Mali update i isprika... cini se da je u molydonu jedna lampa isto oko 800kn, ja sam samo u google lupio prvi link i vidio da ekipa po oglasima prodaje nove za 350, pa sam se mozda malo zanio
Citat:
Veselje sa novim (rabljenim) s80 je lijepo, lagano se vozim zavaljen u koznu grijanu foteljicu, svira muzika, a cijelo veselje djelomicno kvari poruka na displayu: gluchlampe i jos neka psovka na njemackom. I pogledam ja malo svjetla na autu i vidim kako kratko svjetlo ne radi. Nikada to nisam dozivljavao kao neko preveliko zlo, malo se sprljaju ruke i opla zarulja se zamijeni (cak sam uvijek mijenjajo par jer sam siroke ruke, a druga je redovito vrisnula vrlo skoro nakon prve pa da se ne prljam dva puta). Sada je medjutim situacija neznatno drugacija:
1. xenon lampe nema za kupiti na benziskoj, a u manualu ne pise kako se mijenja xenon
2. izgleda da se xenon lampadina mijenja u servisu sto je dobro jer se ovaki niti jednom necu prljati
3. cijena jedne zarulje je 800kn kod Biskupa (sto je manje dobro, ali navodno traju 3000 sati, i prema prosjecnoj brzini i trenutnoj kilometrazi auta ispada da nikad nisu ni mijenjane)
4. cijena zarulje Philips odgovarajuceg tipa je 400kn
E sad... Da li da kupim Philips i platim montazu (2*400kn + ruke) ili da dam u Biskupu da sve rijese (2*800kn)?