Sada je: sub lip 28, 2025 12:57 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 7 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet ruj 06, 2012 4:10 pm 

Kao sto naslov kaze prodajem svog ljubimca - S80 d5 12/2001 summum, 272 000 km (i napreduje), registriran do 12. mjeseca
U opremi ima (redoslijedom kojim me oprema veseli :-)):

automatska klima
električni prozori i električni grijani, podesivi i sklopivi retrovizori
kožna grijana električna sjedala (sa memorijom za vozača)
tempomat
pranje farova (sa brisacima)
obaranje straznjih naslona za glavu na dugme (to jako veseli mog prijatelja kad netko sjedi iza, a on naprijed :-))
webasto (ne radi)
telefon (koji nikad nisam koristio ali radi)

Ja sam drugi vlasnik, kupio sam ga 2008 sa 176 000km. Auto je redovno odrzavan kod Biskupa i kasnije kod Moto Risa (ima servisnu knjizicu za svih 272 000km) sto se moze provjeriti. I jasno moze se pregledati auto kod mehanicara.
Od vecih stvari promjenjen je set kvacila prije jedno 50 000km (mozda imam i racun od Moto Risa), a sve ostalo je ok (mijenjao sam diskove i plocice i remenicu alternatora, ali to je vise ili manje to).
Sto se tice sudara mene je lagano netko udario straga pa je polakiran branik i stavljeni su novi senzori (slike su dolje), a za starog vlasnika ne znam (ali sam provjerio i na osiguranju nisu imali prijavljenu stetu sa tim brojem sasije).
Sto na autu ne radi:
1. webasto
2. suvozacevo ogledalo retrovizora (ako retrovizor nije preklopljen) se podigne za 15 stupnjeva prema nebu nakon otljucavanja auta i otvaranja vozacevih vrata. To je tako od pocetka i u Biskupu nisu nasli razlog tome. Sad jednostavno zaklopim retrovizore (na dugme) svaki puta kada parkiram.
3. Lampice za rucnu i pojas na instrument tabli malo rade, a malo ne rade. Najvjerojatnije je rijec o kontaktima na tabli sto navodno uspjesno rjesavaju neki elektricari u Cakovcu, ali ja nisam imao vremena do tamo da se to rijesi.

Uz auto dajem i Volvo osnovne krovne nosace (ali bez biciklistickih). Na autu je set ljetnih guma Continental (novih od ove sezone), a dajem i set zimskih Sava Eskimo vozenih samo ovu zimu (mislim da su DOTovi friski za one kojima je to jako bitno). Imam i tekstilne tepihe koje sam kupio sa autom pa ih dajem kupcu ako mu se ne gade (inace idu u smece).
E da, razlog prodaje je sto selim u inozemstvo i ne moze auto sa mnom. Ali bit ce i tamo Volvo ducana :-) Moj broj je 098 955 7958 (Igor) i auto se moze pogledati preko tjedna u ZG i preko vikenda u RI. Pocetna cijena je 6900 EUR (namjerno nisam stavio 6999EUR) pa cemo se valjda nekako dogovoriti :-)

Slike slijede:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Vrh

PostPostano: čet ruj 06, 2012 10:26 pm 
Veteran
Veteran

zadnje dvije su za rubriku vicevi :D haha to je volvo :D

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: pet ruj 07, 2012 12:14 pm 

Citat:
zadnje dvije su za rubriku vicevi :D haha to je volvo :D
Ja sam se smijao cim sam izasao iz auta i vidio sta je bilo :-) Ljubazno sam pitao covjeka 'jeste li dobro?', a on se odmah poceo ispricavati kao da se ne znam sto desilo. Mislim da je na kraju popravak fiata bio znacajno jeftiniji jer buduci da je osiguranje placalo na s80 su isle nove crne plastike iznad i ispod branika (zbog sitne ogrebotine), novi senzori (i stari su radili, ali kad se jedan odlijepio steta je stari zalijepiti nazad) i lakiranje i to sve u ovlastenom servisu :-)

Vrh

PostPostano: sri ruj 12, 2012 3:32 pm 

Cijena se smanjuje na 6200 EUR zbog krize u zemlji :-)

Vrh

PostPostano: pon ruj 17, 2012 5:39 pm 

Prodano clanu foruma :-)

Vrh

PostPostano: pon ruj 17, 2012 8:06 pm 
član VKH
član VKH

to je posao

Vrh

PostPostano: sri ruj 19, 2012 6:19 am 

Vozi: Volvo C70 2.0 T5
Evo da se i kupac javi....
Auto je zbilja onak kak je i opisano.
Za sada sam prezadovoljan a s obzirom da sam vozio v40 razlika je nebo i zemlja...
Sam nikak da se uclanim u klub :doh:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 7 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: