Sada je: čet lip 19, 2025 5:33 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 53 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet ožu 06, 2008 6:36 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
Još mi je ispod noktiju crno. :wink:
Jel si probao skinuti s pastom za poliranje? :wink: :wink: :D
ma ne jebe me to previše, niti više izlazim niti idem u pičarenje niti me sram. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 06, 2008 9:48 am 

ja sam to radio odmah nakon kupnje..jer je plastika bila siva..čak sam pomislio da se netko igrao sa razređivačem...ali očito nije....

zbavio sam neko sredstvo ..još ga imam u gepeku...Kunst..nešto..pogledat ću pa ću napisat puni naziv....u svakom slučaju....namazao sam to znači tamo 2004..i od tada pa do danas drži......jedino kaj sam maknuo tu spužvicu koja je bila u orginalu...uzeo spužvicu (novu) za pranje suđa..i s njom premazivao....izlio na nju i premazivao...i lajsne, i onu plastiku kod brisača, i lajsne na krovu, kvake...svu plastiku koja je bila vidljiva mom oku...

savjetujem da to radite sa rukavicama..te da imate i čistu spužvicu pored sebe jer se boja dosta lako hvata i brzo suši..tako da ako nekaj zahvatite po blatobranu ili vratima možete odmah skinut...

e sad zakaj se meni drži od 2004..razlog možda leži i u tome kaj je auto u garaži..pa je manje pod utjecajem UV zračenja....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 06, 2008 9:57 am 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
ja sam to radio odmah nakon kupnje..jer je plastika bila siva..čak sam pomislio da se netko igrao sa razređivačem...ali očito nije....

zbavio sam neko sredstvo ..još ga imam u gepeku...Kunst..nešto..pogledat ću pa ću napisat puni naziv....u svakom slučaju....namazao sam to znači tamo 2004..i od tada pa do danas drži......jedino kaj sam maknuo tu spužvicu koja je bila u orginalu...uzeo spužvicu (novu) za pranje suđa..i s njom premazivao....izlio na nju i premazivao...i lajsne, i onu plastiku kod brisača, i lajsne na krovu, kvake...svu plastiku koja je bila vidljiva mom oku...

savjetujem da to radite sa rukavicama..te da imate i čistu spužvicu pored sebe jer se boja dosta lako hvata i brzo suši..tako da ako nekaj zahvatite po blatobranu ili vratima možete odmah skinut...

e sad zakaj se meni drži od 2004..razlog možda leži i u tome kaj je auto u garaži..pa je manje pod utjecajem UV zračenja....

hehehehe, je jebeno nanjet!!!

ma ja cu njih prepiturat pa sta bude, bude!!!!!!

otic cu po savjete do frenda koji mi trazi, pazi sad

2000kn za to!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 06, 2008 12:48 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
dobar ti prijatelj neki ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 06, 2008 12:54 pm 
Veteran
Veteran

meni je jedan ne tako dobar prijatelj, (više poznanik) rekao za farbanje lajsna na autu, 400kn...... :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 06, 2008 12:57 pm 

ovo sa farbanjem lajsni..ukoliko ih ne farbate u boju auta po mom sudu nema smisla za više od 200kn (max 300) jer sa ovim za sredstvima za plastiku to zaista drži

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 27, 2008 10:35 am 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Evo ovako!

Maloprije san bija u jednom ducanu za pituru, da priupitam sta mi sve treba i koliko suske!!!

Tamo san naisa na jednog decka koji tu radi i reka mi je da je najbolje da mi sve to u spreju dade, posto je isto napravija na svom passatu i kaze da je pre zadovoljan!!!

Navodno mi treba špric kit, temeljna, baza i lak

Sveukupno bi tribalo odvojiti oko jedan dan posla i 150ak onih krznenih beštijica :P :P :P

Samo cekan neku ljepu subotu da uranim lipo, pokosim travu, operem trijem, pošišam ruže, i opituran to sve!!! :P :P :P

Naravno sve ce biti uredno dokumentirano i bit ce prilozene slike (u boji)!!!

E, da, ako ima ko savjet nekakav nek ne ceka dugo!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ožu 27, 2008 11:16 am 
..
..

Čekamo reportažu... 8) :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 53 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: