Grime, još reci i FWD da treba uzeti, pa da...ja...ne znam, protestujem, u svakom slučaju!
dugi, što se tiče turbočardžinga, opet mi je neka 3.0 Devetka u igri, pa ako bude šta, onda ili neću u skorijoj budućnosti raditi to ni swap, a sa druge strane, možda bih onda mogao fino rasturiti 944 pa se igrati.
Najviše zavisi od vremena i novca, budući da treća vozna Devetka i bespotrebno ulaganje u nju nisu baš najinteligentnija stvar u ovo vrijeme...
Moje viđenje t-čardžanja B230F a je neki DIY utilitarian-rat-hardstyle, što će reći T3-ca od nekog D24T-a ili KKK24, napraviti izduvnu i usisnu granu, igrati se sa Jetronicom vjerojatno ne, prije ići na standalone, neki osnovniji MS i nije tako skup, pogotovo kad ga sam slaže, A2A-FMIC (eBay ili otpad), pravljena/eBay crijeva i relokacija svega i svačega po motornom prostoru da bi se to nekako uglavilo.
U teoriji, nije puno posla, u praksi imaš (više-nego-)par vikenda šta raditi.
E, sad, što se snage tiče, moj B230F je '94 i ima jače klipnjače od tvog (trebalo bi, nisam ga otvarao

), ALI ima i 400tKm i upitno stanje iznutra, tako da po svoj prilici ne bi bilo pametno ići preko 200ks bez generalke (ili bar glava-ventili-dihtunzi-karike-honovanje), što svrsishodnost cijelog projekta stavlja pod znak pitanja.