Sada je: sub kol 02, 2025 4:44 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:39 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Ne, koliko je svima poznati čovjek je bio namjerno isprovociran od starne admina Branimira, koji mu je koliko znam prijetio institucijama, dakle on je njega javno i direktno uvrijedio, zar ne ??
A da provjeris kronologiju dogadjanja?

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:39 am 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Još sam jednom pročital sve postove u temi BMW i vidim da je Branko počeo prvi sa svojim pod... , preseravnjem i pljuvanjem po Volvu i spomenutom BMW-u pa i po Grimu i Branimiru, tak da vam ovo da je Branko bio isprovociran ne drži vodu, stim da je i dva posta obrisao u kojima neznam što je napisao, vjerojatno nikaj ljepog, tak da nemojte suditi po viđenom.

Jest da ova tema podiže aktivnost foruma ali tri put više šteti ugledu foruma, tak da ju danas još imate a sutra :whistle:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:44 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Još sam jednom pročital sve postove u temi BMW i vidim da je Branko počeo prvi sa svojim pod... , preseravnjem i pljuvanjem po Volvu i spomenutom BMW-u pa i po Grimu i Branimiru, tak da vam ovo da je Branko bio isprovociran ne drži vodu, stim da je i dva posta obrisao u kojima neznam što je napisao, vjerojatno nikaj ljepog, tak da nemojte suditi po viđenom.

Jest da ova tema podiže aktivnost foruma ali tri put više šteti ugledu foruma, tak da ju danas još imate a sutra :whistle:
To KIKIR6 (napiso bi kiki ko i inaće ,al me sad strah :wink: ) ,nikakve svađe nemoj dozvolit ,bar dok se ne vratim :lol:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:46 am 
član VKH
član VKH

Točka

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:47 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Ma čini mi se da sad ovo i nejde svađi nego jednostavno pokušavamo razjasniti(objasniti) ajmo reč razloge zašto je Branko izbačen

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 11:04 am 

Ja sam tu negdje godinu dana na ovom forumu. Možda manje, neznam točno no ovaj Branko (Hong Kong) je meni osobno djeloval ko ljakse koji malo previše pametuje. Jako je pametan i veliki maderfaker. A ustvari je seljak koji je kupil Volvo. Ako je njemu tak loš neka meni da onaj XC90. Ja nebudem ni riječ rekel. I imal je par topica na kojima mu nitko nije ništ odgovaral, samo je on postal :D.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 11:09 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Meni je ovo baš super :). Šteta što se sutra završava :(.

A da sutra bananiramo opet nekog, pa da se otvori nova tema :shifty:?

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 11:42 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

To KIKIR6 (napiso bi kiki ko i inaće ,al me sad strah :wink: ) ,nikakve svađe nemoj dozvolit ,bar dok se ne vratim :lol:
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 11:43 am 
Veteran
Veteran

Citat:

:clap:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 12:04 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

Evo, može mene, ja se dobrovoljno javljam.

Inače, pošto je tema samo još do sutra, evo, reći ču i to, institucije moraju funkcionirati.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 1:49 pm 
..
..

Vozi: s60 2.4D
haha, gdje li sam to već čuo??????

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:00 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 960 aka Plavi Grom
Citat:
Ja sam tu negdje godinu dana na ovom forumu. Možda manje, neznam točno no ovaj Branko (Hong Kong) je meni osobno djeloval ko ljakse koji malo previše pametuje. Jako je pametan i veliki maderfaker. A ustvari je seljak koji je kupil Volvo. Ako je njemu tak loš neka meni da onaj XC90. Ja nebudem ni riječ rekel. I imal je par topica na kojima mu nitko nije ništ odgovaral, samo je on postal :D.
Ne kužim sad tebe sa ovim (seljak-maderfaker)
Pa ekipa tu smo zato što vozimo sveđu,ima nas iz cijele bivše juge,
dajte si zamislite koliko si pomažemo i ono što mene osobno pali da se nađemo
na VELIKOM MEETU sa barem 200-volvandera
Nemojte se svadit nego turbine našrafite i RIDE TO HELL :twisted: :twisted:

940 2.0 Turbać
960 3.0 Šalta sam :-))
Martiauto2017 j.d.o.o
Automehanika-Autoplin

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:59 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

Evo, može mene, ja se dobrovoljno javljam.
dobrovoljac2 :D
procital sam sve postove, i sve odgovore, pa kad me vucete za jezik, rekel budem ja koju svoju recenicu...
prva je da je HK po meni vrlo postena osoba, nesebična i da mi zal kaj je moral napustiti forum... em je poklanjal one mrezice, em je meni i jos nekima poslal postom iz kine one jastucice... a i u razgovoru sa njim na drugim internet radostima mi je dal nekolicinu savjeta i informacija vrijednih pohvale ;)
druga je da se slazem s belom u potpunosti, i da onakav PM ja dobijem na raznim forumima nekoliko puta tjedno te se na njega oglusim... ovo je internet, di svatko svasta se*e... a PM znaci PRIVATE message... treba neko prijevod? google translate bude pomogel... :hand:
treca stvar je da se belu proziva za moderatorstva, adminstva i takve stvari... :naughty: ne... osobnom mogu potvrditi da nije niti admin niti moderator... između ostalih, moderator sam ja... a branimire, ti dobro znas svoje grijehe... svi clanovi foruma na kojem sam ja moderator, a bela istu sudjeluje, mogu znati nacin funkcioniranja foruma... pa tako i razlog zakaj ti je bela poslal onu poruku, a ne npr ja kao moderator...
hvala na citanju, mozete i zanemariti... sutra se tak i tak brise, al jezik me srbil... :whistle:

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:13 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Ajme Robert ,pa nemoj se hvalit da po drugim forumima dobijaš takve poruke :think: .
A drugo ovo nije forum di ima milion članova pa te boli ona stvar kaj buš napisal nekome iako ni to ne podržavam.
Pošto nas nema puno ja sve nas zbilja smatram Volvo familijom i kad takve teške rijeći padnu ,onda nema oprosta za njih.

I za kraj HK nigdje nije bio isprovociran od strane Branimira ,a ti ak ne vjeruješ onda ponovo sve pročitaj :!: (nemoj mi samo institucije spominjat)

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:36 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Vratite Branka i neka se svtko svakomu ispriča jer je bilo svega.
Kao što ruka reče ovo bi trebalo biti mjesto di će mo mi kao vozači volva i ljubitelji ili mrzitelji te marke, svejedno, se naći i rješavati probleme i samim tim prijateljskim tonom prema svima raspravljati. Ovo inije ničija privatna kakaonica pa u skladu stim budimo tolerantniji prema tuđem mišljenju a šta ko komu šalje privatno to je njihova stvar, stvar odgoja i pameti u iznalaženju riješenja u "problematičnoj" situaciji. A na kraju kao zaključak ove radprave NEKA SVATKO OČISTI ISPRID SVOJIH VRATA.
U nadi da ovoga više nikad ne bude!!
LP

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: