ovaj prvi put bih punio dzaba,jer sam imao nekih neplaniranih troskova,tako da mi je od place ostalo samo 200km i ne bih se izlagao velikom trosku ako ne trebam,a kum mi to dzabe radi,pa sam mislio napuniti samo da vidim hoce li opet puhati,pa dok mi legnu novci u narednih nekoliko dana onda bih platio i da se uradi kako treba,ali problem je rijesen

naime,bio sam malo sumnjicav kako to da odjednom neradi...
bilo mi je crklo jos davno osvijetljenje klime,onih kolutića,u ovlastenom servisu obicna glupa dioda koja mi treba kosta 60 kuna,to je jeftinija varijanta,meni trebaju 3,a nigdje takvih nema zbog specifičnog grla,pa sam mislio raditi led osvijetljenje,pa mi se nije dalo zezat,odem na otpad i dadne mi covjek dzabe sijalice,samo da ih ja izvadim,to i uradim,spojim ua uto sve kad jedna sijalica ne radi,hajd reko nema veze,tu cu jednu narucit u ovlastenom,ja je narucim i kupim,kad ono gle čuda,bas tu vecer kada sam je kupio ona moja proradi

e rekoh svasta,hajd neka je u rezervi,i tada nekad odmah mi pođe blinkati to od klime i nece da hladi...tako mi je bilo gotovo citav ovaj tjedan jer nisam vele vozao,imao sam dosta posla,i danas rekoh opet da vidim kad ono nece ni da puse,tek na najvecoj brzini mi puše,te skinem plastiku i sve oko ventilacije,provucem ruku kad onaj džek od ventilacije mi labav,ja malo dirnu kad on spade,te ponovo ga ukopcam,jace stisnem da ulegne,dadnem kontakt kad ono klima sasvim normalno radi !!! ali tada mi je opet prestala raditi ta jedna sijalica

sad je to vjerovatno drugi problem,sada odoh za Zagreb pa kad se vratim staviti cu tu sijalicu sto sam kupio da vidim jel do nje ili do struje
ukoliko slucajno nekome nesto treba povesti na relaciji od Mostara preko Banja Luke za Zagreb,ili obrnuto nazad u nedjelju neka mi posalje poruku
063/539-088 Marko