Citat:
@vili - ne kužim poantu tvog posta, onaj dio o zamjeni auta... Ne znam ko je tako nešto tu spominjao... Ali btw, dobrog 525i/535i 92-96 da nađem (tj imao sam takvog, i da mi je mog vratit...) kad bi našao, onda bi morao bit ne znam kakav auto iz tih tvojih primjera i usporedbi da bi se zainteresirao, inače no way da bi uzeo nešto drugo osim njega, kakav reno, kakvi bakrači, a pogotovo ne r26, jer osim špere na tom autu mi nema apsolutno ništa zanimljivo, a ružan mi je ko noć u ponoć...
Šta ti nije jasno, sve je jasno.
Da stanem pred tebe, i nudim ti BMW 520i, ne 535 nego 520 sa 150 ks, i Megane R26, onda,
10 if uzmeš BMW zbog užitka u vožnji then nije ti do užitaka u vožnji, jer je Reno puno puno brži i sposobniji, pa ne znam šta će ti zadnji pogon
20 if uzmeš BMW zbog zadnjeg pogona a ne zbog užitka u vožnji then šta te briga na koju je osovinu spojen motor kad i onako ne živaš u vožnji
Poante je da neki auti sa prednjim pogonom mogu pružit puno više zadovoljstva u vožnji od nekih sa zadnjim pogonom.
Možemo pričat priče ovakvi smo onakvi smo šoferi, ali tko se zadnjim pogonom igra po kiši, taj se igra i sa limarijom. Što svojom što tuđom.
A odma da ti kažem, što se tiče passat, eto ja znam za jednog godište 2004 - 05' kojije u dvije godine napravio preko 180tkm, bez problema sa 1.9 TDI motorom, i tim problematičnim ovjesom.
Moram sad ići po kćer, poslje ću završit.