Eto, jučer kada sam išao na meet ostadoh bez benzina na Jadranskoj aveniji i auto je stao taman kad sam se popeo na nadvožnjak. Ostao sam u desnoj traci sa upaljena sva četiri žmigavca i pozvao pomoć. Baš kad sam Dugom rekao da idem staviti trokut, da se netko ne zabije u mene, to se i dogodilo. Sva sreća da sam bio svjestan toga i kad sam krenuo prema gepeku po trokut, skužih jureći auto u desnoj traci i u pokušaju da se maknem, pao sam u snijeg preko zaštitne ograde. Dok sam bio na leđima čuo sam strahovit udarac. Kad sam se digao imao sam šta vidjeti. Cura se sa Corsom zaletila u Rudolfa i odbacila ga 15-tak metara. Nikom ništa nije bilo samo su auti nastradali. Ne znam točno šta je nastradalo kod mene, vidi se razbijen branik i ne mogu otvoriti gepek jer su vrata ušla unutra cca 5 mm u odnosu na lampe.
Corsa je izgledala puno gore, totalno skršen prednji kraj, nije u voznom stanju.
Napominjem da je na tom mjestu ograničenje 110 km/h, i cura se sigurno toliko i vozila.
Eh sad postoji još jedan problemčić. Kako su vrata gepeka ušla unutra, daju signal kao da nisu zatvorena, gore žarulje u gepeku i auto se neda zaključat. Morao sam iskopčati modul daljinskog i centralnog zaključavanja da bih ga mogao zaključati ključem.
Vidjet ćemo šta dalje, sutra bih trebao ići na procjenu. Pošto se to neće riješiti u roku mjesec dana kad mi ističe rega, ne znam jel ću ga moći i registrirati. U principu je auto ispravan, ništa ne visi, svjetla nisu razbijena, lim je čitav ...
Malo me iznenadilo kako je mala rezerva, od kad mi se upalila lampica, mislim da nisam prešao ni 15-tak km.
Pošto je auto na prodaju, bio bih naj sretniji da ga takvog i prodam, ali nitko ne zove ni za čitav, a kamo li za razbijen Volvo.
Brijem da ću trebati preporuku za dobrog limara, budem vidio šta će procijeniti osiguranje.
_________________ Nike patike
|