@Branimir : Tko ovdje priča o tome da sam ja bio admin ili moderator, samo ti i LAŽEŠ KO PAS, jer to nisam nikad nigdje bio, ne znam kakve veze ima i zašto okrečeš ploču na drugu stranu, to što si ti izbačen iz VFC foruma, pa kaj bi takav čovjek tam radio uopče, kad ni ovdje nije sposoban se ponašati i djelovati kao jedan admin. Što ja to Nenada trebam a tebe ne trebam ,da bi Nenad bio za razliku od tebe pravi muž ??? Izjasni se ???
"na komercijalne stranice i druge forume nisu dozvoljeni" što si tada poslušao bez pogovora.
Nekak mi se čini da je ovo nastavak - nije i opet to nema veze sa ovime, ja sam to poštovao, kriv sam i poštovao sam i ne vidim čemu sad to, očito je da tržiš sve moguće glatke u jajetu !!!
Zato postavljam jednostavnu anketu sa samo dva odgovora - ANKETA ti je kao i velika bvečina ovih tvojih postova jadna i da prostiš za rit obrisati, što nisi stavio anket da ili objavljivanje PM-a, nego se sad tu već oz da ili ne obrazlažu uvjeti koji su bili tebe direktno pogodili pa isti idu tebi u korist. Ja tebi da se javno ispričam, hallo, za kaj, pa nisam pao na prvu evolucijsku stepenicu da se ja tebi ispričavam,
a niti te nikada nisam tražio,. niti ne očekujem da se meni ispričaš jer za to nema potrebe nikakve.
Nikakve izmišljotine nisam napisao, a nadam se da u budučnosti VKH neče biti takvih nesposbnih ADMINA kao što si ovdje nažalost od svih samo ti.
Belu ja osobno prozivam za ono šta ti upravo sad i ovdje potvrđuješ - u jebate, tresu mi se gače, idem odmah se plakat na forum da si me ti javno prozvao.
Da li je Bela bio mod, admin ili nešto treće nebitno je, poruku sam dobio OD NJEGA. Šta sam mogao zaključiti, običan član ili nešto utjecajnije - i što te jebe ta poruka, poslao sam ti je ja kao član kad več nitko nije, a vidio sam da si zabrinut i nije ti bilo jasno zašto si izbačen, pa si dobio obrazloženje, iako ni za time nije bilo potrebe jer sve piše u pravilima foruma, izbačen si bio odmah, to tebe jebe, što si izbačen, a isto tako znaš zašto si izbačen.
Imam desetljetno iskustvo na news grupama i kojekakvim forimima, ovi mi je prvi nakojem moram i raditi nešto -
E onda bi več kao stari konj več mogo i neki kurac znati