Citat:
pa mislim branimire da sam ti u ovoj svojoj rečenici baš i to pojasnio e dok se mi smislimo...., i ova tema se sad nebi trebala povlačit po forumu, na sastanku se to treba razluči i dogovorit, mislim da bi tu trebali se više potrudit oko pripreme odlaska na streetrace i kako se što bolje predstavit, da ti ne kažem da mi svoje pile skoro svakodnevno pripremamo i krpimo rupe jer nepada sve to s neba , nismo F1 team al smo VOLVO RACING TEAM i znaš sam da bi to bez sponzora još nemoguće odradit ili možda neznaš jel klub baš to i nemože pratit za sad, financijski, i kako tcode kaže bolje da svoju energiju usmjerimo u organizaciju ovog za sad jednog velikog događaja za naš klub nego u ovakve stvari. pozdrav
Tocno, dok se mi smislimo a vrijeme ide, eventi na kojima sudjelujete su odavno vremenski fiksirani. Slazem se s tobom da vam treba financijska i svaka druga pomoc, i da ste to ovaj put dobili kod Kikija. I da ste do sada sve to radili iz svog gusta i na svoj trosak, sto nikako nije za zanemariti. Ponavljam, moje razmisljanje je bilo i je usmjereno na buducnost. Ako bas hoces, ja cu u skladu s mogucnostima sponzorirati klub, pa onda klub neka time sponzorira vas. Ali to ne znaci da na majicama mora pisati Branimir. Nek pise Volvo racing team, powered by Volvo klub Hrvatska. A tko sponzorira klub sasvim je druga stvar. Sasvim drugo pitanje da to klub za sada ne moze financijski, jer sponzora je premalo, nismo bas nesto organizirani itd, etc, atf, abs....
S druge strane, reagirali ste ti i Tcode, dva od tri sudionika street racea, koji imate direktne koristi od svega. Pri tome ne mislim nista lose, ali imam dojam da ste se uplasili ili sta vec da vam sad nekakvi ja hocu to uskratiti. Boze sacuvaj, vas uspjeh je uspjeh vas samih, Biskupa, Volva a valjda i Volvo kluba. A time i mene, ako imam pravo na to.[/quote]