Citat:
znači ovi u austriji koji vrše strogi tehnički su glupi što mjere ulje i ruše ljude zbog toga,znači slobodno da im poručim da jedan moj forumski kolega ulje ne mjenja po 20 godina i da se to nemora mjenjat.
ništa samo ti dođi u austriju na tehnički pregled i ak prođeš tehnički tamo sa svojim autom ja ti svoj auto poklanjam.
Gonzo, pazi da se ne bi zajebo, ja ti velim da su moji auti 100% tehnicki ispravni a ti mozes pjevat pjesmice

Al siguran si, ne zelim 60 Ni 40, da imas kakvu dvojku ili jedinicu bome bi doso gore na tehnicki s ovim koji ima 34 godine
Nemoj mi dizat u nebesa stroge austrijske propise jer su ne razlikuju puno od nasih, I tu mere te iste stvari I ruse ljude zbog toga, takvi zakoni se prepisuju. Osim toga, odlazim u austriju par put mjesecno unazad 5 godina I to ne samo po autocestama(koje su usput receno za te stroge propise prva stvar koja je medju najgorima u zapadnoj europi, osim one nove dionice do velsa) neg I dublje pa svuda I vidi se hrbina s registracijama kao I kod nas, pa nekad I gore.
Jos jednom mi odgovori, na koji nacin ce ti neko tocno izmjerit postotak vlage u ulju kocionog sistema a da ne uzme u obzir cjelu kolicinu tekucine? I naravno da mozes imat vlage, vode cak, jer nek ne stegnes cep kak treba ili ti gumica na njemu pusti imas svega u posudi s uljem.
Ako je na autu sve ok s cjelim sistemom kocenja I ulje Bude dobro. To je bitno u cjeloj prici.
A ti instrumentici za mjerenje su po 50 dolara u kini, ak neko hoce Mogu mu kojeg donest pa si mjerite I vlagu I temperaturu I ulja I diskova I guma I turbina uz sve drugo.