Sada je: ned lip 22, 2025 4:54 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 250 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 12 13 14 15 16 17 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto srp 08, 2008 8:28 am 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
Kaj vi kupujete gume po izgledu, ljepoti šara, na njemačkim i austrijskim testovima prve 2 gume većih dimenzija su gotovo uvijek zadnjih par godina Pireli, Bridgistone, a onyx neznam da li si ikad vozio pireli pa kažeš nisu loše,mislm da pričaš bezveze, toyice sam vozio kad su tek izašle te TR i nisam bio baš pretjerano zadovoljan, to tek skužiš kad probaš bolju gumu, vozio sam pireli i mogu reć samo odlična guma, samo što je odnos cijene između toya i porelija 1 naspram 2 možda je to razlog zašto kažeš da nije loša i sigurno je tolko bolja duplo od toya što se vidi na testovima, tako kako kažeš nečeš šparat na gumama uzmi si nove testove guma i kupi između prve 3 gume i to je to.
ma je vraga crnog po izgledu, bas su ove conti bezveze po izgledu al mi ih stari ima na autu i vec godinu dana ne osican da su imalo popustile, a bome drze odlicno!!!
mislin da je presa s njima oko 28k!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 08, 2008 8:50 pm 
..
..

Vozi: S40 2.0T LSE
zlaya imaš li kakvih iskustva s Pirelli P6000, ili Falken FK-452?

ovu Bridgestone Turanza ER300 jako jako hvale, i na ADAC-ovom testu je 2. ja mislim, kao vrlo preporučljiva.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 08, 2008 11:05 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Kaj vi kupujete gume po izgledu, ljepoti šara, na njemačkim i austrijskim testovima prve 2 gume većih dimenzija su gotovo uvijek zadnjih par godina Pireli, Bridgistone, a onyx neznam da li si ikad vozio pireli pa kažeš nisu loše,mislm da pričaš bezveze, toyice sam vozio kad su tek izašle te TR i nisam bio baš pretjerano zadovoljan, to tek skužiš kad probaš bolju gumu, vozio sam pireli i mogu reć samo odlična guma, samo što je odnos cijene između toya i porelija 1 naspram 2 možda je to razlog zašto kažeš da nije loša i sigurno je tolko bolja duplo od toya što se vidi na testovima, tako kako kažeš nečeš šparat na gumama uzmi si nove testove guma i kupi između prve 3 gume i to je to.
Drago mi je da još netko ipak vjeruje testovima osim mene :lol: Vozim Bridgestone potenzu re 720 i morat ću uzeti nešto drugo jer se više ne proizvode :cry: Ili Pirelli P6 ili Bridgestone Turanza ER300. Dakle prve dvije s testa. Najvažnije mi je da guma dobro drži i koči na mokrom. Po suhom je manje važno. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 08, 2008 11:31 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

ovu Bridgestone Turanza ER300 jako jako hvale, i na ADAC-ovom testu je 2. ja mislim, kao vrlo preporučljiva.
ja imao p6000, u biti još njih imam, na prodaju su .... i darzenp ti to vozi.... meni su ove p6000 odlične bile.. po svim karakteristikama..stvarno jako dobra guma, možeš i dražena pitati, sad njih prodajem jer idu zimske gore a ja sam stavio 17" normalno isto pirelli... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 09, 2008 7:09 am 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
Citat:

ja imao p6000, u biti još njih imam, na prodaju su .... i darzenp ti to vozi.... meni su ove p6000 odlične bile.. po svim karakteristikama..stvarno jako dobra guma, možeš i dražena pitati, sad njih prodajem jer idu zimske gore a ja sam stavio 17" normalno isto pirelli... :wink:
da ove p6000 nisu lose! pogotovo kod brzog mijenjanja smijera (iz trake u traku) fenomenalno radi svoj posa, nema ljuljanja i bizanja!!! :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 09, 2008 8:02 am 
Veteran
Veteran

Citat:

Vozio sam zerno-nero Pirelli odlična guma, možda mrvicu bučnija, ali sportska u svim segmentima, frend me jučer provozao u novom bimeru E90, stavio nove Pirelli zero-rosso na moj nagovor :D , staršna guma hebote toliko je tiha za nevjerovat a cestu drži odlično, zahvalan mi je na preporuci, auto plovi jebeno, inače Gonzo istu vozi na svom S60 u 18" također tiha do boli i odlično drži, inače frend prije imao na bimeru Yokohame run flat neznam model u 17" uglavnom bile su od prvog dana na auto dosta loše, bučne, tvrde, ESP mu se dosta često palio a guzica je znala pobječ samo tako, dok s ovim Pirellicama druga priča, tako osim neke semislick trkaće gume DOT koju sad ima na autu zahvaljući donoru zelenoj streli-Gonzo Kumho Ecsta MX, vozio bi opet samo Pirelli eventualno Bridgistone :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon srp 14, 2008 9:56 pm 
..
..

hmm hmm!!! pitanje broj 173456:

mečno bi blow-off na vozilo, ali ali, čito sam neš da je u konfliktu sa MAF-om?

kako se to riješava, ako je tako?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 3:21 pm 
..
..

nemojte uopće uspoređivati RFT i obične -gume! Pa to je kaj da uspoređujete ljetnu i zimsku gumu. Dva potpuno različita koncepta.

Pirelli zero-nero preporuka, zero-rosso nisam nikada imao priliku probati pa neću ni tvrditi, isto kao ni p6000... ER300 je krasna guma ali IMHO nije sportska. Što se udobnosti tiće preporuka ali nije za pretjerivanja. Falken Ziex ZE-912 preporučam iako se brzo troše ali zato rade svoj posao, dok FK-452 neznam.

Trenutno imam Eagle F1 i mogu samo reći loše stvari o njoj. Najgora moguća investicija...

just my 2 cents...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 5:20 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
imao F1 i nije me oduševio :cry: :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 8:14 pm 
..
..

Mene ne samo da nije oduševio već me potpuno razočarao kao niti jedna guma do sada.... :x

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 10:25 pm 
..
..

F1 imam ja trenutno!!! katastrofa! kližu zer gut.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 11:06 pm 
..
..

oehee, here we go, pripreme za turbinu počele :)

kako se dobro čuje filter to je strašno hehe, koda SRČE! :D

trenutno sam ga priključio na cijev koja vodi u blatobran, sutra ču mu osigurat neki pristojniji dovod, s obzirom da sam sada radio uvečer pod stupom javne rasvijete, doslovno.
trenutno sam ga nekako prišaravio za karoseriju s nekim držačem, al to če biti privremeno također. ne drži loše inače.

evo par slika:

slika

tu sam ga samo zavido na divlje, trebat ču neku bolju šajbu stavit na šarafe:
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 11:10 pm 
Veteran
Veteran

iskoristi šaraf mase akumulatora i nek ti on drži šelnu,samo dobro podmaži taj šaraf i očisti koroziju.(zna dugi zašto :wink: )

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 11:12 pm 
Veteran
Veteran

da bi boboljšao nastrujavanje zraka bilo bi dobro kad bi napravio adapter od gume ili plastike tako da ti taj MAF ne ulazi duboko u filter.
bilo bi idealno kad bi maf poravnao sa unutarnjim rubom filtera jer je on konusan i jamči nastrujavanje bez ikakvih turbolencija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 11:16 pm 
Veteran
Veteran

uh zaboravih reć,pazi da ti se cda ne nasloni dole na nosač motora jer bi ti on mogao oštetit kućište filtera :shock:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 250 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 12 13 14 15 16 17 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: