Sada je: sri lip 18, 2025 9:37 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 53 posta ]  Stranica 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon sij 28, 2008 1:38 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
opet ja! blesav li sam...

ma zanima me dali je tko farbao one plasticne/ruzne lajsne na branicima vratima, planiram to uradit, ofarbat ih u srebro i stavit bijele lampe u njih umjesto narancastih, pa bih zelio znati da li je tko to radio koliko je zadovoljan i koliko izlistao love?

HVALA

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 4:48 pm 
..
..

Ja sam ih samo zatamnio jer ih je vrijeme nagrizlo i malo su izbljedile.Cijena sve skupa nekih 50 kn + sat vremena rada + dvije pive jer se nemože radit na suho.Efekt jebeno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 4:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Nisam farbao lajsne ali jesam "spojlere", treba ti plastic primer, osnova i završni bezbojni lak. Sve sam to nabavio u jednom dućanu kod remize na trešnjevci, tamo su mi boju zamiješali prema katalogu tako da se ne vidi razlika u odnosu na originalnu boju na autu.. Treba ti nekoliko sati za cijeli postupak, najbolje bi bilo da skineš lajsne ali ako nemaš toliko vremena možeš sve napraviti i na autu. Stavi min. dva sloja primera, osnove i završnog laka, između svakog sloja pričekaj 15-20 min da se osuši.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 5:44 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
Nisam farbao lajsne ali jesam "spojlere", treba ti plastic primer, osnova i završni bezbojni lak. Sve sam to nabavio u jednom dućanu kod remize na trešnjevci, tamo su mi boju zamiješali prema katalogu tako da se ne vidi razlika u odnosu na originalnu boju na autu.. Treba ti nekoliko sati za cijeli postupak, najbolje bi bilo da skineš lajsne ali ako nemaš toliko vremena možeš sve napraviti i na autu. Stavi min. dva sloja primera, osnove i završnog laka, između svakog sloja pričekaj 15-20 min da se osuši.

i to onda valja???

malo su mi lajsne izgrebane i na dva mjesta malo utucene od kamena, kako to zakrpat,? kitom???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 7:05 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Pokitaj,poslajfaj,Špric-kitaj pa tek onda farbaj

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 9:03 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Ja sam ih samo zatamnio jer ih je vrijeme nagrizlo i malo su izbljedile.Cijena sve skupa nekih 50 kn + sat vremena rada + dvije pive jer se nemože radit na suho.Efekt jebeno.
Kako i čime?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 9:18 pm 
Veteran
Veteran

evo ja sam se isto raspitao več o tome jer isto planiram ovaj zahvat, kolega koji se bavi farbanjem, mi je rekao nekih 300, 400kn za sve zajdeno, treba dat izmješat farbu koja košta nekih 50kn, i kojih 300kn za posao, veli da se to u jednoj večeri da riješiti, obljepi auto i pofarba, jedini "problem" je da bi se mogla poznat mala razlika između boja auta i boja lajsna, al koja nije niti vidljiva golim okom, zbog starosti boje na auto... tak da nema freke.....a što se tiče svijetla evo na e-bay-u....

http://cgi.ebay.de/Seitenmarkierungsleu ... dZViewItem

ima i crnih;

http://cgi.ebay.de/Seitenmarkierungsleu ... dZViewItem

meni je stric kupovao stvari za volvač preko e-baya i dobro su se pokazale, jedino je šteta što mi nemamo e- bay u hr, sad očekujem još one krugove od croma za kazaljke.... :D

e da kemijao sam nešto u fotoshaopu več prije neide mi baš al evo....

sa lajsnama u crnoj boji....

slika

i sa jajsnama u boji auta....

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 9:51 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Meni osobno puno ljepše izgleda auto kad je sve u jednoj boji i još da mu pukneš lip spojler odmah izgleda luksuznije.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 9:54 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Citat:
Meni osobno puno ljepše izgleda auto kad je sve u jednoj boji i još da mu pukneš lip spojler odmah izgleda luksuznije.

slika
Di i po kojoj cijeni se prednja skija da nabavit :?:

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 10:06 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

slika
i moje pitanje....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 10:08 pm 
član VKH
član VKH

Neznam dali ga ima gdje za kupiti osim u orginalu ( možda bude netko drugi znal odgovoriti ) a cijenu originala stavim sutra.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 10:20 pm 
član VKH
član VKH

Našao, imate u ovoj temi cijenu.

viewtopic.php?p=2269&highlight=lip#2269

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sij 28, 2008 10:32 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Ma ja nemam baš potrebu farbat lajsne pošto je auto crni, ali bih volio nečim osvježit plastiku, sad je jako šarena. Zna li netko za neko dobro sredstvo za plastiku?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sij 29, 2008 8:50 am 
..
..

Citat:
Citat:
Kako i čime?
U Pevecu sam kupio. od marke Sonay a naziv je KUNSTSTOFF NEU SCHWARZ šta god da to značilo.A na hrvatskom prevedeno sredstvo za obnovu plastike sa spužvastim dodatkom osvježava izblijedjele i vremenom oštećene plastične dijelove.NIje štetno za okoliš

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sij 29, 2008 9:44 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:

Na e-Bay-u. tamo sam kupio svoju orginalnu neotpakiranu za 1000 kn sa shipingom iz Germanije do Barutanskog brega. Treba tražiti i najde se :wink: Jedino kaj je moja ELAN, sad neznam dal ti to paše ili su ti bolje SOLOMON ili možda ROSSIGNOL :?: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 53 posta ]  Stranica 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: