imao sam istu situaciju, motor vuce ko lud i sve al palila se lampica ulja non stop i trosio je kanister ulja na tank goriva. i odem kod majstora i kaze lik probili cilindri, nema kompresije, valja bacit motor i kupit novi. uglavnom naso sam novi u svabiji i motor, prijevoz, ugradnja, sveukupno oko 3000 eura. s tim da je stari motor imao oko 180k km a novi oko 130k (navodno, ko ce to znat...) tako da, eto...
inace i meni se nekako cini da se motor previse grije, u gradu zacas dodjem do nekakvog limita di se pali ventilator al auto je sjeban i tako i tako pa nisam siguran koliko je nakon svih popravki sustav hladjenja poremecen al prvom prilikom si nabavljam termostat koji ce jedno 5-10 stupnjeva ranije palit ventilator samo da mi motor ne rikne opet.
kad usporedim onaj prvi motor i ovaj, onaj je stvarno trosio i bengu i ulje ko nenormalan al je isto tako bi pravo eksplozivan u startu (ili sam ga ja tad derao jer mi je bilo fun....) dok ovaj ne trosi kapi ulja, nesto je ekonomicniji sa benzinom i cini mi se kao da linearno ubrzava, ono nista nista sve do nekih 6 soma okretaja kad "poludi" i izbije mi volan iz ruku
to bi si volio jos nekako postelat da ranije pocne vuc al da ne sjebem motor opet....