Nedavno sam kupio navedeni auto, 1997. godina, 240 tkm. U biti i nije mi bila namjera kupiti baš volvo, ali kad sam pregledao sve što se nudi za taj novac, nekako mi se ovo činilo isplativo.
E sad, sa svakom kupnjom polovnjaka, moraš očekivati i popravke. Dakle, ono što sam do sada zamijetio:
-auto ujutro i kad se ohladi nakon dužeg stajanja, nakon što upali nekih desetak sekundi radi, kako se ono kaže, ko traktor, hehe. U biti, po zvuku bih rekao da ne rade svi klipovi. Pretpostavljam da bi to mogli biti grijaći. Nema problema s paljenjem, samo tih par sekundi radi nemirno, a nakon toga nema nikakvih problema.
-narančasta signalna žaruljica, meni izgleda ko bomba, hehe, uskličnik unutra, svijetli neko vrijeme i ugasi se kad se auto ugrije. Kad je hladan, svijetli dulje, a kad je topao, ugasi se nakon par sekundi. Provjeravao sam tekučine i jedino je u jednoj posudi ulje na minimumu. Susjed, koji je školovani mehaničar, ali radi kao limar, rekao je da bi to moglo biti ulje od volana. Od kočnica nije, jer je ta posuda puna. Danas ću to probati nadoliti pa ćemo vidjeti. ATF mislim?
-kad sam ga kupio dugo svjetlo se uključivalo normalo, jućer sam se vozio i više neće. Dobro, ako je relej imam majstora za takve stvari.
Kad iskrsnu novi problemi

javim se. Ma javim se i prije. Ako netko ima iskustva s ovime gore nek nešto napiše.