Sada je: ned kol 03, 2025 12:21 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 156 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 6 7 8 9 10 11 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet srp 30, 2009 10:25 am 
..
..

Ma grim mijenja mišljenja ko tenisač čarape....
A što se octavie tiče - ne znam kakve ste vi vozili, ali frend, bivši košarkaš sa 212cm ima sad novu octaviu, tj otkad je izašla, a prije nje je imao staru, od 98.-2005, i od 2005. do sad ima novu a u staroj mu se sad vozi žena. A razlog octavie je taj da je jedino u nju uspio stat normalno, da nigdje ne zapinje koljenima :lol: , a da ne košta više od 20k eura...

@vili - ne kužim poantu tvog posta, onaj dio o zamjeni auta... Ne znam ko je tako nešto tu spominjao... Ali btw, dobrog 525i/535i 92-96 da nađem (tj imao sam takvog, i da mi je mog vratit...) kad bi našao, onda bi morao bit ne znam kakav auto iz tih tvojih primjera i usporedbi da bi se zainteresirao, inače no way da bi uzeo nešto drugo osim njega, kakav reno, kakvi bakrači, a pogotovo ne r26, jer osim špere na tom autu mi nema apsolutno ništa zanimljivo, a ružan mi je ko noć u ponoć...

I da, još jedna opaska za tebe, ruka - ne znam što je bilo s tvojom octaviom, ali frend jedan, manager je, pravi 90.000km svake godine, i u 2.5 godine mu je prva octavia imala 270.000km i nikad nikakvih kvarova nije bilo na autu osim redovnog održavanja propisanog po servisnoj, a nedavno je razdužio drugu octaviu, staru 3 godine sa 300.000km, isto nikad nikakvih problema, al su 1.9tdi 105ks obje bile. Sada je zadužio Lagunu II, s najjačim d motorom i najjačom opremom i čovjek ne može vjerovati koliko je loša laguna, od voznih svojstava pa do klepetanja u unutrašnjosti, katastrofa. A da ne spominjem njegove kolege koji imaju 1 mondea i 1 407icu, koliko oni sranja s njima imaju non stop. On je rekao gazdi nekidan, da mu za nagodinu rješi opet novu octaviu...

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 10:47 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

A jesi ga prosrao sad :lol: Ne moze mi nitko rec da je Octavia RS los auto, pogotovo za novce koje traze za nju. I koliko god ne-volio VW, lagao bi da kazem da me V GTI nije ugodno iznenadila. Auto kao da je izliven u jednom komadu, DSG mjenjac odlican, motor odlican, za jedan GTI nevjerojatno pogodan za svakodnevno koristenje...

Vidi, još jednom, " Te oktavije rs, gtijevi,gsijevi, rijevi sve su to drkalice za prištave dečkiće, vječne mladiće i iskompleksirane knjiške moljce"
Ako ti se što od toga svidi nađi se u jednoj od ovih skupina. Možda bi tu mogao dodati polukriminalce i wannabe štemere :mrgreen:

Da se razumijemo, ne kažem ja da je oktavija loš auto, ja sam imao faličan primjerak i toga sam svjestan, a koštao je 170000kn. Al da je bio nesrazmjer u karoseriji i motoru puknutom unutra je, definitivno krivo srastanje.

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 10:55 am 
Veteran
Veteran

@jopis: svako malo sam na tenisu, a uvjek nosim svoje sretne carape :wink:

@ruka: jesam prestar da budem pristavi deckic? :wink:

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 11:04 am 
Veteran
Veteran

Citat:

@ruka: jesam prestar da budem pristavi deckic? :wink:
vrijeme polako ide, još malo i eto te u kategoriji vječnih mladića. Do tad možeš bit wannabe štemer :lol:

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 11:46 am 
..
..

Ma sve pet ruka, ja sam samo naveo njega kao dobar primjer jer ako to nije dobro mjerilo, onda ne znam kaj je, jer 90.000 godišnje je puno km, a vozi se svagdje, od bugarske, do austrije...

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 1:47 pm 

Ja sam vozil octaviu, i da ima više mjesta. Manja su prednja sjedala. Nisu tak debela i iza ima više mjesta. Octavia je iznutra veća od S40. I kod Octavie je shema u tome da ima 5 vrata. I lakše se stvari staviju unutra. Octavia za novac koji daš je AUTO. I bil sam u tvornici škode i jako su se potrudili oko kvalitete i tam rade i motore za seate, VWe itd.

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 2:00 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ja sam vozil octaviu, i da ima više mjesta. Manja su prednja sjedala. Nisu tak debela i iza ima više mjesta. Octavia je iznutra veća od S40.
od s40 je i astra veća :lol:
Mislim da je bila usporedba nešto u veličini između 740 od dugoga i oktavije. Sad koji ima nutra više mjesta je poprilično diskutabilno :wink:

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 2:11 pm 

Ali su izvana identični, milimetri razlike. A iznutra potpuno različito. Kam su oni sa svim tim prostorom.
Ja velim za aute iste veličine. A bila je stvar za 940.

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 2:16 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Citat:
Ja sam vozil octaviu, i da ima više mjesta. Manja su prednja sjedala. Nisu tak debela i iza ima više mjesta. Octavia je iznutra veća od S40.
od s40 je i astra veća :lol:
Mislim da je bila usporedba nešto u veličini između 740 od dugoga i oktavije. Sad koji ima nutra više mjesta je poprilično diskutabilno :wink:
Kaj se tiće cijelog unutrašnjeg prostora mislim da je sedmaća u prednosti jer i na zadnjim sjedalima ima dosta mjesta ,kaj se mene tiće bilo bi dobro da se vozačko mjesto može još 10 centi natrag gurnut jer ima mjesta za to i stražnja klupa nebi puno patila.

P.S. Tražim dobrog švas majstora da mi to sredi :pray:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 6:49 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: XC70
Citat:
Citat:
Ti voliš isto Volvo ,a sorry ipak je to Ford ,sorry možda Golf ,ili pak Audi jer to sve mjenjaš mjesto Volva zadnjih neznam koliko već. Daj se već jednom odlući :doh:
Ajd sad replika :mrgreen:
Volim Volvo, al nisam sljep :lol: Gledam jednako srcem koliko i glavom.
Ja to kod Vjerana mogu usporediti samo na slijedeći način....

To je nešto kao kad imaš ženu (u ovom slučaju Volvo) i voliš je, i sve ti je na svijetu, itd....... :dance:
Ali nešt sa strane isprobat nije na odmet :whistle:

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 7:29 pm 

:lol: :lol: Jeste se rasoftpicarili! Kaj nije tema prednji vs. zadnji pogon? Kaj se mene tiče najbolji je 4WD, motor na sredini auta i špere na svim diferencijalima. Mislim da je na normalnom autu je svejedno koji je pogon. Ionako je na većini auta niže i srednje klase pogon prednji. Tome je tako zato što je prednji pogon i jeftiniji i laganiji od zadnjeg, pa je prema tome racionalniji za prizvođače. Ove novinarske spike o podupravljnju i preupravljanju su bullshit. Velika većina tih likova nema ni znanja, ni iskustva, a ni hrabrosti natjerati auto u zavoju do proklizavanja. Da im se tako nešto u stvarnom životu dogodi završili bi u grabi. Ponašanje auta samo u maloj mjeri određuje vrsta pogona (prednji ili zadnji), a više o ovjesu, geometriji istog, balansu auta i sl. Što se das auta (VW) i njegovih generičkih inačica tiče, moje mišljenje je da su u ovim krajevima debelo precjenjeni. Vozim dotičnu marku zadnjh 4-5 godina, Golfa IV, pa Golfa V, a sada recesijsku Octaviju. Jedino pohvalno što o tim autima mogu reći da su bili, ili jesu službeni i da Škoda ima udobnije siceva od Golfa. Stvarno mi nije jasno zašto bi nekom Octavija toliko prirasla za srce, da želi novu Lagunu mjenjati za Škodu. Pa taj auto katastrofalno loše leži, nede nikud s mjesta, auspuh tuče po karoseriji (to je normalno, vele u servisu), a kad staviš u gepek 50 kg, onda zadnji kraj kormani po cesti, išto je najinteresantnije, nije baš ni tako jeftina.

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 7:42 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
UUUUUUuuuuuuuuuuu a jesmo ga zbilja dobro razvezali :lol: . Ajde bar smo malo digli forum iz mrtvih od kak je ljeto počelo :dance:

Sad bi mogli opet neku novu temu razvezat ,npr, gri.. pardon GTI vs. samohodna kosilica od husqvarne (naravno premium model iste) :mrgreen:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 9:11 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
@vili - ne kužim poantu tvog posta, onaj dio o zamjeni auta... Ne znam ko je tako nešto tu spominjao... Ali btw, dobrog 525i/535i 92-96 da nađem (tj imao sam takvog, i da mi je mog vratit...) kad bi našao, onda bi morao bit ne znam kakav auto iz tih tvojih primjera i usporedbi da bi se zainteresirao, inače no way da bi uzeo nešto drugo osim njega, kakav reno, kakvi bakrači, a pogotovo ne r26, jer osim špere na tom autu mi nema apsolutno ništa zanimljivo, a ružan mi je ko noć u ponoć...
Šta ti nije jasno, sve je jasno.
Da stanem pred tebe, i nudim ti BMW 520i, ne 535 nego 520 sa 150 ks, i Megane R26, onda,
10 if uzmeš BMW zbog užitka u vožnji then nije ti do užitaka u vožnji, jer je Reno puno puno brži i sposobniji, pa ne znam šta će ti zadnji pogon
20 if uzmeš BMW zbog zadnjeg pogona a ne zbog užitka u vožnji then šta te briga na koju je osovinu spojen motor kad i onako ne živaš u vožnji

Poante je da neki auti sa prednjim pogonom mogu pružit puno više zadovoljstva u vožnji od nekih sa zadnjim pogonom.
Možemo pričat priče ovakvi smo onakvi smo šoferi, ali tko se zadnjim pogonom igra po kiši, taj se igra i sa limarijom. Što svojom što tuđom.

A odma da ti kažem, što se tiče passat, eto ja znam za jednog godište 2004 - 05' kojije u dvije godine napravio preko 180tkm, bez problema sa 1.9 TDI motorom, i tim problematičnim ovjesom.

Moram sad ići po kćer, poslje ću završit.

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 9:17 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Možemo pričat priče ovakvi smo onakvi smo šoferi, ali tko se zadnjim pogonom igra po kiši, taj se igra i sa limarijom. Što svojom što tuđom.
Dam ti ja svoj s40 na probu, prednji pogon, pa da vidiš što znači igrati se sa limarijom na kiši. Ali i po suhom :D .

Vrh

PostPostano: čet srp 30, 2009 10:08 pm 
Veteran
Veteran

ajd da ja velim za passata.... znam coveka koji je u novog novcatog passata s full opremom natocil loz ulje... htel je ustedeti na gorivu... jel zato passat smece???
bela, mislim da ga poznas 8-) 8)

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 156 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 6 7 8 9 10 11 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: