video sam temu na cannonu, ako si to ti postavio, mada po lokaciji bi reko da si ti..
namerno nisam nista tamo hteo da komentarisem jer bi ti napravio haos oko teme i pretvorilo bi se u raspravu o svacemu samo ne o tome sto si pitao..
S60R kao sto i svi znaju se dosta razlikuje od obicnog S60 i ima mnogo drugacijih delova, kao sto su kocnice, menjac, farovi,motor(R ima sve kovano unutra) branici, pogon....dakle sve je specijalno radjeno za taj model..
samim tim i cena delova je dosta velika...to je vrhunski auto, prava zver,i imao sam priliku da se vozim i vozim licno auto i ne da ide nego leti, ima ga komsija...

8)
jednom prilikom je bio uradio far i branik, ne secam se cifre samo znam da je bilo strasno i cekao je dugo da stignu delovi jer se to ne porucuje svaki dan i mozes da izbrojis na prste koliko ima R-ova u srbiji, CG i sl
tamo nisi postavio slike pa nisam mogao nista da ti kazem...
iako ovo na slikama sto si postavio izgleda kao manje cukanje, zapravo steta je ozbiljna....slazem se sa svim sto je rekao moonraker i mora tu jos dosta para da se ulozi a ova cena koju ti trazi je dosta jaka ako zelis da sredjujes...msm dodas jos malo pa kupis polovan koji nije udaran i ne treba da trosis novac, vreme i narocito zivce da ovaj dovedes u fabricko stanje....jer ponavljam ima tu masa sitnica koja se razlikuje od obicnog S60...mozda deluju kao gluposti ali tek kad krenes da sklapas videces koliko je tesko i skupo za nabavku delova za ovako jedan ovakav auto

nemoj pogresno da me shvatis, sve moze da se sredi i da bude savrseno samo treba dosta para, truda i zivaca...pod uslovom da mozes da nabavis delove u razumnom roku..
ovo je apsolutno idealno samo za nekog vlasnika S60R da kupi za nekih 4000e max.. jer dobije brdo delova za ok cenu, bar bih ja to sigurno uradio kad bih bio vlasnik
ukoliko zelis da kupis R-a bolje kupi neki koji nije udaran i u koji ne moras da ulazes da ga sredjujes...to je moj prijateljski savet....
da je obican S60 ovo bi za mnogo mnogo manje para, zivaca i vremena moglo da se sredi i napravi da valja...ali ovo je sve samo ne obican volvo

8)
da ne mislis da pricam napamet i u prazno...pozovi par volvo servisa i pitaj koja je cena, fara, branika, kocionih celjusti za R i koliko se ceka na delove...
ps. imas na cannonu dva slucaja maltene iste havarije na nissanu 200SX i na toyoti celici turbo pa procitaj koliko su se ljudi mucili i dali para da srede tako neki exotican auto
sta god odlucis izbor je samo tvoj....