, 2025 10:28 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 125 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 ... 9 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet ruj 06, 2007 4:04 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
Citat:
Žao mi je zbog tvoje boli i to što ćeš olakšat malo novčanik al nitko ne pita ono važno pitanje

Kako ide golf
Ide, ide samo kad izađem van još se 15 minuta tresem ko mr. parkinson. Jučer, kad sam došao doma i otišao na wc, zapišao sam pola kupaone :wink: :lol: .
Nije da se ismijavam, ali meni je to nešto što sam uvijek mrzio, golf II pogotovo žuti. Ali, sad mi je dobar, ide, ima krov i došao sam na posao suh, zahvaljujući jednoj dobroj duši koja mi ga je ustupila.
S karmičkog stajališta ovo ti je nešto kao pokora i lekcija u jednom :-). Nego ima li novosti iz klinike Biškup? Javljaj čim nešto saznaš.
Ma nema ništa novog, istina danas sam cijeli dan u podrumu firme gdje baš nema signala na mobu, tako da nemam pojma, možda su i zvali. Ako ništa budem ih sutra zvao, naravno da ću sve podijeliti s Vama ( nisam mislio na troškove :wink: ).

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ruj 06, 2007 4:25 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
Trebali bi neki fond otvoriti za Rudolfa u slučaju (ne daj Bože) još neke havarije (čitaj: preostale cilindre)... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ruj 06, 2007 5:55 pm 
Veteran
Veteran

Ma nemaš beda, već će se nekako to srediti. Znaš kako kažu, nek je svo zlo u tome, pa ko ga je.. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ruj 06, 2007 6:00 pm 
Veteran
Veteran

Nego, dgovorcin i ja smo pričali u Varaždinu nešto o zajedničkoj kupovini nekog donorskog auta u Sloveniji ili sl., pa ako mogli bi i neku rubriku otvorit tipa ono "meni treba ...", pa kad se poklope da nam paše, kupit nešto. Ne isplati nam se kupovat ako nam petorici treba motor, npr.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ruj 06, 2007 7:45 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Ma kakva Slovenija, imam donora u dvorištu :lol:

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 6:34 am 
Veteran
Veteran

Čekaj, to je onaj o kojem si već pričao? Ako se ne varam, negdje imaju na forumu podatti o njemu. Nije valjda za raskapanje!?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 7:55 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Čekaj, to je onaj o kojem si već pričao? Ako se ne varam, negdje imaju na forumu podatti o njemu. Nije valjda za raskapanje!?
Nedaj bože bilo bi to svetogrđe tako ljep autek raskopat, ako bude sreće već ima vlasnika samo je malo kod tcode-a na obradi a onda rega i put putuje :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 11:23 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Šala mala, na tvoju žalost, nije za rashod, auto je na prodaju, postoji jedan potencijalan kupac, a ako odustane napravit ću detaljan opis i brdo slika o autu, te postati u našoj novoj rubrici "oglasnik" :)

Btw. Ima Veljo jedan T4 motor, dao bi ga za sitne pare ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 1:23 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
hm kod velje za sitne pare ,,ta ti je dobra :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 6:32 pm 
Veteran
Veteran

Još ništa ne znam šta je s autom. Iskreno, ni sam ne znam šta ću. Potajno bih želio promjeniti motor i koliko sam skužio to nije puno više para nega da ga slažeš, ovisi šta je otišlo. Također, uvijek me strah mijenjanja motora jer ne znaš šta kupuješ.
Jel velika komplikacija stavit T4 u T?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 7:21 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Još ništa ne znam šta je s autom. Iskreno, ni sam ne znam šta ću. Potajno bih želio promjeniti motor i koliko sam skužio to nije puno više para nega da ga slažeš, ovisi šta je otišlo. Također, uvijek me strah mijenjanja motora jer ne znaš šta kupuješ.
Jel velika komplikacija stavit T4 u T?
Možda se u Biškupu dogovaraju kak da ti priopće tužnu vijest. Zezam se

Mislim da fizički ne bi trebala biti velika komplikacija jer su to isti blokovi, nosaći... No moglo bi biti oko softvera. Naime za obadva motora postoje dvije verzije. Jedna je imala (mlađa) fazno upravljanje usisinim ventilima jedna nije. Oću reći možda bi trebao i elektroniku mjenjati.
Onda je tu i getriba tj. kuplung lamela koja bi svakako trebala biti za T4 model jer on ima 70 Nm više nego tvoj. Kaj se tiće diferencijala i prijenosa u getribi to je više manje. Mogu ostati i stari, auto nebu išel brže nego T verzija. Imal buš skračenu getribu. I ak metneš taj motor trebal bi razmišljati i o otvrđivanju ovjesa (krući amortizeri, čvrće i niže opruge kao i deblje balans štange). I tak, jedno vuće drugo.

U stvari nemam poima, nagađam. :lol:

P.S. Ono kaj ja mislim je da ak napraviš generalku kak bog zapoveda, možeš brojčanik kaj se motora tiće stavit na nulu. Al ak se napravi kak bog zapoveda i kompletna. Dok za polovni motor nikad nisi siguran što kupuješ. Morti bu me sad neko pohračakl al.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 7:31 pm 
Veteran
Veteran

Pa amortizere i tako moram mijenjati, kuplung je potrošna roba, elektroniku vjerovatno dobiš s motorom, naletim na neki kamen pa imam ispriku i za balans štangice i to je to. Kad bi to rekao ženi, brijem da bi me u top nabila. Ako se to sve mora mijenjati, onda je jednostavnije kupiti kompletan T4.
Budemo vidjeli kad dijagnosticiraju kvar.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 7:42 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Pa amortizere i tako moram mijenjati, kuplung je potrošna roba, elektroniku vjerovatno dobiš s motorom, naletim na neki kamen pa imam ispriku i za balans štangice i to je to. Kad bi to rekao ženi, brijem da bi me u top nabila. Ako se to sve mora mijenjati, onda je jednostavnije kupiti kompletan T4.
Budemo vidjeli kad dijagnosticiraju kvar.
Pa recimo da elektronika i kuplung idu pod "must", ostalo je "može ali i nemora". Ženi nemoj reći jer ak te ispali tko zna gdje bumo te morali tražiti :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 7:46 pm 
..
..

A da zadržiš golfa evo zašto

http://www.youtube.com/watch?v=dVln5owk0pM

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 07, 2007 7:53 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
2.0T i T4 su u potpunosti isti modeli o razlici motora se već pričalo a ostalo je sve isto,znači podvoz,kočnice,štange,kuplung,getriba i ostale stvari da ne nabrajam samo kad kupiš T4 motor moraš uzeti ECU i imobilizator da bi mogao kompjuter uopće radit na tvom rudolfu.....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 125 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 ... 9 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: