Danas sam bio pogledat auto, vidim ga vec neko vrijeme i nikad da se odlucim..
Prvi dojam, fin autic, al ak se malo bolje pogleda vidi covjeka da nije auto odrzavan...
Unutrasnjost je dosta pohabana i potrosena, moj stari auto sa 350.000km i kozom starom 14 godina nije bio u takovm stanju
Sto se tice motora, auto pali, nema nekih zvukova zveckanja, ok radi, poklopac ventila malo slini ulje, ostalo je suho vise manje.
Sto se tice stete ima se tu nesto vise radit nego po slikama, auto treba na stol treba ga razvuc, vrata su pobjegla par cm, predni branik se dade sredit, ali fali ona plastika ukrasna na slikam, letva volana je u upitnom stasnju, poluosovina bi se dala reparirat ak nije spigana al mi se cini sam da je ispala
Kome se dade zezat sa autom moze se slozit nije krs teski al treba se definitivno potrudit i dovest ga u red, steta takog auta...
Sto se vlasnistva tice tu mi covjek nije bio bas uvjerljiv i jasan, na upit o servisnoj nisam dobio odgovor, o popravcima nije bio bas pricljiv, kao da se ne kvari

))))))) (znaci sve ceka novog vlasnika svaka bojka)
Autu treba veliki servis kad se slozi jer remenje nije mjenjano barem 5 godina...
Stoji od 9mj na isom mjestu gume su gore ok stanju, flega ova izgleda dobro, cak bi mogla bit i ravna...