Sada je: sri lip 25, 2025 4:30 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 250 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned lip 22, 2008 11:50 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
Ma bio si malo skeptičan prema slabijem turbaku, ali vidiš, nije za bacit. :wink:
Sve dok ne proba T4 :D.
Al ne tvoj, nije kompetentan :wink: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 22, 2008 12:14 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
deeejm, neznam prikopčat onaj buster, strah me uopče išta dirat...

jel ta cijevčica na koju se MEČE negdje na vidjelom ili skroz IZA?

Evo, poslikao sam malo, pa ako možeš skužiti ... :wink:

Prvo lociraš crijevo i na nekom pristupačnom mjestu ga capneš skalperom. Ubaciš "T" komad.
slika

Na njega spojiš još metar i nešto crijeva koje provučeš u kabinu. Iza zaštite lima ima jedan čep kojeg probušiš i provučeš crijevo u armaturu.

slika

Eh sad ovisi koliko imaš spretne ručice. Malo je za.... provući crijevo, ali cilj ga je ispeljat pod šajbu.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 22, 2008 7:53 pm 
..
..

Vozi: S40 2.0T LSE
iggi legendo svaka čast!!!! imaš ručak! :D

idem to sad malo proučit....nemam faking vezice sad tako da ču samo crijevo provuč.

e iggy hvala puno...!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 22, 2008 10:34 pm 
..
..

hmmmm...nije baš isto sve:

evo cijeli motor:
slika

i ovaj dio di je cijev, samo sta su tu dve take cijevi, jedna mekša i jedna tvrđa dosta:
slika

i JOŠ jedna stvar, danas ja malo pogledam kanticu od ulja, a kad na kantici piše Shell Helix DIESEL Ultra!!!!
DIESEL?!?!? wtf?!?!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 1:39 am 
Veteran
Veteran

Citat:

evo cijeli motor:
slika

i ovaj dio di je cijev, samo sta su tu dve take cijevi, jedna mekša i jedna tvrđa dosta:
slika

i JOŠ jedna stvar, danas ja malo pogledam kanticu od ulja, a kad na kantici piše Shell Helix DIESEL Ultra!!!!
DIESEL?!?!? wtf?!?!
Pa s tim ti se mujstori u Baotiću našutavaju po servisu, pa su uvaljalji tranu što im je palo pod ruke, baci to van i podhitno pravo ulje unutra!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 8:54 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Gledao sam specifikaciju Shell Helix ultra ulja za diesel i petrol varijante. Gotovo u dlaku su iste, tako da ne bi trebalo biti neke štete na motoru zbog toga. Ipak, da sam ja na tvom mjestu, promijenio bih ga sa uljem za benzince.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 6:10 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

evo cijeli motor:
slika

slika

DIESEL?!?!? wtf?!?!

Baš i ne vidim da ima ta ista cijevčica kod tebe :? , bar ne na istom mjestu :roll: . BAš ću detaljnije slikat, pa ti pošaljem. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 7:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:

evo cijeli motor:
slika

slika

DIESEL?!?!? wtf?!?!
Skini plastični pokrov iznad TB-a i AIC ventila. Onda poslikaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 10:49 pm 
..
..

iggy: nisma danas ništa stigo, kupovo kozmetiku za auto po RI, cijeli dan potrošio, sutra ču ja to poskidat pa slikat da...
hvala za pomoč! :)

tcode: dok sma ja odšifriro te nazive po netu, pol sata prošlo hehe, oke, poslikat ču malo to kad skinem poklopac, usput ču i očistit AIC :) vidit ču još šta se da očistit pa to uradit. i hvala što si provjerio za ulje! usro sam se! bio u Volvu tu u RI, ali zabušanti rade do 16:00 h!!!! dobro d aja radim do 16 pa stignem na vrijeme. pas mater.

o da usput, primjetio sam kad stojim u leru, i kad dam malo gasa i pustim, da nakon cca 5 sec izađe ko neki bjeli dim iz auspuha...? kad ga stisčem više i na duđe vrijeme, u leru, nema tog dima.

lud sam više s ovim sutra idem kod Repca da vidi koj je to k.... da ja njega moram nafrljit do preko 3000 o/min da bi on nešto povuko!

frend me s golfom 4 TDI čipanim na 125 ks pojede u startu! on ima nekih 300 Nm ja mislim.

( i nije problem u vozaču ;) )

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 10:53 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Citat:
iggy: nisma danas ništa stigo, kupovo kozmetiku za auto po RI, cijeli dan potrošio, sutra ču ja to poskidat pa slikat da...
hvala za pomoč! :)

tcode: dok sma ja odšifriro te nazive po netu, pol sata prošlo hehe, oke, poslikat ču malo to kad skinem poklopac, usput ču i očistit AIC :) vidit ču još šta se da očistit pa to uradit. i hvala što si provjerio za ulje! usro sam se! bio u Volvu tu u RI, ali zabušanti rade do 16:00 h!!!! dobro d aja radim do 16 pa stignem na vrijeme. pas mater.

o da usput, primjetio sam kad stojim u leru, i kad dam malo gasa i pustim, da nakon cca 5 sec izađe ko neki bjeli dim iz auspuha...? kad ga stisčem više i na duđe vrijeme, u leru, nema tog dima.

lud sam više s ovim sutra idem kod Repca da vidi koj je to k.... da ja njega moram nafrljit do preko 3000 o/min da bi on nešto povuko!

frend me s golfom 4 TDI čipanim na 125 ks pojede u startu! on ima nekih 300 Nm ja mislim.

( i nije problem u vozaču ;) )

Ja mislim da ti je to kondenzacija vode u alspuhu.Ako griješim ispravite me :wink:

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 10:55 pm 
..
..

[/quote]Ja mislim da ti je to kondenzacija vode u alspuhu.Ako griješim ispravite me :wink:[/quote]

eee vidiš vidiš.....i klima je bila upaljena...sad dali to ima nekake veze....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 11:09 pm 
Veteran
Veteran

Klima nema nikakve veze sa alspuhom jer kondenzat iz kadice ispod isparivača curi negdje ispod polovice automobila na cestu

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 11:14 pm 
..
..

Citat:
Klima nema nikakve veze sa alspuhom jer kondenzat iz kadice ispod isparivača curi negdje ispod polovice automobila na cestu
:? oookaj, primljeno na znanje. :)

ima neko da predlaže kakvo DOObro ulje za BENzinski motor, ne DIZEL ulje? :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 23, 2008 11:16 pm 
Veteran
Veteran

ja ti nemam benzinca ali probaj sa LIQY MOLY

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto lip 24, 2008 12:13 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Mobil 5W-40 - cca90kn/l
5W-50 - -cca120kn/l

Tako se barem cijene vrte po Rijeci :)

Ako sam sisao vesla, ne znaci da sam pusio gliser...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 250 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: