Citat:
Citat:
Ima li zainteresiranih? Ako nas se nadje vise, sigurno mozemo izvuci neki popust.
Ja sam vrlo ozbiljno razmatrao plinsku opciju prije nego sam kupio auto. Cak imam negdje i ponudu za ugradnju BRC najjaceg sistema i rezervoarom umjesto rezervne gume (13000 Kn) iz proljeca 2005, izdanu od Auto Silvija u Svetoj Nedjelji. U medjuvremenu sam se pomalo ohladio od toga, sto zbog toga jer mi je potrosnja oko 12 litara (ocekivao sam vise), jer se cijena goriva izjednacila a i jer je auto sad na pola svog leasing vijeka kod mene. I jos k tome sto sam u prvoj godini napravio 35k km, u drugoj 25, a u polovici trece jedva 10. Tako da najvjerojatnije necu ici u ugrandju u Volva. A kako je supruga narucila novu vozilicu u firmi koja priznaje garanciju i sa ugradjenim plinom, vrlo je izvjesno da cemo ga staviti tamo. (Renault Scenic 2.0T).
Ono sto bi me vise zanimalo je grupni odlazak u RSR motosport u Ljubljanu.

8)
Branimir, za RSR netrebaš nikakav grupni odlazak jer ti u 1 i 2 mj. ionako idu akcije mislim do 30% i minus pdv, samo trebaš se odlučit ljepo sjest u auto i pravac Matijažu i manjana, možda moj frend ide s BMW pa ti javim.
Bela, malo te moram demantirat glede funkcioniranja plina na TB, to ti govorim za sebe, plin sam ugradio prije više od 2 god, cca 50 tkm sam prešao, napravio sam 2 redovna servisa od po cca 350 kn, imao sam dva kvara na plinskoj instalaciji 1 put riknula jedna dizna, riješeno pod garancijom isti dan, 2 put sad kad sam bio bez auta jer sam mislio da me auto jebe a ispostavilo se na kraju da mi je jedan konektor oksidirao i malo su žice bile izvučene na plinskoj instalaciji, gubio kontakt, moguće usljed skidanja getribe kad sam mjenjao lamelu, performanse, na plin sam auto poterao jedanput iz znatiželje na auto putu skoro 250 kmh za debljinu kazaljke, na bengu ide za debljinu preko, ovo ću ti potkrijepit s fotkom koju sam napravio, ubrzanje od 0-100 na plinu je cca 7,5 sec, na bengu je cca 6,7 izmjereno na G-metru,tcode i gonzo ti ovo mogu potvrdit,auto nije čipan jedino ima dosta modifikacija na usisu, ispuhu...... tako da ja moram ipak reć i to ću ponovit uvjek da je za mene osbno Auto-Tim br. 1 u RH glede plina jer meni do sada perfektno funkcionira, inače mi je auto za svakodnevnu uporabu pa tako nebih komentirao ovo plin da ili ne, za mene uvijek da jedino kad bih fakat imao drugi auto za svoj gušt i da s njim radim 5tkm godišnje onda ne.