Ima vec godina dana kako se vozim sa istrosenim gumicama, jer nigdje nemogu naci zamjenske, a nove su po zadnjim informacijama oko 1000kn! Bio sam u auto kuci Biskup i tamo su mi rekli da se stare vise ne stavljaju, niti se mogu nabaviti, jer su sad napravili novo i bolje rjesenje, koje, eto, i kosta. Staro rjesenje nije bilo dobro, a ovo novo je navodno nepoderivo. Isto tako staro rjesenje je bilo oko 90kn/gumica (ako sam dobro zapamtio), ali nakon sto sam obisao sve trgovine auto dijelovima, nazvao sve dilere, nema i nema. Prosli tjedan nazovem Auto Kreso i kaze da nema, ali da mi moze nabaviti cijelu "balans stangu" za jedno mjesec dana i da s njom dodju i te famozne gumice, ali mi preko telefona nije tocno znao objasniti jel to bas to sto ja trebam, pa je rekao da navratim pogledati sliku u katalog. Danas dodjem tamo, jer nisam stigao u petak, i kaze mi lik da oni to ne drze i da odakle meni ta informacija!?
- Jel' samo vi radite ovdje?
- Da.
- Onda ste mi vi rekli, jer sam jedino s vama mogao razgovarati..
- Ne, nemoguce, mi to ne drzimo..
- ...
Uglavnom, da skratim pricu: kad guma sjedne na rupu, cuje se udarac, jer "balans stanga" ima lufta, i trebaju mi gumice koje drze tu istu "stangu". Ima li toga gdje za nabaviti, kod nas ili vani, a da ne kosta paprenih 1000kn? Ako netko zna, bio bih vise nego zahvalan.
_________________ Never argue with an idiot, they only drag you down to their level and then beat you with experience.
|