Citat:
Zvao sam lika jucer i prekjucer da se raspitam o autu,uz sve ovo što piše u opisu još je mjenjao glavni kočioni cilindar,koliko sam skuzio na forumu i okolo da im je to boljka.
Prvi put cujem da im je to boljka...
Citat:
Još je rekao da bi trebalo promijenit zadnje amortizere.E sad moze li mi netko reći o pouzdanosti ovih motora? Motor je sličan audijevom AEL motoru,samo što je kod audija obicna turbina,a koliko sam primjetio na ovima je varijabilna,ali ne sa krilcima nego sa nekakvim ventilom
Nije slican - To je audijev AEL motor, Volvo ga zove D5252T . I mislim da je obicna turbina... Kod mene se radi o ovoj:
Volvo 850TDI - engine D5252T - 96-97
KKK
074 145 701B
96 442 0711
K14 6708
Mozda je na V70 nekaj drugo, ali mislim da nije...
Sto se tice amortizera... Problem moze biti ako auto ima nivomat amortizere (self levelling). Ti su extremno skupi. Ako su obicni to je sitna lova za SACHS npr. 300-400 kn po komadu. Da bi zamijenio nivomate obicnim amortizerima treba ti i feder i jos neki podmetac koji je vani u kompletu jeftin... ali u HR nije...
Citat:
,lik je rekao da se prilikom veće turaže čuje vakum pumpa na motoru,ali se kasnije smiri,zvuk nestane,to znam da je boljka i na audijevom motoru.Ovaj je prešao 300 tisuća,znam da audijevi mogu poteć i milion,imam jedan konkretni primjer od 700 tkm u susjedstvu,e sad dali su tu sad krenula ulaganja u taj auto pa ga se lik želi rješit,cijena je 6000,kaže za keš 5300,čim je dirao bosch pumpu,nesto mi tu smrdi,molio bih vaše mišljenje općenito o ovom primjeru i o takvim autima s tim motorom,jer mi se stvarno svidjaju i motor i auto.Hvala!

Vozim svoj 850 TDI vec 9 godina i imam same pohvale za motor odn. cijeli auto. Evo sad ima 437.000 km i motor je i dalje odlican kao i kad sam ga uzeo na 263.000 km. Vakuum pumpa, da to je potrosno...ima je vani po 100 EUR....
BTW, vodim evidenciju potrosnje. Prosjek nakon svih ovih godina - 6,61 lit / 100 km
Ti auti su odlicni i za preporuku...naravno ako nije bas uništen
LP.