Citat:
Odlično, znači stroj konačno radi

. Bela, nisam ti odgovorio na PM, počeo sam pisat i onda sam shvatio da nema smisla preko PM-a, moramo se jednom nać na nekoj cugi, pa da popričamo kak spada.
Ja mislim da bi to bilo najpametnije ... nakon 5 ljitri se bumo spominjali ko da sme skupa krave pasli ... šalim se naravno, da, negdje krajem I-og mjeseca čemo se nac da ti meni sve to onak pojasniš kak spada, pa da zasuknem rukave i primem se posla. Evo sad sam se baš vratil iz N. Marofa i prosto nemrem vjerovati koliko bolje auto ide sa kad je novo crijevo, jer to novo crijevo je tvrdo i nema skupljanja i rastezanja pod tlakom kad turbo sisa, kako je bilo do sada, mislim da bi cak još bolje išel kad bih promjenil i crijevo koje ide u IC, jer je i onon 100% vec omekšalo od zuba vremena i ulja koje ga valjda nagriza koje dolazi povratno iz turbine.
Grimm i v850 : provjerite si ta crijeva ovo novo na pristisak prstima se niti ne pomakne, ko da je od plastike, dok staro crijevo je moglo i malo dijete stiskati kao igracku ... vidite si malo to, ja sam ovo gornje crijevo koje ide iz IC-a platio 340 kn original volvo i vjerujte osjetise se da auto ide puno bolje i jači je odziv na gas, jer više nema onog skupljanja crijeva kad dodaš gascinu.