Sada je: sri tra 30, 2025 10:41 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned lis 04, 2015 8:05 pm 

Vozi: S80 2.4T
Citat:
Moze se staklo izvaditi van nije problem zavuces nesto i polako ga iscupas zavuces sa vanjske strane ne do auta. A kljuc se da kopirat ja mislim da sam 50kn platio a cip sam izvadio iz starog daljinca i stavio u novi ima mesto za njega ako mislis programirat kljuc moras u servis a to je oko 200kn ja mislim.
Probao staklo izvuc, kliknuo jedan motorić van, vjerojatno mi drugi trebao još, dosta je čvrsto bilo, pa sam vratio nazad i reko budem ovdje pitao, malo me strah bilo da ne popuca do kraja nešto...
S ključevima je stvar, kaj u daljincu nije čip nego na ključu a nebih ga masakrirao da ne zeznem nekaj dok vadim čip, a bio kod ovih koji kopiraju, pa mi čovek rekal da nemre...

Vrh

PostPostano: ned lis 04, 2015 8:07 pm 

Citat:
slika
slika
Hvala :D
Si radio to već? Ako sam dobro skužio dok sam ogledaval, staklo je spojeno s motorićima preko dva klipića plastična i s oba mora bit skinuto da bi otpalo van?

Vrh

PostPostano: ned lis 04, 2015 8:26 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
Da, povučeš kao na slici što je opisano i odspojiš žice od grejača ogledala.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Vrh

PostPostano: ned lis 04, 2015 11:45 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 D5
Kodiranje kljuca samo u servisu ovlastenom jer onda uparuju kljuc i auto tako da bude ili master ili slave :-) neznam naziv koji je znam da kod mene pokaze na dijagnostici koji je kljuc unutra

Vrh

PostPostano: ned lis 11, 2015 9:34 pm 

Citat:
Kodiranje kljuca samo u servisu ovlastenom jer onda uparuju kljuc i auto tako da bude ili master ili slave :-) neznam naziv koji je znam da kod mene pokaze na dijagnostici koji je kljuc unutra
Cek cek, ako sam shvatio, moze biti samo jedan master? Inace s njim sam dobio 3 kljuca i 2 daljinca. 2 kljuca pale auto, 1 ne.
Jos mi jedno cudno, jedan od ova dva ne otkljucava zadnju haubu, jel to greska?(ovaj jedan koji ne pali otkljucava sve....)
Imam jos jedno tehnicko pitanje :-)
Jel normalno da mu je gas malo "trom"? Naime, kad ga ocu malo stisnut i saltat brze, izmedju brzina sam skuzio da okretaji jos sekundu dvije odu gore, znaci nije instant spustanje okretaja. Shvacam da je nesto tromiji, jer je elektronike sve puno, a ja navikao na ficu koji je karburator hahahaha, ali mozda bi to brze trebalo biti?

Vrh

PostPostano: ned lis 11, 2015 9:43 pm 
Veteran
Veteran

Ova dva sto pale su kodirani sa autome sad vidi kakve su ostrice na njima da nije mozda koja izlizana ili tako nesto pa zeza sa otkljucavanjem. Ovo za gas neznam jer nemam benzinca znam da mi jena xsari znalo zezat sa gasom ali da padnu obrtaji pa da se ugasi to je bilo kad je step motoric prljav ali neko ce ti vec objasnit tu na forumu od znalaca

Vrh

PostPostano: ned lis 11, 2015 10:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S 40 2.4 i AT LPG,V 50 1.6 D2 i Mazda 6 2.3 GT LPG
Jedan bi trebao biti servisni ključ te on ne otkljucava gepek i pretinac za rukavice

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

http://www.autoklima-hrastinski.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;"

Vrh

PostPostano: pon lis 12, 2015 7:23 am 
Veteran
Veteran

Moja dva sa daljinskim pale auto nikad nisam probao otkljucat gepek ni pretinac za rukavice. Dobro je da imamo nase eksperte koji su voljni objasnjavat sta i kako hvala decki

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: