Sada je: pet srp 04, 2025 8:14 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 354 posta ]  Stranica Prethodna 1 ... 11 12 13 14 15 ... 24 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned pro 09, 2007 12:01 pm 
član VKH
član VKH

E i da ... nakon ganjanja sam osjetio da je uzasno topao desni prednji blatobran na podrucju kako pocinje (od zmigavca) pa do sredine ... kaj je ispod, kakva cijev nekud ide od necega kad je tak bio topao dok je lijevi bio ladan ko mrtvik. ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 7:05 pm 
član VKH
član VKH

ho ho ho ho ... zmenil crijevo, resetiral comp ... odaziv na gas je puno puno bolji nego do sada, a sad se konacno i turbo cajger pod pritiskom do poda svine prek udesno ... jupiiiiiii ....

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 7:38 pm 
Veteran
Veteran

To se traži ima da puni tlak, sad bi trebao bit puno življi, samo nekužim Bela čemu radosti tolke kad nesmiješ to nigdje isporobat, mislim za ograničenja naša ti je i sedmica prebrza a kamoli ovaj fetiš o 250 konja, ha, ha, samo ciglu na gas pa kom opanci a kom obojci, trebali bi malo na g-metru izmjerit ubrzanja živo me interesira kak ide stock a kak će tek ić :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 7:47 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
nevjerujem da ti ide dobro sve dok ne slikaš cajger barem na 240kmh :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 7:53 pm 
član VKH
član VKH

Ha ha ide ide sad puno bolje mamu mu hebem, bila je rupica i vukao mi je jebeni zrak tu (KIKI je opet bio u pravu, hvala KIKI po ne znam koji put) sve dok ga nisam neki dan klao dobrih 50 km pak je rupica popustila i nastal je rupa od skoro 2 cm, ne vidi se baš na slici, treba stisnuti prstima da se otvori rupa, ono sad fakat odmah zakucava kazaljku do korjena udesno, znam ja da to tebi nije niš al meni je to sad veliki pomak nabolje ... kaj se ogranicenja tice, skoro zaboravih, da ne bi tko od maloljetnika ili mladih vozaca cital ... ja se svega pridržavam --- :lol: :lol: :lol: dok ne puknem :lol: :lol: :lol: . Mjerenje, hm rado, al znaš kakva mi je sad banana na poslu pa ce sve to ostati za proljece isto kao i planirani zahvati na srcu ... pa cemo svi reci bye bye kažem svima, bye bye kažem stock-ovima ... :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 8:19 pm 
Veteran
Veteran

BELA RULZ YEA BABY :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 8:42 pm 
član VKH
član VKH

Ma namrem vjerovati ... 555 hp (ima još par filmica o tom autu) ali kako ovdje dere autotech.-a to su drame ... :twisted: :twisted:

http://tinyurl.com/3dwaor

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 8:57 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
To se traži ima da puni tlak, sad bi trebao bit puno življi, samo nekužim Bela čemu radosti tolke kad nesmiješ to nigdje isporobat, mislim za ograničenja naša ti je i sedmica prebrza a kamoli ovaj fetiš o 250 konja, ha, ha, samo ciglu na gas pa kom opanci a kom obojci, trebali bi malo na g-metru izmjerit ubrzanja živo me interesira kak ide stock a kak će tek ić :twisted:

e Zlaya ovaj je ko stvoren za primjer ogranicenja :

http://tinyurl.com/yrrtj6

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 9:26 pm 
Veteran
Veteran

Jebeno, ovo ti je mit o normalnim i kulturnim Švedima :shock: i kak se u Švedskoj drajva , moš se mislit, sve su mi se dlake nakostriješile kad vidim ovu kazaljku od kmh kak finu piči skoro do tri glave to je snaga i dobar adernalin :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 9:53 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

e Zlaya ovaj je ko stvoren za primjer ogranicenja :

http://tinyurl.com/yrrtj6
naj jača mi je stvar u podlozi,,nekako paše uz ovo sve hihihiii THE PIXIES Rocks 8) 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 10:23 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Odlično, znači stroj konačno radi :D. Bela, nisam ti odgovorio na PM, počeo sam pisat i onda sam shvatio da nema smisla preko PM-a, moramo se jednom nać na nekoj cugi, pa da popričamo kak spada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 10:37 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
E Bela sad znas o cemu sam ti ja pricao pred 4 mjeseca.... Ajde neka si ga sredio... barem neko :cry: :cry:
Ja moram 2 gume nove pod hitno.... :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 8:16 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Odlično, znači stroj konačno radi :D. Bela, nisam ti odgovorio na PM, počeo sam pisat i onda sam shvatio da nema smisla preko PM-a, moramo se jednom nać na nekoj cugi, pa da popričamo kak spada.
Ja mislim da bi to bilo najpametnije ... nakon 5 ljitri se bumo spominjali ko da sme skupa krave pasli ... šalim se naravno, da, negdje krajem I-og mjeseca čemo se nac da ti meni sve to onak pojasniš kak spada, pa da zasuknem rukave i primem se posla. Evo sad sam se baš vratil iz N. Marofa i prosto nemrem vjerovati koliko bolje auto ide sa kad je novo crijevo, jer to novo crijevo je tvrdo i nema skupljanja i rastezanja pod tlakom kad turbo sisa, kako je bilo do sada, mislim da bi cak još bolje išel kad bih promjenil i crijevo koje ide u IC, jer je i onon 100% vec omekšalo od zuba vremena i ulja koje ga valjda nagriza koje dolazi povratno iz turbine.

Grimm i v850 : provjerite si ta crijeva ovo novo na pristisak prstima se niti ne pomakne, ko da je od plastike, dok staro crijevo je moglo i malo dijete stiskati kao igracku ... vidite si malo to, ja sam ovo gornje crijevo koje ide iz IC-a platio 340 kn original volvo i vjerujte osjetise se da auto ide puno bolje i jači je odziv na gas, jer više nema onog skupljanja crijeva kad dodaš gascinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 8:24 am 
član VKH
član VKH

Citat:
E Bela sad znas o cemu sam ti ja pricao pred 4 mjeseca.... Ajde neka si ga sredio... barem neko :cry: :cry:
Ja moram 2 gume nove pod hitno.... :evil:

Hm ja sam auto uzeo prije cca mj. i pola dana, nikad nisam imao t5r pa nisam mogao ocjeniti kako ide, bez obzira kaj je isti motor od 211 ks i tvoj i moj, primjetio sam razliku da ovaj ide od pocetka osjetno bolje nego sto je išao karavan, no da me ta lambda toliko nije hebala u pojam i želio sam to rješiti išao sam korak po korak kako i treba, zamjena lambde, zamjena vakum cijevcica, ciscenje injektora + stavljen novi set gumica/dihtunga i sad i to crijevo, nakon svakog tog zahvata smo resetirali comp i vozio sam auto dalje dok mi opet nije pocela svjetliti pa smo opet išli tražiti dalje kaj je i svaki sam put osjetio poboljšanje u radu motora što mirnijim i tišim, što sad na kraju jačim šusom mašine i puno boljim odazivom na gas (inace najjaca promjena odaziva na gas je bila kad sam stavil novu lambdu - nebi i zemlja), još da se recimo napravi jedna reparatura turbine bilo bi to onda jako dobra igračka ... no kako planiram turbinu mjenjati sa nekom djecjom sve ce to još malo pricekti,

meni je bitno da sam sad malo više u tome i učim polako, upijam ko spužva ... hm. možda ce biti od mene nekaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 9:21 am 
Veteran
Veteran

Bela, 2.0 T5R bi trebao imat 225KS (overboost kao i kod mene) i taj me dio muci kod tvoga. Jesi siguran da je 155kW?

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 354 posta ]  Stranica Prethodna 1 ... 11 12 13 14 15 ... 24 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: