Citat:
Ja sam prije mjesec dana naručio šalice za prednje amortizere kod Biškupa, u ponedjeljak ovaj tjedan sam zvao da vidim dali su došle, no nisu. Otkazao sam narudžbu i naručio kod Baotića. Tamo su došle za tri dana. To je što se tiče mojeg iskustva sa Biškupom. No ljubaznost i prijaznost su za svaku pohvalu.

Ja sam narucio kod Biskupa plasticni "sraf" koji drzi rezervnu gumu (na njega se nasrafi dizalica i ostali alat) jos u 12. mjesecu. Onda sam zvao u prvom mjesecu i nije doslo. Onda sam bio na servisu u 3. mjesecu i opet nije bilo, ali da ce naruciti i nazvati me. Nisu me jos zvali

, a rezervnu gumu i alat sam ucvrstio sa par rola papirnatog rucnika. Ako ima netko na grupi ko ima ugradjen plin umjesto rezervne gume i taj mu sraf ne treba .....

(mislim da je isti sraf za s60, s80 i v70) Ako ne, meni je dobro i ovako.
Zivo me zanima da li su dijelovi za Volvo jeftiniji u Italiji (tipa filter goriva i klime) jer nije mi neki problem ponekad otici malo u Trst i usput kupiti neke djelove. Probat cu im poslati mail pa cu vidjeti.
I prema meni su bili jako ljubazni u Biskupu i sve mi uvijek rijesili i objasnili. Mozda imaju samo problem sa narucivanjem i pracenjem narudzbi (koliko sam skuzio sve si zapisu u neku biljeznicu). Zivo me zanima da li bi servisi bili zainteresirani za neki software koji bi vodio racuna o svim musterijama, njihovim vozilima, narucenim dijelovima tako da uvijek mogu jednostavno svih kontaktirati i brinuti o svemu uz minimalan trud. Cak bi software mogao pratiti svima prosjecnu kilometrazu pa slati sms-ove ljudima kad bi prema procjeni trebali servisirati auto, podsjecati na registraciju i slicne marketinske fore.