Sada je: ned kol 03, 2025 12:32 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:50 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
prva je da je HK po meni vrlo postena osoba, nesebična i da mi zal kaj je moral napustiti forum... em je poklanjal one mrezice, em je meni i jos nekima poslal postom iz kine one jastucice... a i u razgovoru sa njim na drugim internet radostima mi je dal nekolicinu savjeta i informacija vrijednih pohvale ;)
Dakle, podjelio je par poklona pa mu onda treba oprostit prijetnje?

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 8:45 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Nit rušim Nenad niti Branimira, što više Nenad je pravi muž, a Branimir je osoba koja se skriva iz svoje sjene, griješi, ne radi dobro svoj posao admina, provocira u ovom slučaju, pa ako se to tako kak smo već konstatirali da se zove onda i vrijeđa. No točno je i to da za takve stvari postoji skupština gdje se odlučuje tko če biti admin ili bilo kaj drugo. Nije ovo revolucija, ne brini, toga ti nema ovdje.
Nenad je pravi muž a Branimir nije jer onog prvog Bela treba a ovog drugog ne. A zbog čega taj drugi sasvim sigurno nema nikakav problem.

Obzirom da i dalje tupiš da PM ne treba ići u javnost a ja smatram da takav svakako treba, možemo ili završiti raspravu pa za dva, tri mjeseca je nastaviti još žešće, ili možemo stvar raščistiti odmah i sada.
Na privatne a javno iznešene kvalifikacije koje iznosiš o meni neću odgovarati, možda su sve one uzrokovane mojom modovskom odlukom i upozorenjem da potpisi "na komercijalne stranice i druge forume nisu dozvoljeni" što si tada poslušao bez pogovora. Nekak mi se čini da je ovo nastavak.

Zato postavljam jednostavnu anketu sa samo dva odgovora. Stavio sam je do nedjelje ujutro, ali nek je admini skrate ako misle da treba.

Ako anketu dobiješ ti, javno ću se (na predstojećoj skupštini) ispričati i Branku i tebi te zamoliti institucije (VKH, da opet ne bi bilo insinuacija) da mu vrate pristup na forum. Ujedno ću prestati biti moderator.
Ako je dobijem ja, očekujem javnu ispriku od tebe za sve ove optužbe i izmišljotine koje si iznio. Isto tako nećeš više dovoditi u pitanje rada bilo kojeg admina ili moda na ovom forumu. Eventualne ostale sankcije i odlučivanje o njima nek odrade INSTITUCIJE (valjda je konačno jasno koje). :evil: :evil:

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 9:07 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
treca stvar je da se belu proziva za moderatorstva, adminstva i takve stvari... :naughty: ne... osobnom mogu potvrditi da nije niti admin niti moderator... između ostalih, moderator sam ja... a branimire, ti dobro znas svoje grijehe... svi clanovi foruma na kojem sam ja moderator, a bela istu sudjeluje, mogu znati nacin funkcioniranja foruma... pa tako i razlog zakaj ti je bela poslal onu poruku, a ne npr ja kao moderator...
Netočno Roberte, Belu ja osobno prozivam za ono šta ti upravo sad i ovdje potvrđuješ. Za jedno prilično oštru i bezobraznu poruku na koju nisam imao prilike dati odgovor. Nevezano uz veliku demokratičnost koju kakti njegujete, ako sam i zgriješio nisam imao priliku taj svoj grijeh ispovijediti. Svakom tko hoće vidjeti problem s više strana je da postoji bitna razlika od tog mog (prvog i jedinog) grijeha i Brankovih ovdje kojih se nakupilo. Da li je Bela bio mod, admin ili nešto treće nebitno je, poruku sam dobio OD NJEGA. Šta sam mogao zaključiti, običan član ili nešto utjecajnije?
Pikajući mode ON: A i jasno mi je da svi znaju način funkcioniranja tvog foruma, kad podijeliš sve funkcije tko pa ostane obični član? :mrgreen: :lol: Pikajući mode OFF

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 9:45 am 
član VKH
član VKH

@Branimir : Tko ovdje priča o tome da sam ja bio admin ili moderator, samo ti i LAŽEŠ KO PAS, jer to nisam nikad nigdje bio, ne znam kakve veze ima i zašto okrečeš ploču na drugu stranu, to što si ti izbačen iz VFC foruma, pa kaj bi takav čovjek tam radio uopče, kad ni ovdje nije sposoban se ponašati i djelovati kao jedan admin. Što ja to Nenada trebam a tebe ne trebam ,da bi Nenad bio za razliku od tebe pravi muž ??? Izjasni se ???

"na komercijalne stranice i druge forume nisu dozvoljeni" što si tada poslušao bez pogovora.
Nekak mi se čini da je ovo nastavak - nije i opet to nema veze sa ovime, ja sam to poštovao, kriv sam i poštovao sam i ne vidim čemu sad to, očito je da tržiš sve moguće glatke u jajetu !!!

Zato postavljam jednostavnu anketu sa samo dva odgovora - ANKETA ti je kao i velika bvečina ovih tvojih postova jadna i da prostiš za rit obrisati, što nisi stavio anket da ili objavljivanje PM-a, nego se sad tu već oz da ili ne obrazlažu uvjeti koji su bili tebe direktno pogodili pa isti idu tebi u korist. Ja tebi da se javno ispričam, hallo, za kaj, pa nisam pao na prvu evolucijsku stepenicu da se ja tebi ispričavam, a niti te nikada nisam tražio,. niti ne očekujem da se meni ispričaš jer za to nema potrebe nikakve.

Nikakve izmišljotine nisam napisao, a nadam se da u budučnosti VKH neče biti takvih nesposbnih ADMINA kao što si ovdje nažalost od svih samo ti.

Belu ja osobno prozivam za ono šta ti upravo sad i ovdje potvrđuješ - u jebate, tresu mi se gače, idem odmah se plakat na forum da si me ti javno prozvao.

Da li je Bela bio mod, admin ili nešto treće nebitno je, poruku sam dobio OD NJEGA. Šta sam mogao zaključiti, običan član ili nešto utjecajnije - i što te jebe ta poruka, poslao sam ti je ja kao član kad več nitko nije, a vidio sam da si zabrinut i nije ti bilo jasno zašto si izbačen, pa si dobio obrazloženje, iako ni za time nije bilo potrebe jer sve piše u pravilima foruma, izbačen si bio odmah, to tebe jebe, što si izbačen, a isto tako znaš zašto si izbačen.

Imam desetljetno iskustvo na news grupama i kojekakvim forimima, ovi mi je prvi nakojem moram i raditi nešto - E onda bi več kao stari konj več mogo i neki kurac znati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 10:05 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Vratite Branka i neka se svtko svakomu ispriča jer je bilo svega.
Kao što ruka reče ovo bi trebalo biti mjesto di će mo mi kao vozači volva i ljubitelji ili mrzitelji te marke, svejedno, se naći i rješavati probleme i samim tim prijateljskim tonom prema svima raspravljati. Ovo inije ničija privatna kakaonica pa u skladu stim budimo tolerantniji prema tuđem mišljenju a šta ko komu šalje privatno to je njihova stvar, stvar odgoja i pameti u iznalaženju riješenja u "problematičnoj" situaciji. A na kraju kao zaključak ove radprave NEKA SVATKO OČISTI ISPRID SVOJIH VRATA.
U nadi da ovoga više nikad ne bude!!
LP
Zanimljivo.. A da je Branko to tebi napisao (ako nemaš suprugu i djecu molim te zamisli da ih imaš), da li bi i onda bio tako Ghandijevski raspoložen, u stilu "mir, mir, mir, nitko nije kriv"? Jel bi rekao svom malom, "ajde sjedi stričeku Branku u krilo, vidiš kako ti je veliku čokoladu kupio da se pomirite"?

Ne kužim uostalom u čemu je problem. Vas par koji toliko žalite za Brankom nije dobilo od admina i modova zabranu druženja s njim - ak ste si tak dobri družite se i dalje. Da ne velim da ima i drugih foruma na kojima Branko nije dobio izgon. Istina je da smo mi na ovom forumu radi Volva, ali fakat ne mogu razumjeti ljude koji ne misle da kulturno ponašanje dolazi ispred svih ljudskih aktivnosti, pa tako i pisanja na forumu..

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 10:14 am 
član VKH
član VKH

Da se malo uključim, i da je Sansiju to napisao, ili meni ili kome drugome, ne vjerujem da to ne bi napisao da nije to netko zaslužio, nitko ti iz čistog mira neče napisati takvo što ili bilo što drugo, a i da do toga dodje, definitivno se ne plakao ovdje na forumu i objavljivao PM koji ma kakvog sadržaja bio, se ne smije objavljivati javno, već bi rješio to preko PM-a. Ja smatram da je velika diferencija kad netko javno nekome prijeti institucijama (kad se već taj termin upotrebljava), ili kad dobiš PM bilo kakvog sadržaja. I Sansi ima ženu i dijecu, i ja imam, i mnogi ostali imaju, no to nema veze, dobiš što zaslužiš, bilo to manje ili više pogrdno, anaravno, onda ni ti nikome ne ostaneš dužan, i prije ili kasnije se sve riješi na ovaj ili onaj način.

Stvar je da se ovdje radi samo o javnim i uvredama preko PM, da je netko stvarno i doslovno mislio što je napisao, a ne u stanju izfrustriranosti, afekta, živčanoče ili što god već ...već bi taj odavna potegnuo radikalnije mjere.

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 10:24 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Da se malo uključim, i da je Sansiju to napisao, ili meni ili kome drugome, ne vjerujem da to ne bi napisao da nije to netko zaslužio, nitko ti iz čistog mira neče napisati takvo što ili bilo što drugo, a i da do toga dodje, definitivno se ne plakao ovdje na forumu i objavljivao PM koji ma kakvog sadržaja bio, se ne smije objavljivati javno, već bi rješio to preko PM-a. Ja smatram da je velika diferencija kad netko javno nekome prijeti institucijama (kad se već taj termin upotrebljava), ili kad dobiš PM bilo kakvog sadržaja. I Sansi ima ženu i dijecu, i ja imam, i mnogi ostali imaju, no to nema veze, dobiš što zaslužiš, bilo to manje ili više pogrdno, anaravno, onda ni ti nikome ne ostaneš dužan, i prije ili kasnije se sve riješi na ovaj ili onaj način.

Stvar je da se ovdje radi samo o javnim i uvredama preko PM, da je netko stvarno i doslovno mislio što je napisao, a ne u stanju izfrustriranosti, afekta, živčanoče ili što god već ...već bi taj odavna potegnuo radikalnije mjere.
Ahaaaa.. To će onda biti ona ista logika po kojoj je ženska zaslužila silovanje jer se šeće u gradu u minici, jel?

Sve ok, ne moraš mi dalje objašnjavati, sad točno kužim kak razmišljaš..

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 10:57 am 
Veteran
Veteran

Mislim da se fundamentalno ne razumijemo oko 2 stvari, pa evo mojih shvaćanja oko toga:

1) Svatko ima pravo javno reći nešto što je privatno saznao ili mu je privatno rečeno. O tome, da budem iskren, nema smisla čak ni glasati u anketi jer je to pravo neupitno (da ne spominjem Ustav kao političati :D ). U zavisnosti od konteksta i sadržaja objavljene privatne poruke (govorim općenito a ne na samo PP na forumu) nekad ćemo reći da je to trač a nekad ćemo reći da je to moralan i ispravan čin u cilju zaštite sebe, svoje obitelji i drugih ljudi. Na svakome od nas je da prosudi da li je Branimir otračao Branka ili je postupio ispravno u smislu zaštite sebe, svoje obitelji i drugih članova foruma. Svoj stav oko toga sam već izrekao, pa ga neću ponavljati.

2) Admini i moderatori JESU INSTITUCIJA ovog foruma. Jedna od zadaća institucije foruma je da se komunikacija među članovima foruma provodi po utvrđenim pravilima foruma. Prva reakcija na nepridržavanje pravila je UPOZORENJE. Nakon toga ide ban itd. Prema tome, to što je institucija (Branimir) prvo upozorila Branka nije PROVOKACIJA nego prvi i normalni korak institucije koja provodi svoju DUŽNOST. Isto se naravno odnosi na istjerivanje s foruma jer mu je to bio 3. ban (što je također u skladu s pravilima). Svaka drukčija interpretacija ovog događaja mi se čini ili kao zafrkancija radi "peglanja" nekih starih "dugova" ili potpuno neshvaćanje načina kako institucije trebaju funkcionirati..

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 11:43 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Niti ti ne objašnjavam, malo je glupo sad usporedjivati ovo što si ti napisao o ženski u minici i silovanju, doli kad dobiješ uvrijedljivi PM kojega javno prezentiraš svima, kak ja razmišljam i kak ti razmišljaš to je naše pravo, a ako se u tome kosimo to je normalno, pa nitko nema ista mišljenja i stavova, po tebi je eto HK pravom izbačen, po meni nije.

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 12:05 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Niti ti ne objašnjavam, malo je glupo sad usporedjivati ovo što si ti napisao o ženski u minici i silovanju, doli kad dobiješ uvrijedljivi PM kojega javno prezentiraš svima, kak ja razmišljam i kak ti razmišljaš to je naše pravo, a ako se u tome kosimo to je normalno, pa nitko nema ista mišljenja i stavova, po tebi je eto HK pravom izbačen, po meni nije.
"Minica" nema veze s objavljivanjem PM-a.
To kaj si ti napisao je klasično izjednačavanje napadača i žrtve. Jednostavno nisam pobornik logike: žrtva ne može biti nevina, jer da je nevina ne bi bila napadnuta a napadnuta je jer je izazivala napadača, prema tome podjednako su krivi. Na to se najčešće nastavlja logika "mir, mir, nitko nije kriv" tj. ajd da se sad svi pomire jer eto svi su podjednako krivi, pa da zaboravimo cijelu priču. Takva logika štiti napadača i jedino što se onda događa su nove žrtve. E zato da se to ne bi događalo (i ponavljalo) nam trebaju institucije! :wink:

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 12:39 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

Zanimljivo.. A da je Branko to tebi napisao (ako nemaš suprugu i djecu molim te zamisli da ih imaš), da li bi i onda bio tako Ghandijevski raspoložen, u stilu "mir, mir, mir, nitko nije kriv"? Jel bi rekao svom malom, "ajde sjedi stričeku Branku u krilo, vidiš kako ti je veliku čokoladu kupio da se pomirite"?

Ne kužim uostalom u čemu je problem. Vas par koji toliko žalite za Brankom nije dobilo od admina i modova zabranu druženja s njim - ak ste si tak dobri družite se i dalje. Da ne velim da ima i drugih foruma na kojima Branko nije dobio izgon. Istina je da smo mi na ovom forumu radi Volva, ali fakat ne mogu razumjeti ljude koji ne misle da kulturno ponašanje dolazi ispred svih ljudskih aktivnosti, pa tako i pisanja na forumu..
Već sam spomenuo Branimiru, pa da ponovim, čini mi se da je ta poruka HK-a shvaćena predoslovno s Branimirove strane a izgleda i još nekolicine. Ovo je forum, skup različitih ljudi, neki idu gledati operu u HNK, neki idu na koncert Severine. Malo je pretenciozno očekivati od svih ophođenje primjereno stankama između dva čina u HNK.

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 12:46 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
U samu raspravu se nisam miješao jer smatram da nema potrebe za to. Međutim, koliko vidim stvar je opasno eskalirala do te mjere da su opet počele pljuštati uvrede. Predlažem da se člana Belu javno opomene za nedolično ponašanje, bez obzira što je svima jasno da je to napisano u afektu. Osim ako doista ne postoje dvostruka mjerila, pa se nekim članovima ipak gleda "kroz prste".

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 12:59 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Po meni ovo je otvaranje pandorine kutije i ne vidim smisla ove teme :!:

:twocents-mytwocents:
A šta sam vam rekao ,ovo je drugi post ove teme. Inaće nisam moderator pa ni nemogu dati Beli opomenu , ali kak je počeo upotrebljavati teže rijeći mislim da bi opomena bila opravdana :neutral:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 1:35 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
U samu raspravu se nisam miješao jer smatram da nema potrebe za to. Međutim, koliko vidim stvar je opasno eskalirala do te mjere da su opet počele pljuštati uvrede. Predlažem da se člana Belu javno opomene za nedolično ponašanje, bez obzira što je svima jasno da je to napisano u afektu. Osim ako doista ne postoje dvostruka mjerila, pa se nekim članovima ipak gleda "kroz prste".
Imaš ti sreće kaj ja nisam moderator jer bi odmah dobio opomenu za taj uvredljivi potpis o peterocolindrašima! :D

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 1:49 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Kovu za preCjednika :dance:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: