opet ja s par pitanja...
1. nakon što sam vadio prednje farove (da ih očistim) - čudan zvuk mi se počeo javljati dok auto radi u leru. Kao da neka plastika lupa po limu iz motornog prostora. Kad otvorim haubu da provjerim kutiju od zračnog filtera - da li je moguć problem u njoj ne čujem ništa, ali kada opet uđem u kabinu taj zvuk je prisutan? Nisam zašerafio dobro one plastične krugove

koji služe kao poklopci farova, te sam ih našao kako su upali među kablove i kod akomulatora. Kada sam ih opet vratio gore, ovaj zvuk je opet prisutan ali nešto manje...Ima li ko slična iskustva? Prijedlozi?
2. zadnji brisać mi ne radi jer ona ploča (komp?) koja je ispod volana vozača šteka(nekad radi - a nekad ne). Kako se zove ta ploča - komp.? Gdje ju mogu tražiti? Koliko me uopće može koštati?
3. obzirom da je već počeo cvjetati iza prvih pragova i malo na zadnjim, planiram to pokrpati i farbati, ali uz farbanje toga ja bi pofarbao još i kvake na vratima, lajsne na vratima, retrovizore i pragove + prvi + zadnji spojler. Ima li tko iskustva s farbanjem istih? Da li se boja dobro prima na taj material?
Na ovom videu je slika 0:43 (smanjiti ton - mjuza je koma) kako sam ja to zamislio:
http://www.youtube.com/watch?v=RM_PIZDRolQ" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala unaprijed!