Sada je: uto srp 22, 2025 12:10 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 62 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto svi 08, 2007 9:20 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Bas gledam i recimo imaju OK majice muške polo kratki rukav 100% pamuk (kragna + 3 gumba, podfutrani završetak rukava) po 24,28 kn sa pdv-om u metro na akciji, znam da bude komentara da je to smece i k tome slicno, vjerujem a i znam da nije to neka kvaliteta ali boze moj 25 kn + tisak loga, mislim da bi moglo Ok izgledati, Neno v40 je pricao da ima susjeda kaj se stime bavi, pa ono ako se to mozda ima u plani skoro, mozda bi trebalo potegnuti do metro i uzeti majice ako ima boja koji bismo odabrali (imaju 10 vrsta boje i sve su majice jednobojne sto nam pase) jer je akcija do 23/05.
Ne znam vidite malo to sve, ak nis drugo bar sam zapocel novu temu.
Majice su schon ali imam jedan ali. Baba cangrizava. :oops: Nadam se da nitko nece zamjeriti.
Dakle: moje je misljenje da bi na (klupskim) majicama trebalo pisati samo "Volvo klub Hrvatska", bez ikakvih reklamnih dodataka. Boja, dizajn, izgled je stvar dogovora unutar kluba. Obzirom da Kiki sudjeluje u organizaciji ekipe za SR i ima potpuno pravo da na majicu stavi svoju reklamu, mislim da bi u tom slucaju na majici trebalo pisati "Volvo racing team" ili kako vec. AK Biskup jest prijatelj kluba i to cijenim i postujem, ali se nadam da u buducnosti on nece biti jedini (isto se odnosi i na sponzore) te da necemo (karikiram) imati crne Biskup, zute Raiffeisen ili plave Zagrebacka banka klupske majice.
I još bi na ledja mogli otisnuti Domaći Mlinci Kogutex :lol: :lol: :lol: e onda bi to bilo to ... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: uto svi 08, 2007 9:57 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Citat:
Citat:
Bas gledam i recimo imaju OK majice muške polo kratki rukav 100% pamuk (kragna + 3 gumba, podfutrani završetak rukava) po 24,28 kn sa pdv-om u metro na akciji, znam da bude komentara da je to smece i k tome slicno, vjerujem a i znam da nije to neka kvaliteta ali boze moj 25 kn + tisak loga, mislim da bi moglo Ok izgledati, Neno v40 je pricao da ima susjeda kaj se stime bavi, pa ono ako se to mozda ima u plani skoro, mozda bi trebalo potegnuti do metro i uzeti majice ako ima boja koji bismo odabrali (imaju 10 vrsta boje i sve su majice jednobojne sto nam pase) jer je akcija do 23/05.
Ne znam vidite malo to sve, ak nis drugo bar sam zapocel novu temu.
Majice su schon ali imam jedan ali. Baba cangrizava. :oops: Nadam se da nitko nece zamjeriti.
Dakle: moje je misljenje da bi na (klupskim) majicama trebalo pisati samo "Volvo klub Hrvatska", bez ikakvih reklamnih dodataka. Boja, dizajn, izgled je stvar dogovora unutar kluba. Obzirom da Kiki sudjeluje u organizaciji ekipe za SR i ima potpuno pravo da na majicu stavi svoju reklamu, mislim da bi u tom slucaju na majici trebalo pisati "Volvo racing team" ili kako vec. AK Biskup jest prijatelj kluba i to cijenim i postujem, ali se nadam da u buducnosti on nece biti jedini (isto se odnosi i na sponzore) te da necemo (karikiram) imati crne Biskup, zute Raiffeisen ili plave Zagrebacka banka klupske majice.
I još bi na ledja mogli otisnuti Domaći Mlinci Kogutex :lol: :lol: :lol: e onda bi to bilo to ... :lol: :lol: :lol:
A niš Bela vidim da bi ti bil sponzor, pa nije problem samo nabaviš majce i na njih otisneš Volvo Klub Hrvatska i Domaći Mlinci Kogutex i to je to :D :D :D

Volvo for Life

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 10:06 am 
Veteran
Veteran

Slazem se sa Branimirom, mislim da bi klupske majice ipak trebale bit samo sa natpisom Volvo klub Hrvatska. Naravno, to svi placamo. Sto se tice navijackih za SR, tu naravno da moze bit i Auto kuca Biskup.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: uto svi 08, 2007 10:23 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
pa mislim branimire da sam ti u ovoj svojoj rečenici baš i to pojasnio e dok se mi smislimo...., i ova tema se sad nebi trebala povlačit po forumu, na sastanku se to treba razluči i dogovorit, mislim da bi tu trebali se više potrudit oko pripreme odlaska na streetrace i kako se što bolje predstavit, da ti ne kažem da mi svoje pile skoro svakodnevno pripremamo i krpimo rupe jer nepada sve to s neba , nismo F1 team al smo VOLVO RACING TEAM i znaš sam da bi to bez sponzora još nemoguće odradit ili možda neznaš jel klub baš to i nemože pratit za sad, financijski, i kako tcode kaže bolje da svoju energiju usmjerimo u organizaciju ovog za sad jednog velikog događaja za naš klub nego u ovakve stvari. pozdrav
Tocno, dok se mi smislimo a vrijeme ide, eventi na kojima sudjelujete su odavno vremenski fiksirani. Slazem se s tobom da vam treba financijska i svaka druga pomoc, i da ste to ovaj put dobili kod Kikija. I da ste do sada sve to radili iz svog gusta i na svoj trosak, sto nikako nije za zanemariti. Ponavljam, moje razmisljanje je bilo i je usmjereno na buducnost. Ako bas hoces, ja cu u skladu s mogucnostima sponzorirati klub, pa onda klub neka time sponzorira vas. Ali to ne znaci da na majicama mora pisati Branimir. Nek pise Volvo racing team, powered by Volvo klub Hrvatska. A tko sponzorira klub sasvim je druga stvar. Sasvim drugo pitanje da to klub za sada ne moze financijski, jer sponzora je premalo, nismo bas nesto organizirani itd, etc, atf, abs....
S druge strane, reagirali ste ti i Tcode, dva od tri sudionika street racea, koji imate direktne koristi od svega. Pri tome ne mislim nista lose, ali imam dojam da ste se uplasili ili sta vec da vam sad nekakvi ja hocu to uskratiti. Boze sacuvaj, vas uspjeh je uspjeh vas samih, Biskupa, Volva a valjda i Volvo kluba. A time i mene, ako imam pravo na to.[/quote]

Zadnja izmjena: Branimir, dana/u uto svi 08, 2007 10:27 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 10:26 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Slazem se sa Branimirom, mislim da bi klupske majice ipak trebale bit samo sa natpisom Volvo klub Hrvatska. Naravno, to svi placamo. Sto se tice navijackih za SR, tu naravno da moze bit i Auto kuca Biskup.
Pa naravno da je tako, ali ove majice nam daje KIKI i normalno je da na njima piše i AK Biškup .

Vrh

PostPostano: uto svi 08, 2007 10:31 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Citat:
A niš Bela vidim da bi ti bil sponzor, pa nije problem samo nabaviš majce i na njih otisneš Volvo Klub Hrvatska i Domaći Mlinci Kogutex i to je to :D :D :D
A niš onda, onda bumo ti i ja digli na SR šator tam kod Volva, pekli bumo purice i pravili mlince (ti to znaš predpostavljam kad si kvalificiran za to), točili gemište, i buš videl kak bu gužva jebate ... :arrow: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: uto svi 08, 2007 10:34 am 
Veteran
Veteran

Citat:
To me asocira na nekakvi ultramoderni svemirski kompozitni materijal ili zvakacu gumu, nikak na mlince. 8) 8)
A sad ozbiljno: pogodio si poantu. Biskum mozda trenutno je najvazniji i najveci i jedini sponzor, ali u buducnosti ce ih nadam se biti jos. Nek uleti jos neki volvo dealer, serviser ili sta vec, i oni ce htjeti nesto na street raceu i imati ce pravo na to. A sta onda?
Ja bih tvoje majice ako budu ljepse od Kikijevih i dovoljno velike. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 10:37 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Ja baš ne vidim gdje je problem, AK BIŠKUPIĆ je sam o svom trošku tiskal majce za one koji će ih doći bodriti na street race-u. Došao bi i ja :lol: Na njih, hvala bogu, mogu natiskati što god žele.
Klupske majce će se valjda tiskati posebno. Što će na njima pisati stvar je dogovora među nama. Ali isto ako i nekih pravila igre. Naime, u bicilizmu, opet ja o biciklizmu al kaj se može kad od tamo dolazim, se sponzorski dio na dresu prodaje. Svaki dio dresa ima određenu cijenu za reklamu, ovisno o mjestu gdje se reklamira (prsa, leđa, bolje ili manje vidljivo mjesto). No važno je da se onda sa sponzorom i potpiše ugovor u kojem se jasno kaže što se nudi i kujem vremenskom roku za uslugu reklmiranja. Dobro nismo, profesionalni biciklistički niti auto klub ali...
Ja neznam dečke iz Varaždina ali vidim po forumu da ih svi hvalite i govorite o njima samo dobre stvari. Dakle nemam razloga da ja mislim ništa loše ili drugačije. Upravo zato bi bilo dobro, za nas a i za njih i njihovu reputaciju (ipak su oni auto servis, a ogovaranja na forumu štete svima), da ne bude prepucavanja tipa oni su dali ovo i ono ili nisu dali ovo i ono. Dakle da se prvo odlučimo želimo li uopće sponzore na klupskim majcama. A ako želimo da se s njima, a i ostalim možebitnim sponzorima, napravi neki ugovorčić, čisto da je crno na bijelo, da se za natpis na majci koji je tu i tu AK BIŠKUPIĆ (ili xy sponzor) obavezuje u trajanju od toliko i toliko npr. kupovati perece svakom od članova kluba. Znam da je to možda preformalno i možda radikalno s obzirom da su neki članovi kluba uspostavili i osobne kontaktne s njima, nadam se da ću uskoro i ja, ali takav jedan transparentni ugovor mislim da bi samo bio temelj daljnim dobrim i prijateljskim odnosima. Jer družba je družba a služba je služba. :-)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 10:37 am 
Veteran
Veteran

Citat:
e pa onda nek klub napravi takve majce tj. nek se definira kak one trebaju izgledat, i naravno nek ih izradi, a ne da tu razglabamo o glupostima, koje nemaju veze s vezom, a ljude koji nam pomažu trebamo podržat a ne ovak treba ovo, treba ono i bit svi pametni i jaki na riječima, čast pojedincima, mislim fakat vas ne kužim takve stvari treba dogovarat unutar kluba, znači prijedlozi vodstva kluba pa da onda svi to prodiskutiramo kaj je dobro a kaj ne i kad se nađe konačan plan idemo u realizaciju a ne ovak bacit bubu pa da se svi tu natežemo ko kakve babe, ja bi ovo, ja bi ono, pa čovjek je dao sve, pare, podršku, savjete i još puno drugih stvari za koje nitko ne pita što i kako će to tam funkcionirat već na ovaj način idemo na glupe debate a streetrace je već počeo ali izgleda samo za pojedince, dok drugi tak ne razmišljaju, jer ljudi daj se malo skulirajte ipak se tu radi za klub o največem projektu tj. eventu na kojem će mo sudjelovat i gdje treba pred cca 50000 tisuća gledatelja kolko će prodefilirati u gorici, predstavit klub ipak smo još jako mladi i novi pa bi to trebalo odradit dobro i trebamo svačiju pomoć pa ak ima tko kakve sponzore svi su dobrodošli jer neznam kaj pojedinci očekuju za članarinu od 50 kn da trebaju dobit, mislim smijeh pa neznam da li je to dovljno da i ovaj forum funkcionira a ne da idemo u ovakve projekte, tako da sve dobre ljude koji nam pomažu treba podržat a ne ovak, mislim ljudi ja se idem pripremat za streetrace i idem pripremat svoj VOLVO za trku a vi kak hočete, mislim svaka pomoć je dobrodošla samo bez previše pametovanja trebamo konkretne stvari :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pozdrav

Vrh

PostPostano: uto svi 08, 2007 10:38 am 
Veteran
Veteran

Citat:
A niš onda, onda bumo ti i ja digli na SR šator tam kod Volva, pekli bumo purice i pravili mlince (ti to znaš predpostavljam kad si kvalificiran za to), točili gemište, i buš videl kak bu gužva jebate ... :arrow: :lol: :lol: :lol:
Konacno konstruktivan prijedlog. Jedini problem je kaj purica bas nije neki ekstra temelj za gemist. Puno gemista. 8) A ovi kaj voziju buju ionak pili vodu. :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 10:44 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Ja baš ne vidim gdje je problem, AK BIŠKUPIĆ je sam o svom trošku tiskal majce za one koji će ih doći bodriti na street race-u. Došao bi i ja :lol: Na njih, hvala bogu, mogu natiskati što god žele.
Klupske majce će se valjda tiskati posebno. Što će na njima pisati stvar je dogovora među nama. Ali isto ako i nekih pravila igre. Naime, u bicilizmu, opet ja o biciklizmu al kaj se može kad od tamo dolazim, se sponzorski dio na dresu prodaje. Svaki dio dresa ima određenu cijenu za reklamu, ovisno o mjestu gdje se reklamira (prsa, leđa, bolje ili manje vidljivo mjesto). No važno je da se onda sa sponzorom i potpiše ugovor u kojem se jasno kaže što se nudi i kujem vremenskom roku za uslugu reklmiranja. Dobro nismo, profesionalni biciklistički niti auto klub ali...
Ja neznam dečke iz Varaždina ali vidim po forumu da ih svi hvalite i govorite o njima samo dobre stvari. Dakle nemam razloga da ja mislim ništa loše ili drugačije. Upravo zato bi bilo dobro, za nas a i za njih i njihovu reputaciju (ipak su oni auto servis, a ogovaranja na forumu štete svima), da ne bude prepucavanja tipa oni su dali ovo i ono ili nisu dali ovo i ono. Dakle da se prvo odlučimo želimo li uopće sponzore na klupskim majcama. A ako želimo da se s njima, a i ostalim možebitnim sponzorima, napravi neki ugovorčić, čisto da je crno na bijelo, da se za natpis na majci koji je tu i tu AK BIŠKUPIĆ (ili xy sponzor) obavezuje u trajanju od toliko i toliko npr. kupovati perece svakom od članova kluba. Znam da je to možda preformalno i možda radikalno s obzirom da su neki članovi kluba uspostavili i osobne kontaktne s njima, nadam se da ću uskoro i ja, ali takav jedan transparentni ugovor mislim da bi samo bio temelj daljnim dobrim i prijateljskim odnosima. Jer družba je družba a služba je služba. :-)
Bravo majstore, ja to ne bih znao objasniti bolje. Upravo o tako necemu govorim cijelo vrijeme. Ovo je za sad poluprivatna inicijativa i prihvatljiva je u nedostatku neke druge, ali to ne bi smjelo postati pravilo funkcioniranja niti kluba niti pojedinih clanova za i u ime kluba. Privatno nek rade sta hoce, tu im nema tko sto reci.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 10:56 am 
član VKH
član VKH

Bolje da nisam pokrenul ovu temu, jos se bute i posorali radu hebenih majica i oznaka ... odoh ja out of here, pokrenite novu temu klupske majice ili cemo se dog. na mreznici ako bude tko ZA.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 11:00 am 
Veteran
Veteran

Citat:
e pa onda nek klub napravi takve majce tj. nek se definira kak one trebaju izgledat, i naravno nek ih izradi, a ne da tu razglabamo o glupostima, koje nemaju veze s vezom, a ljude koji nam pomažu trebamo podržat a ne ovak treba ovo, treba ono i bit svi pametni i jaki na riječima, čast pojedincima, mislim fakat vas ne kužim takve stvari treba dogovarat unutar kluba, znači prijedlozi vodstva kluba pa da onda svi to prodiskutiramo kaj je dobro a kaj ne i kad se nađe konačan plan idemo u realizaciju a ne ovak bacit bubu pa da se svi tu natežemo ko kakve babe, ja bi ovo, ja bi ono, pa čovjek je dao sve, pare, podršku, savjete i još puno drugih stvari za koje nitko ne pita što i kako će to tam funkcionirat već na ovaj način idemo na glupe debate a streetrace je već počeo ali izgleda samo za pojedince, dok drugi tak ne razmišljaju, jer ljudi daj se malo skulirajte ipak se tu radi za klub o največem projektu tj. eventu na kojem će mo sudjelovat i gdje treba pred cca 50000 tisuća gledatelja kolko će prodefilirati u gorici, predstavit klub ipak smo još jako mladi i novi pa bi to trebalo odradit dobro i trebamo svačiju pomoć pa ak ima tko kakve sponzore svi su dobrodošli jer neznam kaj pojedinci očekuju za članarinu od 50 kn da trebaju dobit, mislim smijeh pa neznam da li je to dovljno da i ovaj forum funkcionira a ne da idemo u ovakve projekte, tako da sve dobre ljude koji nam pomažu treba podržat a ne ovak, mislim ljudi ja se idem pripremat za streetrace i idem pripremat svoj VOLVO za trku a vi kak hočete, mislim svaka pomoć je dobrodošla samo bez previše pametovanja trebamo konkretne stvari :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pozdrav
Puf pant, izgovorio si ovo u jednom dahu. A kaj da ti velim, nasao si se pogodjen, uvrijedjen a ja ne znam zasto. Izvlacis nesto sto nisam spomenuo nigdje. Skulirani jesmo, ali se zeljezo kuje dok je vruce, nit je ovo prvi i jedini SR niti je Buskup jedini Volvo servis. Trenutno jest na usluzi i vama i klubu, i od mene imaju veliku zahvalu i podrsku za to. Na kraju krajeva i meni ce trebati servis, ako cu gledati usko osobni interes. I ne smatram ovo natezanjem, nitko nikoga ne sili da sudjeluje u raspravi i mojim lamentacijama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 11:01 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Bolje da nisam pokrenul ovu temu, jos se bute i posorali radu hebenih majica i oznaka ... odoh ja out of here, pokrenite novu temu klupske majice ili cemo se dog. na mreznici ako bude tko ZA.
Nemoj ici, kaj cu sam protiv svih njih. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 11:19 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Hej, ljudi, dajte spustite loptu na zemlju. Mislim da na ovom forumu ne postoji osoba koja ne bi klupske majce. Dapaće svi bi ih i to po cijeni koja je i viša od onih koje su se vrtile od 30-40 kn. Zato nemojte odlaziti, i izricati kategoričke tvrdnje.
Moj prijedlog je
a) nek administrator da na glasanje tko je za to da se na klupske majce stavljaju sponzori,
b) nek se ovisno o rezultatima dogovori gdje i kako staviti ili ne staviti natpise
c) svi sretni nosimo majce
Pa ne treba biti doktor nauka za takvo nešto. Koliko se sječam demokraciju smo uveli davnih dana, dakle ja ne vidim gdje ima problema. Teba samo malo dobre volje i treznih glava (mislim hladnih da se BELA ne uvredi). Sve se dogovori na radost svih. Predsjedništvo kluba, osnivaći, stariji članovi, administrator, neznam tko još sve, javite se po ovom pitanju. Osim toga RADO BIH SE UČLANIO :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 62 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: