Prvo pozdrav svima, pratim vec neko vreme forum i evo resio sam da se prikljucim.
Zovem se Milos i iz Beograda sam, planiram kroz jedno mesec, dva da kupim S60 ili S80, pitao sam po vise foruma u srbiji al ovde se ljudi slabo razumeju u volvo automobile, pricaju razne gluposti i porede sa skodom i sl..
planiram da auto uvezem iz inostranstva jer je ovde ponuda jako jako slaba:
neki moji kriterijumi su:
1.da bude mladji od 2001 god zbog toga sto cu biti siguran da je euro3 sto je ovde u Srb uslov za uvoz
2.mora da bude turbo benzinac, a planiram da ugradim i plin
3 da ima automatski menjac jel jednostavno volim komforniju voznju.. moje pitanje je koji menjac da trazim, obican automatik? geartronic? koji sve vec postoje
4 po mogustvu da je 2.0T jel se ovde registracija placa prema kubikazi, ostavljam mogucnost eventualno za sledecu kategoriju za registraciju a to je od 2000cc do 2499cc. razlika je nekih 300e godisnje. koje motore preporucujete iz te kategorije.. 2.4T, 2.5T (mada mislim da on ima vise od 2500cc, tako da otpada

), T5

? mislim nije mi zao tih 300e ako opravdavaju svrhu tj ako je neki od tih mnogo bolji motor od 2.0T
i jos jedno pitanje jos uvek se dvoumim izmedju S60 i S80. koliko sam citao ovde na forumu S80 je duzi nekih 30 cm i ima vise mesta pozadi, mada S60 je lepsi dosta, izgleda nekako novije, jel ima neko konkretna iskustva o ovome sto pitam, jel samo razlika u duzini ili ima nesto i u kvalitetu izrade, komforu, opremi..? ako imate bilo kakve predloge na sta da obratim paznju, sta da pogledam, sugestije, pitanja kazite slobodno.. budzet je nekih 8-9k evra ..
sad tek vidim da sam otvorio temu u pogresnoj grupi

, molim moderatore da prebace u grupu iznad gde je prva gen S80