Citat:
Citat:
Meni je ovo baš super

. Šteta što se sutra završava

.
A da sutra bananiramo opet nekog, pa da se otvori nova tema

?
Evo, može mene, ja se dobrovoljno javljam.
dobrovoljac2
procital sam sve postove, i sve odgovore, pa kad me vucete za jezik, rekel budem ja koju svoju recenicu...
prva je da je HK po meni vrlo postena osoba, nesebična i da mi zal kaj je moral napustiti forum... em je poklanjal one mrezice, em je meni i jos nekima poslal postom iz kine one jastucice... a i u razgovoru sa njim na drugim internet radostima mi je dal nekolicinu savjeta i informacija vrijednih pohvale

druga je da se slazem s belom u potpunosti, i da onakav PM ja dobijem na raznim forumima nekoliko puta tjedno te se na njega oglusim... ovo je internet, di svatko svasta se*e... a PM znaci PRIVATE message... treba neko prijevod? google translate bude pomogel...
treca stvar je da se belu proziva za moderatorstva, adminstva i takve stvari...

ne... osobnom mogu potvrditi da nije niti admin niti moderator... između ostalih, moderator sam ja... a branimire, ti dobro znas svoje grijehe... svi clanovi foruma na kojem sam ja moderator, a bela istu sudjeluje, mogu znati nacin funkcioniranja foruma... pa tako i razlog zakaj ti je bela poslal onu poruku, a ne npr ja kao moderator...
hvala na citanju, mozete i zanemariti... sutra se tak i tak brise, al jezik me srbil...

http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;