Znači može se pisati ... evo ja ču biti u granicam tolerancije i nikoga neču vrijeđati jer za to nema potrebe

, a niti nemam namjeru to raditi, a kamoli nešto na rasističkoj razini

. Samo bih htio ukazati na eto par nepravilnost na koje se svi pravite mutavi ili što

, ako Vam je čovjek smetao mogli ste nači neki jadniji način da ga izbacite doli ovaj. Ja ovo ne pišem da bih sada dobio kredite u očima HK-a ili bilo koga drugog, jer isto bih tako reagirao da je bilo tko drugi u pitanju (osim pojedinih članova) i ne bih to prešutio. Hk ne poznam niti sam ga ikada vidio, kad budem imao priluki rado ču se nači s njime isto kao i sa drugim članovima sa kojima nisam, moje je da ja prosudim kasnije dal je taj čovjek dobr/loš/zao, majmun/kreten/konj/panj ili ok i korketna osoba. To je čisto za moje dobro. Ak je pravica nek bu za se.
Citat:
Admini i modovi nisu posebno plačeni za svoj posao To je samo naša dobra volja kaj to obavljamo.Sad jel dobro ili loše,ubrzo če skupština pa molim demokratski izaberite druge osobe za taj posao Ali dok smo mi na "vlasti" pravila su takva i neče biti vrijeđanja pa bilo to i na pm
- nemojte me jebati da nitko od admina nije vidio 5 kaj se dogadja da nije to odmah sankcionirao ??? Ili je htio malo pustit konop maci da vidi kak če se igra odvijati ...
Objavljivanje PM-a na forumu ne samo da se kosi pravilima foruma i kluba, već je jadno i nemoralno i žalim osobe koje moraju potezati takve poteze da bi dokazali tj. zamaglili svoju krivicu

, koju automatski stavljaju u drugi plan.
Koja razlika da je dobio mail, c/p maila i na forum - isti kurac. Kak bi meni bilo da sam dobio takav pm/mail - nikak, kak bi mi bilo, tko če ti tak neš poslati ak nisi zaslužio, bilo to u afektu ili ne. Da je pisalo bilo kaj u PM-u , jebo vas, bilo kaj, to je jebeni PM, pa da je bilo kaj unutra napisano, i da fakat dodje do takve situacije da to postaje osobno i ozbiljno onda za to postoji policija a ne cmizdrit se i javno izbacivat PM na forum

, za to nemam riječi adekvatne ...
Citat:
Radi nepoštivanja pravila foruma i vrijeđanja ostalih članova,uz to več ima dva baniranja,shodno tome je isključen iz foruma
- točno, tu sistem radi

, no ako niste primjetili Branko HK je
namjerno izazvan i prethodno, ako već koristimo termine vrijeđanje, uvrijeđen od strane člana Branimira izjavom da za HK postoje institucije, to bi za mene isto bila uvreda jelte, ako tako gledamo ??? Institucija - koja, policija, vatrogasci, umobolnica, psihijatrija, plučni odjel ...
Ako se je HK uključio u raspravu oko BMW i imao je razloga biti isfrustriran jer kad je on pisao o Lexusu bilo mu je isto branjeno, pa naravno da se čovjek zapitao koji je to kurac, ovi mogu, ja ne mogu. Onda i ako sve to nije primjereno, da nakon 5 dana nitko ne skuži da to nije u redu za ovaj forum onda sve u krasan kurac i adminski posao i sve. Denite si štrik za vrat i obesite se (sorry na uvredi)
Ovdje je očigledno da se član HK morao izbaciti iz foruma, samo se čekala prilika i eto ga bum tres, dum .. nema ga i nitko više ne pita kaj je, član je izbačen i točka jer je vrijeđao preko PM-a, pa daj molim vas ... hallo....tko če to popušiti, i onda u tren oko nestane cijeli thread oko BMW part II, no to je u redu, samo je trebalo to prije sve maknuti, odmah onaj I post koji nije imao veze sa BMW-om, a pritom mislim a su onda i autori tog topuica trebali biti opomenuti da nije primjereno gušiti temu. Gle Nenad, nemoj misliti da ja sad kudim tebe ili bilo koga drugog koji drži vlast u rukama, želim samo reči da su ovdje očite diferencije i povlastice prema pojedinim članovima, znam da sad odmah jebote Bela koji ti je kurac pak došao u tu glavu, pa izbacili smo ga van i čemu frka sad, nema ga, točka, amen , mi smo mi, a on je on ... ak niš drugo eto bar forum opet malo živnuo, ak niš drugo na moji inicijativu. Šalu na stranu kaj je fer je fer, al kaj nije nije, ja da sam HK ja bih sad pravnim putem tražio i povrat članarine