Citat:
Citat:
2.5 bez turba za koji u dragi nisu znali sta ce snjim jer nemaju taj motor bez turba u katalogu
Nisu culi za 2.5 10v?! Nekak mi to ne drzi vodu. ako je ovako kako opisujes, i ispunjava tvoje zahtjeve, onda kupuj! Po tvojem opisu auto je stvaro u odlicnom stanju, a tako ocuvane 850tke su jako rijetke. 5200 je minimum, ha? Samo ti dodji sa 5000e, da vidis kak ce uzet

Neznam tko je tu u kakvim odnosima s ljudima iz drage, ja osobno nisam nikad tamo servisiro auto niti necu, kum ih je doslovno tamo skoro izbio jer su mu krivo prckalo po njegovom s80, ovaj volvo koji sam iso vidit takodjer je jednom vidio dragu i nikad vise, od puno ljudi sam cuo jako lose kritike. Dat cu ti svoj primjer, moja stari je kupio naseg volva tamo 1986., inace su vlasnik i on bili prijatelji, i pred 3 godine ga moj stari zove da mu da savjet za volvo taj nas, nesto oko plina, i tip mrtav hladan kaze da taj model nikad nisu prodavali, znaci 740 gle. Nakon toga vise zbog niceg nismo ni zvali.
Da, ovaj tip je reko da kad je auto odneso na servis nisu znali sta s tim motorom jer nemaju 2.5 bez turbine uopce u katalogu, ma nije prvi put da cujem da su nesposobni.