Sada je: sri lip 25, 2025 1:33 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 50 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned pro 02, 2007 7:31 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

mogu se raspitati ako te zanima..
Ajde, ak ti nije problem. Cuo sam za nekoga da ugradjuje plin u Vrbovskom, ali sam isto tako da jako hvale tog covjeka. E sad, dal se jos netko pojavio, ili se taj lik pokvario... Matiju mogu trazit da mi kaze u koje je sve aute ugradjivao plin (pri tom mislio na nama zanimljive), i kakve je probleme imao do sada. Znam da je ugradio u par 40tki plin i da nije bilo nikakvih prigovora.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned pro 02, 2007 7:41 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
za MPI trebaš bit jeben majstor da to poštelaš i složiš a ovaj jeftini sistem je puno jednostavniji i jeftiniji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned pro 02, 2007 7:42 pm 
Veteran
Veteran

a u ostalom imamo plin majstora na forumu,nek se javi i kaže koju pametnu. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned pro 02, 2007 8:08 pm 

Nema frke, svatko odlucuje za sebe, ja sam samo dao prijedlog i svakom mogu dat na uvid da pogleda kako je napravljeno na mom autu... zasad 10k km ide bez greske i nadam se da ce i dalje

www.vi-prom.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned pro 02, 2007 8:19 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

Ajde, ak ti nije problem. Cuo sam za nekoga da ugradjuje plin u Vrbovskom, ali sam isto tako da jako hvale tog covjeka. E sad, dal se jos netko pojavio, ili se taj lik pokvario... Matiju mogu trazit da mi kaze u koje je sve aute ugradjivao plin (pri tom mislio na nama zanimljive), i kakve je probleme imao do sada. Znam da je ugradio u par 40tki plin i da nije bilo nikakvih prigovora.
Grim ti isto tako moraš znat da tvoj auto ima cca 240 konja, turbo konja, koje treba hranit kvalitetne i odgovarajuće dizne i naravno dovoljan kapacitet isparivača, inače ti Auto-tim trenutno ugrađuje naj jače dizne od svih proizvođaca cca 42 kw po cilindru, dok ti ja imam isparivač koji može terat preko 200 kw aute, tj turbo motore jer je sistem malo drukčiji za turbo i atmo motore, inače kad sam ja ugrađivao plin u svoj T4 nitko mi u Zagrebu nije htio radit moj auto jedino Auto-tim koji je to zaista vrhunski napravio, što se tiče ovog grupnog ugrađivanja svatko bi ti dao dobar popust na količinu pa tako i Auto-tim, samo moj savjet nemojte to radit kod nekih majstora koji su do jučer u garaži fičeke i jugiće popravljali pa kad je stao biznis sjetili se da se na ugradnji plina da zaradit fina lova.

Ovo što ti je Gonzo napisao je točno i fakat mi žao tih ljudi kolko ih je to nakraju koštalo financijski i živaca i danas dan im to nije složeno kako spada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned pro 02, 2007 9:31 pm 
Veteran
Veteran

Samo da razjasnimo jednu stvar: grupna ugradnja plina nije vezana za Auto Novaka niti Auto X, niti Auto Y. Cilj je da se skupe ljudi, i da zajednicki nastupimo. Matija mi je prijatelj, znam da ce mi covjek iskreno rec: gle, ja cu ti to napravit ili ja ti to necu napravit. Mislim da je sasvim jasno da bi zadavio nekog da mi sfusa T5Ra, svi znaju kaj meni ta oznaka znaci :lol: Auto Tim je sigurno visoko na listi potencijalnih ugraditelja, ali ne zelim sada nista precizirati. Kada vidim kakav je interes, saljem listu na vise adresa, pa cemo dalje vidjet. Ako nam Auto Tim da dobru ponudu, ja sam sigurno za. Pogotovo jer imaju podruznice i u juznim krajevima, sto odlicno odgovara nasem dalmatinskom ogranku :wink:

U svakom slucaju, nece se prvenstveno gledati cijena. Kvaliteta posla je prioritet.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 03, 2007 7:16 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

Vratarić ti se zove tip.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 03, 2007 7:54 pm 
član VKH
član VKH

Eeeejjj daj malo oladite više od tog plina, za 10 000 kn koliko dodje plin si kupite pravoga golfa duju 1,6 i vozi se i na staro ulje z motorke ak treba cijelo leto a onda ove nabildane turbake vozite samo za vikend ???, ja osobno ne bih stavio nikad plin u svoj auto, pa daj, zamisli ko da amer u v8 muscle car stavi plin LOLčina :lol: :lol: :lol: Mislim nemam niš protiv plina i vidim da se masovno ugradjuje ... al kad sedneš u pilu od preko 200+++ ks i onda kukaš za bengu ... no way, eto i moj frend 3-ca kuca do mene sad prošli tjedan kupio touargega ne znam koji tocno letimicno smo samo porazgovarali na cesti al mislim da je 3,2 ili tak nekaj (nisam bio s njim ovih dana jer je na putu a reko mi stari njegov da je kupil benzinca) i odmah mi kaže hebote koliko troši moram puknuti plin, pa hebote za auto koji košta 50 keura i unaprijed znaš koliko troši ... pa kaj nisi uzel dizlo, no ipak 8:8 kn al dizla manje troši, u startu dizlo skuplji skoro 10 000 eura, pa treba skopnezirati tu razliku na potrošnji, servis skuplji neg za benzinca ... ne znam, uglavnom nisam za plin.

Sorry ak sam nekoga slucajno povrjedil al imam takvo misljenje i mos ga hebati. Još samo kak Gonzo veli da umjesto tih glupih injektora i dizni i ne znam sam čega, da imamo kraj glave duple webere ... pa kad okineš po gasu znaš koliko ga moči, koliko para toliko i muzike ... bar znaš na kaj je otišlo :P :P :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 03, 2007 9:16 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Evo samo sam čekal da se javi Bela o ovoj temi :twisted:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 03, 2007 9:24 pm 
Veteran
Veteran

Bela, NHF al laprdas gluposti. :wink:

Zasto bi dao 10k kn da se vozim u Golfu duji kada se za istu cijenu i po istoj tarifi mogu vozit u T5Ru? Ne kuzim bas taj stav da ako imas 200KS da moras platit gorivo? To kaj je netko strpao >50k eura u Touarega, pa hoce ugradit plin i situacija u kojoj je vecina nas su kruske i jabuke. Da sam iskrcao 20k u gotovini i da mi je mjesecna rata za auto 1000e, sigurno me ne bi mucilo dal cu sprzit 200 ili 400e na gorivo... Buduci da nisam u toj poziciji, truba.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 03, 2007 10:28 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: XC60
dečki ja imam plin 90tkm i šta se tiče ugradnje (dakle prije skoro tri godine), dečki su to odlično odradili u Auto timu iako sam kasnije naišao na neke koji su ga popljuvali uzduž i poprijeko!!!!!

sve je bilo krasni i lijepo s Auto timom dok nisu naišli prvi ozbiljniji problemi i tu je ljubav sa auti timom pukla!!!

šta se tiče kvalitetne ugradnje auto tim je tu ali mislim da ima još kvalitetnih i ljubaznih ljudi koji ugrađuju plin :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 04, 2007 12:24 am 
..
..

To mi je tako primitivno razmišljanje NHF
Ako netko ima love za dobar, skupi auto, a neželi bacati novce nepotrebno zašto ne bi ugradio plin? Ak se ti voliš voziti na benzin i diže ti se ego kad kažeš da tankaš pun tank euro supera to je tvoj problem. Ja se vozim na plin već dosta dugo i više nikad, ali baš nikad neću voziti auto bez plina jel nisam blesav plačati rezarvar 400-injak kn kad mogu za te novce tri puta natankati i preći tri puta više kilometara

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 04, 2007 7:34 am 
član VKH
član VKH

Naravno da su bili za ocekivati ovakvi odgovori, jer kako meni nije normalno da neko kupi auto na bengu i kuka o potrošnji istog, tako ni nekima nije normalno kaj ja ovako razmisljam, naravnop zaboravio sam napomenuti da zaobilazim u širokom luku doticne ljude i aute s kojima se voze svaki dan i služe ima kao primarni auto i u tom slucaju bih i ja vjerojatno stavio benzin, al ako kupiš auto za uživati i vrlo rjedak kao npr. t5r .... ma koji hebeni plin.

ali daj grimmy ne rise ... t5r sa plinom ... bbbbuuuuaaaaahhhhh, svojedobno si reko da ga neces stavljati jer nemaš potrebe jer radiš cca s punim tankom vožnje skoro mj. dana po KA koliko se sjecam, kaj si dobio posao na terenu :lol: :lol: kad je potreba za plinom.

Naravno da ovakav moj zakljucak prozlazi z ciste prakse jer imam samo jedan auto benzinac i par motora, ostalo je sve dizlo ....
pa mi baš tih kakvih 100 lit benge mj. ne zadaje prevelike muke.

I da ne zapocinjem novu temu, turbo benzinac u kombinaciji sa plinom koji se ugradjuje u RH ovaj standardni za nas obične smrtnike i da daje omjer snage 1:1 ??? Anyone ??? Negdi je Zlaya reko da kad je ugradjivao plin da su samo u Auto timu hteli to napraviti ... pa naravno i ja sam bio pitao kad sam imao od kolege v850 karavana, niko nije htio cuti za ugradnju, ni preden, ni brc tip top, ni neki u VŽ-u, zašto niko nece ugradjivati u turbo motore kod nas osim tog tima (ne nitko nego gdje ugraditi u TB motor a da ne bude problema i da neces morat ici tamo 10 puta i hebat im .ater kaj je s autom), v850 je ugradio u auto timu i isto je negdi napisao (potražite) da nakon ugradnje auto mu više neide kako treba ???

Vrh

PostPostano: uto pro 04, 2007 8:25 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Ima li zainteresiranih? Ako nas se nadje vise, sigurno mozemo izvuci neki popust.
Ja sam vrlo ozbiljno razmatrao plinsku opciju prije nego sam kupio auto. Cak imam negdje i ponudu za ugradnju BRC najjaceg sistema i rezervoarom umjesto rezervne gume (13000 Kn) iz proljeca 2005, izdanu od Auto Silvija u Svetoj Nedjelji. U medjuvremenu sam se pomalo ohladio od toga, sto zbog toga jer mi je potrosnja oko 12 litara (ocekivao sam vise), jer se cijena goriva izjednacila a i jer je auto sad na pola svog leasing vijeka kod mene. I jos k tome sto sam u prvoj godini napravio 35k km, u drugoj 25, a u polovici trece jedva 10. Tako da najvjerojatnije necu ici u ugrandju u Volva. A kako je supruga narucila novu vozilicu u firmi koja priznaje garanciju i sa ugradjenim plinom, vrlo je izvjesno da cemo ga staviti tamo. (Renault Scenic 2.0T).
Ono sto bi me vise zanimalo je grupni odlazak u RSR motosport u Ljubljanu. :lol: 8)

Vrh

PostPostano: uto pro 04, 2007 8:56 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Ima li zainteresiranih? Ako nas se nadje vise, sigurno mozemo izvuci neki popust.
Ja sam vrlo ozbiljno razmatrao plinsku opciju prije nego sam kupio auto. Cak imam negdje i ponudu za ugradnju BRC najjaceg sistema i rezervoarom umjesto rezervne gume (13000 Kn) iz proljeca 2005, izdanu od Auto Silvija u Svetoj Nedjelji. U medjuvremenu sam se pomalo ohladio od toga, sto zbog toga jer mi je potrosnja oko 12 litara (ocekivao sam vise), jer se cijena goriva izjednacila a i jer je auto sad na pola svog leasing vijeka kod mene. I jos k tome sto sam u prvoj godini napravio 35k km, u drugoj 25, a u polovici trece jedva 10. Tako da najvjerojatnije necu ici u ugrandju u Volva. A kako je supruga narucila novu vozilicu u firmi koja priznaje garanciju i sa ugradjenim plinom, vrlo je izvjesno da cemo ga staviti tamo. (Renault Scenic 2.0T).
Ono sto bi me vise zanimalo je grupni odlazak u RSR motosport u Ljubljanu. :lol: 8)
Branimir, za RSR netrebaš nikakav grupni odlazak jer ti u 1 i 2 mj. ionako idu akcije mislim do 30% i minus pdv, samo trebaš se odlučit ljepo sjest u auto i pravac Matijažu i manjana, možda moj frend ide s BMW pa ti javim.

Bela, malo te moram demantirat glede funkcioniranja plina na TB, to ti govorim za sebe, plin sam ugradio prije više od 2 god, cca 50 tkm sam prešao, napravio sam 2 redovna servisa od po cca 350 kn, imao sam dva kvara na plinskoj instalaciji 1 put riknula jedna dizna, riješeno pod garancijom isti dan, 2 put sad kad sam bio bez auta jer sam mislio da me auto jebe a ispostavilo se na kraju da mi je jedan konektor oksidirao i malo su žice bile izvučene na plinskoj instalaciji, gubio kontakt, moguće usljed skidanja getribe kad sam mjenjao lamelu, performanse, na plin sam auto poterao jedanput iz znatiželje na auto putu skoro 250 kmh za debljinu kazaljke, na bengu ide za debljinu preko, ovo ću ti potkrijepit s fotkom koju sam napravio, ubrzanje od 0-100 na plinu je cca 7,5 sec, na bengu je cca 6,7 izmjereno na G-metru,tcode i gonzo ti ovo mogu potvrdit,auto nije čipan jedino ima dosta modifikacija na usisu, ispuhu...... tako da ja moram ipak reć i to ću ponovit uvjek da je za mene osbno Auto-Tim br. 1 u RH glede plina jer meni do sada perfektno funkcionira, inače mi je auto za svakodnevnu uporabu pa tako nebih komentirao ovo plin da ili ne, za mene uvijek da jedino kad bih fakat imao drugi auto za svoj gušt i da s njim radim 5tkm godišnje onda ne.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 50 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: