evo molio bih sve koji znaju bilo što o tom problemu neka mi napišu, bio bih jako zahvalan!
auto imam od 10. mjeseca 2007 i dogodilo mi se grubo rečeno 10 puta da jednostavno nije odma upalil, stavio sam ključ zaokrenulo i nakon nekih 3 sekunde "verglanja" motora je upalio i sve je ok bilo! nikad ne dodajem gas kod startanja motora pa nisam niti tad! mislio sam probat ću slijedeći put kad mi se to dogodi dodat gas pa da vidimo dal će lakše upalit! i evo dogodilo mi se u subutu opet da nije htio odmah upalit i dodao sam gas, auto je upalio, međutim sav auto se počeo tresti

odmah sam ugasio motor i nakon nekoliko sekuni ga upalio i opet se auto treso, opet sam ga ugasio i ponovno upalio, i starto je s prve bez problema i sve je bilo opet ok, dan poslje mi se opet to dogodilo, trebalo mu je oko 3 sekunde da starta i sve ok! jedino što mogu primjetit je da sam ga u tu subutu i nedelju oprao! dogodilo mi se i danas, 3 sekunde i upali! u tako kratkom vremenskom roku mi se to nije pojavilo toliko puta!
stoga molim bilo kakav savijet! na servisu u 10. mjesecu u biškupu se pokazalo sve ok, napomenuo sam da nije odma startal , kažu da možda bezin (tankam na ini 98micu, ili na omw-u 100tku) ili zbog toga jer je auto stajao pola godine prije nego je došao u moje ruke! bojim se da nebi to postalo uskoro problem!
KIKIR6: da ga dofuram pa da se pogleda što bi moglo biti!?