Citat:
Što se tiče ove teme iz naslova mislim da sam bio dovoljno jasan već u prvom postu. A onda si ti krenuo sa "osjećam oštrinu, divljinu, brutalnost" i ostale pridjeve sa 100 oktanskim gorivom, a kada sam ti ponudio jednostavan test, umjesto da mi odgovoriš, postavio si par linkova sa reklamama za to uber gorivo.
O tome kako rade ECU-i neki drugi put, jer da bi ti uopće mogao išta objasniti trebao bih te prvo naučiti neke temeljne stvari, a za to sada nemam niti vremena niti volje.
stvarno si čudan,ljudi koji su mapirali xy automobila i koji su 10 i više godina u tom poslu i žive od toga potvrđuju ovu razliku koju ja osjetim na svom autu(95vs 100).!!!!!!
mora da ih je ta tvoja gripa zahvatila kad pričaju nebuloze, a u ostalom koliko si ti auta mapirao i izmjerio razliku kad znaš tako pametovat??
pa hic je tebi osobno ljepo napisao da je mjerio razliku na GTI golfu,zašto njemu ne odgovoriš i objasniš da nije tako kad si tako načitan i pametan.?
a ovo za ecu,pa meni ko krajnjem korisniku je bitno da on radi a kako on radi to me ne zanima i to znaju ona dva gore navedena koji žive od toga.
Samo jedna mala opaska na ovo - lijepo si pročitaj na myhrawebu temu o Reneovom Cliu 197, kad već toliko dižeš Hica u nebesa, pa vidi tamo što je čovjeku napravio od auta koji je jako lijepo skidao konkurenciju i to jaču itd., i još je Rene čovjek sa prilično smirenim pristupom i debelim živcima....