Sada je: ned kol 03, 2025 12:20 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica 1 2 3 4 5 ... 7 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Hard OFF topic
PostPostano: pon ruj 14, 2009 11:47 am 
član VKH
član VKH

Kako i sam naslov govori ...

...nadam se da je odgovarajuča rubrika, pa me samo zanima prije nego što počnem pisati, dal če opstati na ekranima ili ne. Dakle pitanje je direktno adminima, da li je po praviliniku u ovoj rubrici dozvoljeno pisati o svemu, nevezano uz Volvo vozila. Zove se RAZNO pa predpostavljam da je.

Odmah bih napomenuo da se radi o članu HK i njegvom izbacivanju/isključivanju sa foruma, te ADMIN funckijama i važnosti istih na forumu i kontribuciji kvalitete foruma.

Eto malo to sve vidite, pa da se raspišemo, molim nemojte mi slati PM vezane oko ovog topica jer želim da je sve transparentno. Sad idem u Zg pa ču sutra ili danas navečer malo opisati neke stvari i kako kaj stoji, naravno ako se smije, ako se ne smije - brišite ovo molim vas.

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 1:16 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Po meni ovo je otvaranje pandorine kutije i ne vidim smisla ove teme :!:

:twocents-mytwocents:

Volvo for Life

Zadnja izmjena: dugi, dana/u pon ruj 14, 2009 1:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 1:36 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Dugi, hebeš mi sve ak sam ja tebe razumio kaj si htio reć' :think:

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 1:41 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Evo onda jednostavnije :wink:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 2:14 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Po meni ovo je otvaranje pandorine kutije i ne vidim smisla ove teme :!:

:twocents-mytwocents:
Slažem se. Po mom mišljenju admini i moderatori su pokazali da znaju svoj posao i mislim da nije na nama da raspravljamo o tome..

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 3:17 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Da več jednom završimo s Hong Kongom :evil:

Radi nepoštivanja pravila foruma i vrijeđanja ostalih članova,uz to več ima dva baniranja,shodno tome je isključen iz foruma

I šta tu sad nije jasno :?: Branko je zaradio treči ban a ako poznate pravila a morali bi to automatski znači isključenje sa foruma :!:

Bela ovo je tema razno u kojoj se može pisati o svemu i svačemu ali samo do granice dok to ne dođe na razinu osobnog ili rasističkog vrijeđanja :!: Spomenu si da kaj onda jer mu je samo poslao pm.Kak bi ti reagirao da ti neko ili ja pošaljemo pm tog sadržaja :!: Ako več baš netko želi poslati takvu poruku neka je šalje putem maila :!: I nebude nitko brisao tvoju temu dok god nikoga ti ili netko drugi sa foruma ne vrijeđa :!:
Jednom sam več napisao da na ovom forumu nije nitko jer mora biti već je to njegova dobra volja.Admini i modovi nisu posebno plačeni za svoj posao :!: To je samo naša dobra volja kaj to obavljamo.Sad jel dobro ili loše,ubrzo če skupština pa molim demokratski izaberite druge osobe za taj posao :wink: Ali dok smo mi na "vlasti" pravila su takva i neče biti vrijeđanja pa bilo to i na pm :!:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 3:48 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Amen :pray:

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 6:41 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Evo onda jednostavnije :wink:
:laughing-rolling:

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 7:24 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
...nadam se da je odgovarajuča rubrika, pa me samo zanima prije nego što počnem pisati, dal če opstati na ekranima ili ne. Dakle pitanje je direktno adminima, da li je po praviliniku u ovoj rubrici dozvoljeno pisati o svemu, nevezano uz Volvo vozila. Zove se RAZNO pa predpostavljam da je.
Nenad je sve rekao, ja mogu samo potvrditi: dok nema vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja može se pisati o svemu i svačemu.
Citat:
Eto malo to sve vidite, pa da se raspišemo, molim nemojte mi slati PM vezane oko ovog topica jer želim da je sve transparentno. Sad idem u Zg pa ču sutra ili danas navečer malo opisati neke stvari i kako kaj stoji, naravno ako se smije, ako se ne smije - brišite ovo molim vas.
Kako si me prozvao u onoj temi "Bmw part II" a vidio sam to prekasno, poštivao sam adminovu odluku i nisam temu ponovno otvarao. A kao i kaj možeš primjetiti, nisam se služio niti PM-om da ti velim kaj imam. Iako sam zbog sukoba sa tobom pred godinu dana izbjegavao ulaziti u bilo kakve rasprave, komentirati tvoje postove i slično, u ovom slučaju sam prozvan kao zaslužni (ili krivac) za Brankovo izbacivanje s foruma pa se moram uključiti.
U svakom slučaju čekam da vidim kaj imaš za reći. Naravno da ćeš imati priliku raspraviti nejasnoće kad je već ja nisam imao na forumu gdje si ti bio moderator.

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 7:40 pm 
član VKH
član VKH

Znači može se pisati ... evo ja ču biti u granicam tolerancije i nikoga neču vrijeđati jer za to nema potrebe :wink: , a niti nemam namjeru to raditi, a kamoli nešto na rasističkoj razini :o . Samo bih htio ukazati na eto par nepravilnost na koje se svi pravite mutavi ili što :shock: , ako Vam je čovjek smetao mogli ste nači neki jadniji način da ga izbacite doli ovaj. Ja ovo ne pišem da bih sada dobio kredite u očima HK-a ili bilo koga drugog, jer isto bih tako reagirao da je bilo tko drugi u pitanju (osim pojedinih članova) i ne bih to prešutio. Hk ne poznam niti sam ga ikada vidio, kad budem imao priluki rado ču se nači s njime isto kao i sa drugim članovima sa kojima nisam, moje je da ja prosudim kasnije dal je taj čovjek dobr/loš/zao, majmun/kreten/konj/panj ili ok i korketna osoba. To je čisto za moje dobro. Ak je pravica nek bu za se. :!: :!: :!: :!:
Citat:
Admini i modovi nisu posebno plačeni za svoj posao To je samo naša dobra volja kaj to obavljamo.Sad jel dobro ili loše,ubrzo če skupština pa molim demokratski izaberite druge osobe za taj posao Ali dok smo mi na "vlasti" pravila su takva i neče biti vrijeđanja pa bilo to i na pm
- nemojte me jebati da nitko od admina nije vidio 5 kaj se dogadja da nije to odmah sankcionirao ??? Ili je htio malo pustit konop maci da vidi kak če se igra odvijati ... :?:

Objavljivanje PM-a na forumu ne samo da se kosi pravilima foruma i kluba, već je jadno i nemoralno i žalim osobe koje moraju potezati takve poteze da bi dokazali tj. zamaglili svoju krivicu :evil: , koju automatski stavljaju u drugi plan.
Koja razlika da je dobio mail, c/p maila i na forum - isti kurac. Kak bi meni bilo da sam dobio takav pm/mail - nikak, kak bi mi bilo, tko če ti tak neš poslati ak nisi zaslužio, bilo to u afektu ili ne. Da je pisalo bilo kaj u PM-u , jebo vas, bilo kaj, to je jebeni PM, pa da je bilo kaj unutra napisano, i da fakat dodje do takve situacije da to postaje osobno i ozbiljno onda za to postoji policija a ne cmizdrit se i javno izbacivat PM na forum :roll: , za to nemam riječi adekvatne ...
Citat:
Radi nepoštivanja pravila foruma i vrijeđanja ostalih članova,uz to več ima dva baniranja,shodno tome je isključen iz foruma
- točno, tu sistem radi :clap: , no ako niste primjetili Branko HK je namjerno izazvan i prethodno, ako već koristimo termine vrijeđanje, uvrijeđen od strane člana Branimira izjavom da za HK postoje institucije, to bi za mene isto bila uvreda jelte, ako tako gledamo ??? Institucija - koja, policija, vatrogasci, umobolnica, psihijatrija, plučni odjel ...

Ako se je HK uključio u raspravu oko BMW i imao je razloga biti isfrustriran jer kad je on pisao o Lexusu bilo mu je isto branjeno, pa naravno da se čovjek zapitao koji je to kurac, ovi mogu, ja ne mogu. Onda i ako sve to nije primjereno, da nakon 5 dana nitko ne skuži da to nije u redu za ovaj forum onda sve u krasan kurac i adminski posao i sve. Denite si štrik za vrat i obesite se (sorry na uvredi)

Ovdje je očigledno da se član HK morao izbaciti iz foruma, samo se čekala prilika i eto ga bum tres, dum .. nema ga i nitko više ne pita kaj je, član je izbačen i točka jer je vrijeđao preko PM-a, pa daj molim vas ... hallo....tko če to popušiti, i onda u tren oko nestane cijeli thread oko BMW part II, no to je u redu, samo je trebalo to prije sve maknuti, odmah onaj I post koji nije imao veze sa BMW-om, a pritom mislim a su onda i autori tog topuica trebali biti opomenuti da nije primjereno gušiti temu. Gle Nenad, nemoj misliti da ja sad kudim tebe ili bilo koga drugog koji drži vlast u rukama, želim samo reči da su ovdje očite diferencije i povlastice prema pojedinim članovima, znam da sad odmah jebote Bela koji ti je kurac pak došao u tu glavu, pa izbacili smo ga van i čemu frka sad, nema ga, točka, amen , mi smo mi, a on je on ... ak niš drugo eto bar forum opet malo živnuo, ak niš drugo na moji inicijativu. Šalu na stranu kaj je fer je fer, al kaj nije nije, ja da sam HK ja bih sad pravnim putem tražio i povrat članarine :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 7:52 pm 
član VKH
član VKH

Bez brige Branimire, ovo neče prerasti u diskusiju izmedju tebe i mene, jer sa takvima kao što si ti mi se neda daviti i tratiti vrijeme. Sorry ako ovu moju konstataciju smatraš kao uvredu.

Očigledno je SVIMA da si prvi počeo provocirati HK-a. Prvi si napisao direktnu uvredu i ADMINI te nisu upozorili na to ? Ili sam u krivu ? Što je danas sramota da ti netko progleda kroz prste ili da te zametne u ladici, ma nije, štoviše to je jako dobra sposobnost i ako se korsiiti u pravoj mjeri, niti se ne primjeti na I pogled ...I što je tu nejasno ? Napiši samo, jedva čekam, ne samo ja več i velika večina članova .... :dance:
Citat:
Kako si me prozvao u onoj temi "Bmw part II" a vidio sam to prekasno, poštivao sam adminovu odluku i nisam temu ponovno otvarao
- ti si poštovao, kaj si ti poštovao, ja sam napisao cijeli esej, oču postat i teme više nema, paff isparlila je, no ja sam mali čovjek pa nemam bogovsku moč otvarati topic jelda ... baš mi je žao toga kaj nije to uspjelo proč još na ekran ... A zašto bi i ti meni slao PM kad imamo forum i rubriku pod razno, ak imaš kaj reči reči ovdje ili šuti.
Citat:
Naravno da ćeš imati priliku raspraviti nejasnoće kad je već ja nisam imao na forumu gdje si ti bio moderator.
- ne znam na kojem sam ja to forumu ikada bio moderator, to samo ti valjda znaš ??? Ak misliš na XXX forum onda i sam znaš zašto si izbačen, jer tamo admini ne čekaju 5 dana ... no to je sad off topic ove teme iako je pod razno.

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 8:09 pm 
član VKH
član VKH

Tamo negdje gore u nekom postu si se ti Bela pozvao da zašto brišemo postove jer oni pridonose kvaliteti foruma :roll: Ti misliš da ovi tvoji sada isto pridonose :?: Ili molim te daj mi najprije prevedi Brankove postove,pa kad to uspiješ a onda mi daj objasni kaj je on to toliko napisao da je pridoneslo kvaliteti foruma :?:

WG-tjuner

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 8:14 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
nejteme krivo shvatit al mislim da su ovakve rasprave suvišne :hand: lock :whistle:

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 8:15 pm 
član VKH
član VKH

I ja mislim da su suvišne :wink:

WG-tjuner

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 8:32 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Tamo negdje gore u nekom postu si se ti Bela pozvao da zašto brišemo postove jer oni pridonose kvaliteti foruma :roll: Ti misliš da ovi tvoji sada isto pridonose :?: Ili molim te daj mi najprije prevedi Brankove postove,pa kad to uspiješ a onda mi daj objasni kaj je on to toliko napisao da je pridoneslo kvaliteti foruma :?:

Jesam i to je činjenica, da se tema BMW part II obrisala isti čas kad je u njoj odmah prvi post bio OFF, dalje bi vjerojatno rasprava isšla o BMW-u a ne objavim PM na forumu u rubrici BMW part II - zar ne ??? I na taj način bi se dobila kvaliteta foruma, zar ne, ili je pak bolje da je izašlo kak je izašlo da se u toj temi i dalje pisalo o sasvim drugom problemu !!!!!!!

Znam da ne pridonose ovi moji postovi jer nekim članovima direktno i evidnetno smetaju, zar ne ? Naglasio bih da postovi od HK nisu baš nekad na prvu previše čitljivi, no svatko tko si da imalo truda može sve razumjeti, isto tako možda malo nekada previše napiše i javlja se na puno postova, no takvih članova ima puno, pa sam onda i ja medju njima, jer kad pogledam ova svoja zadnja posta ima tu svega, tak da nije ni HK jedini. No broj postova i popis otvorenih tema se može vidjeti kod svakog člana, pa samim time vidjeti koliko ko sudjeluje na foumu korsino, ili čisto nabija postove, iz ovog ili onog razloga, Možda netko misli da ako ima 2000 postova da je bolji član ove naše male zajednice, ako i tako misli ima pravo na to i to mu je neosporivo.

Svaki ovaj post opet se udaljava od teme, a to je zašto je HK izbačen iz kluba i foruma ?

Zbog ovog nije sigurno
Citat:
dok nema vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja
, jer ja nisam vidio da je član Branimir opomenut javno na forumu, niti da je zaradio bann, a niti da je isključen sa foruma, a prvi je počeo ''vrijeđati'' ????????

Zasigurno ima neki drugi razlog zašto je HK izbačen, ovo pišem samo iz razloga da ako budem ja izbačen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: volio bih znati koji bude pravi razlog izbacivanja, a ne da čitam izmedju redaka, eto samo toliko :D :D :D :D :D :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica 1 2 3 4 5 ... 7 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: