Sada je: sri lip 25, 2025 12:15 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub stu 28, 2009 10:49 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

Samo pazi jer 2.0T motor i T4 nisu isti osim kubikaže, 2.0T je puno slabiji konstrukcijski, klipovi, klipnjače... :!:
klipnjače su iste, informacija od Biškupa, moram još provjeriti par stvari, no nekak se nadam da će se od nekud pojavit b4204t5
Inače ta oznaka motora koju ti imaš je motor iz 1999 god i nisu iste šifre klipnjača u vadisu od B4204T5 i tog motora koji ti imaš, a kako je Tomo rekao sad ti je prilika da "potkuješ" motor, kovane klipnjače i klipove i amen miran si :!:

Vrh

PostPostano: sri vel 17, 2010 8:30 pm 
.
.

Vozi: najbolji auto - službeni auto
Pozdrav svima.

apdejt ..

jučer sam se pomirio sa činjenicom da je b4204t5 nemoguće pronaći, čak mi palo na pamet prodati auto ovakav kakav je i riješit se brige, nadoplatit par somova i kupit nešto drugo, i danas ujutro po 100ti zovnem Veljka i on mi kaže našo motor + turbina - anlaser i alternator, cijena prava sitnica ( moš mislit ) 1800 eura, Austria, 2001, 130 000 km ( kak da ne ). Pokušat ću sutra s čovjekom dogovorit neku garanciju, makar tjedan dana da se motor smontira i proba. Hebem ti kupovinu mačka u vreći. Kakva su vam iskustva s Veljkom ? može na pm.

If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps, Just purse your lips and whistle - that's the thing

Vrh

PostPostano: sri vel 17, 2010 10:24 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Mene u ovoj priči zanima zašto moraju nove klipnjače :?: Popigane ili :?:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: čet tra 22, 2010 8:29 pm 
.
.

Vozi: najbolji auto - službeni auto
da napišem par riječi, nisam prije da ne zacopram, auto vozim nešto više od mjesec dana, "novi" motor je unutra i ne primječujem razliku osim što je "nemirniji" u leru. Sad su na redu diskovi, a da sve bude pod normalno sad je i klima vrisnula ( radi ali vrlo slabo, ne reagira na pojačavanje i smanjivane ), bilo bi mi jako neobično da sve šljaka :mrgreen:

If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps, Just purse your lips and whistle - that's the thing

Vrh

PostPostano: sub tra 24, 2010 10:16 am 
.
.

Pavo, to kaj je klima riknula...jel je problem u tome kaj slabo hladi ili slabo puše?
Hocem pitati jel stvar u kompresoru ili u elektrici - upravljanju?

Daj razmisli o tokarenju diskova, jer su ionak novi. Netko je rekal ovdje
da se nakon što se jednom deformiraju, u pravilu više ne savijaju.

Vrh

PostPostano: uto tra 27, 2010 10:12 pm 

imao sam istu situaciju, motor vuce ko lud i sve al palila se lampica ulja non stop i trosio je kanister ulja na tank goriva. i odem kod majstora i kaze lik probili cilindri, nema kompresije, valja bacit motor i kupit novi. uglavnom naso sam novi u svabiji i motor, prijevoz, ugradnja, sveukupno oko 3000 eura. s tim da je stari motor imao oko 180k km a novi oko 130k (navodno, ko ce to znat...) tako da, eto...
inace i meni se nekako cini da se motor previse grije, u gradu zacas dodjem do nekakvog limita di se pali ventilator al auto je sjeban i tako i tako pa nisam siguran koliko je nakon svih popravki sustav hladjenja poremecen al prvom prilikom si nabavljam termostat koji ce jedno 5-10 stupnjeva ranije palit ventilator samo da mi motor ne rikne opet.
kad usporedim onaj prvi motor i ovaj, onaj je stvarno trosio i bengu i ulje ko nenormalan al je isto tako bi pravo eksplozivan u startu (ili sam ga ja tad derao jer mi je bilo fun....) dok ovaj ne trosi kapi ulja, nesto je ekonomicniji sa benzinom i cini mi se kao da linearno ubrzava, ono nista nista sve do nekih 6 soma okretaja kad "poludi" i izbije mi volan iz ruku :D
to bi si volio jos nekako postelat da ranije pocne vuc al da ne sjebem motor opet....

Vrh

PostPostano: sri tra 28, 2010 9:17 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Taj motor treba poluditi nakon 2000 okretaja, a nakon 5000 gubiti dah. Ako tvoj "poludi" nakon 6000, onda nekaj grdo ne štima sa njime :naughty:.

Vrh

PostPostano: sri tra 28, 2010 9:31 am 

e jebiga i motor vise. ozbiljno razmisljam da se dovucem na to okupljanje kroz desetak dana pa da neko ko se kuzi pregleda to sve detaljno.

Vrh

PostPostano: sri tra 28, 2010 9:41 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Da li ti netko brani :? :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: