hvala,ima bus
jedno veliiiiko hvala Nenadu koji me ispostovao samo tako, prvo poslao klip i klipnjacu,zatim i dihtung, da bi kasnije dosao do servisa i ovaj sto sam dobar s njim pravo sto radio (bio bolestan tih dana) kaze mi m oze se naruciti, al se ovim radnicima nije dalo peglat valjda iako me svi znaju,al ajd, govnari...
uglavnom jucer smo oko 8-9 ujutro poceli s radom ( par dana prije smo sastavili mjenjac i to) i zavrsili oko 12-1h u noci, problem za problemom, upao motor odlicno na nosace,sve zavijemo,sad cemo zadnji vamo gdje je zupcasti kad unutra los navoj,odem u grad, obiđem sve radnje nitko nema sarafe 9cm promjera 10mm sitni navoj i rovio po otpadu i nađem takve,kad kuci nemogu ni oni,te onda malo zadigli motor,izvadili taj dio s motora odnjeli tokaru i razbusio na 12mm promejra i sada sve ured, pa onda nikako poluosovine da udu bla bla,al eto kompletirali
auto sam danas razrađivao,al mi na 3. cilindru ulazi malo ulja, masna svijeca,sad mozda treba jos vremena da nalegne uljna karika, jer i oni na obradi glave su mi rekli da ce trebat vremena malo vise dok mi to nalegne i da ce mi trositi ulja prvih nekoliko stotina,ako ne nalegne idem do njih pa sav rad na njihov trosak jer sve je ured stavljeno,nemoze bit nista drugo il do stubline da nije pravilnog okruglog oblika,il treba jos da nalegne,inace auto drama fino radi i osjeti se da ide
sistem razrade smo radili tako da lagano ubrzamo do oko 4RPM i onda kocenje motorom sve do 1 stepena pa onda sve tako nekih sat vremena... i dalje cu opet lagano vozati,sad se nadat da ce ta uljna karika nasjesti,ako ne onda idem njima pa da poludim