Mislim da sam vec pisao o tome... pa cu pokusat opet objasnit ali mi ne ide to objasnjavanje preko tipkanja...
ja i dan danas slusam preko mp3/4 playera na sc-801 (valjda imam taj) ali nije ni bitno... sve je isto.
Za cijeli zahvat moras imat lemilicu (lemilo) malo znanja i nesmiju ti se ruke trest, hehehehe
Uglavnom, kad kupis mp3/4 dobijes i slusalice jel tako? E pa s tim se slusalicama pozdravi i taj isti kabel iskoristis za spajanje signala kojeg spajas na predulaz pojacala od kazetara.. Nije komplicirano. Prije svega moras imat pin od radia OBAVEZNO.
Iscupas to sve van, otvoris radio i vidjet ces zicu koja ide sa glave kazetaa na jednu malu plocicu tik kraj glave... E sad ide zahebaniji dio a to je nac kontakte koji vode na ulaz u pojacalo. Jebi ga trebao bi vam slike stavit....Uglavnom za one koje znaju o cemu pricam nije nikakav problem za spojit. Imas 3 zice i to je sve. Crna, crvena i masa.
Uglavnom meni to savrseno funkcionira. Kad zelim slusat mp3 imam kaasetu bez trake koja mi samo ukljucuje pojacalo i vrti u prazno. A sto se tice baterija moje traju 6 sati sviranja sto je dosta i sto ipak ovisi od playera do playera.
Neznam... imam u planu za kupit nekakav 2DIN-ski radio ali imam osjecaj da bi mi sve to odskakalo od originala sto ne zelim.
Kako ko voli.