Sada je: pon lip 23, 2025 3:28 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned lip 24, 2012 2:39 pm 

Prije svega pozdrav cijenjenim forumašima! Naime prilikom proteklih blagdana tj u petak imao sam malo žešći udes sa svojim volvaćem! :( Sreća u nesreći je da sam izašao iz auta sa manjim ogrebotinama te par masnica šta se nebi moglo reć za moj auto! Udario sam prednjim desnim kotačem u stijenu tik uz cestu te me lansiralo u zrak i dobro izokretalo, nema komada lima na njemu koji nije dobio udarac ali je stvar u tome da je motor i mjenjač ostao netaknut! Sad bi mene zanimalo Vaše mišljenje, pošto nisam u mogućnosti kupovat novi/drugi auto, dali se iplati kupit karoseriju istog modela kao npr. ovo http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s40-2.0-oglas-5286788" onclick="window.open(this.href);return false; ili slično te prebacit moj motor i getribu ili raskopat ovog mog te prodavat u djelovima jer mislim da kad bi ovoga išao popravljat ( ako se uopće može ) da bi me puno više koštalo pošto su oštećeni pr branik,hauba,krov, 4 vrata, oba blatobrana,desni kotač te prednja šajba! Evo toliko za sad kad se malo oporavim ću ga poslikat i uploadat slike čisto radi Vaše procjene! Svaki savjet je dobrodošao! Hvala

Vrh

PostPostano: ned lip 24, 2012 3:02 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 960 aka Plavi Grom
Po meni ako ideš prodavati dijelove s obzirom na udes osim motora i getribe nebudeš puno izvukao a radi
se o dugoročnom skupljanju love,radije uzmi drugi pa prebaci motor i getribu,ovaj je jeftiniji sa neispravnim
motorom http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s40-1.8-oglas-5404361" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa svoga poskidaš sve što ti treba i ostatak na otpad da uzmeš još koju kunu na kilu.
Ovaj bi vjerojatno još spustio koju stoticu jer je danas teško prodat ispravan auto ;)

940 2.0 Turbać
960 3.0 Šalta sam :-))
Martiauto2017 j.d.o.o
Automehanika-Autoplin

Vrh

PostPostano: pet srp 06, 2012 9:16 pm 

Ipak sam odustao od prebacivanja motora...trebalo bi tu malo više novaca da bi se dovelo u red pa sam odlučio da ga prodam za djelove jer nažalost nemam puno izbora (čitaj: novaca)!

Evo tu je link za post pa ako koga zanima nek si pogleda
viewtopic.php?f=24&t=8645" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Na moru sam 7 dana pa cu odgovorit na sve vase upite kad se vratim! Hvala na razumijevanju!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: